Użytkownik tomori Opublikowano 1 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 (edytowane) 1. Imię Filip 2. Wiek: 16 (08.07.2007) 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Jestem gotów poświęcić jak największą ilość czasu codziennie na pełnienie tej roli, choć nie jestem w stanie podać dokładnej liczby godzin z kilku powodów. Niemniej jednak, zapewniam, że mam forum zawsze odpalone w tle, więc jestem z wszystkimi wydarzeniami na bieżąco. Dodatkowo muszę zaznaczyć, że moja zdolność do zaglądania na forum jest uzależniona od zadań, które mogę otrzymać w szkole typu np. prace domowe, projekty, prezentacje itp. W związku z tym nie jestem w stanie jednoznacznie określić dokładnej ilości czasu, którą codziennie mogę przeznaczyć na forum. 4. Co chciałbyś zmienić: Na ten moment nie czuje się na tyle kompetentny aby cokolwiek zmieniać. Forum moim zdaniem działa poprawnie i bez zarzutów. Natomiast jeśli napotkam jakikolwiek błąd niezwłocznie zgłoszę go odpowiednim osobom. 5. W czym chciałbyś pomóc: Generalnie to we wszystkim co należy do obowiązków moderatora czyli np. poprawianie treści postów oraz ich tytułów czy moderowanie forum. Natomiast mam parę celów na których chciałbym się skupić gdybym został przyjęty na to stanowisko przez wyższą administrację. Po pierwsze, moim celem byłoby utrzymanie spokojnej i przyjaznej atmosfery, eliminując wszelkie treści niezgodne z zasadami i regulaminem forum. Po drugie, chciałbym również aktywnie uczestniczyć w moderowaniu strefoboxa i innych tematów, rozwiązując konflikty na nim i usuwać treści, które nie powinny się na nim znajdować. Po trzecie chciałbym aktywnie uczestniczyć w organizowaniu wszelakich wydarzeń i inicjatyw na forum. Po czwarte chciałbym obciążyć z obowiązków innych moderatorów i przy tym nabrać nowego doświadczenia na owej randze, które przydałoby mi się w przyszłości. Ostatnim moim celem było by oczywiście pomaganie użytkownikom forum w ich problemach i zagwozdkach. 6. Dlaczego akurat ty: Na sam początek zaznaczę, że idealnym kandydatem nie jestem, natomiast chciałbym wymienić parę moich zalet, które będą przemawiać za przyjęciem mojego podania. 1. Pomimo mojego młodego wieku jestem dość ogarnięty a moje dotychczasowe obowiązki staram się wykonywać jak najlepiej tylko potrafię. 2. Niedługo minie rok od kiedy zarejestrowałem się na forum, więc trochę czasu już tutaj jestem. Na forum udzielam się od kwietnia tamtego roku i od tego czasu na forum jestem praktycznie codziennie. Niestety niekiedy nie jestem w stanie zaglądać na forum przez szkołę, która ciśnie nas jak tylko może. 3. Gdy jakiś użytkownik piszę do mnie w wiadomościach prywatnych na temat związany np. z działem typerów staram się odpisać jak najszybciej oraz udzielić odpowiedzi, która rozwiąże problem użytkownika. 4. Pomimo tego, że w ostatnim czasie zdarza mi się pisać urlopy to po nich zawsze wracam pełen energii i chęci do pracy. 7. Staż na forum: 347 dni (rejestracja 19.01.2023) 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Niestety rangi moderatora jeszcze nie miałem. Byłby to mój pierwszy raz. _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Wymagania: Minimalnie 18 lat -> ❌ 10 dni online -> ❌ (Nie nabijają się godziny gdy masz odpalone forum w tle.) Minimalnie 300 postów -> ✔️ Rozpoznawalność oraz aktywność -> Co do rozpoznawalności to nie mi oceniać, natomiast aktywność ✔️ Znajomość ortografii i zasad pisowni -> ✔️ Wysoka kultura osobista -> ✔️ Brak ostrzeżeń na koncie -> ✔️ _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Edytowane 1 Stycznia 2024 przez remiszef 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 1 Stycznia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 powiem ci tak, nie jestes latwym kandydatem, z jednej strony jestes czesto na forum, z drugiej znowu moze byc taki okres gdzie cie w ogole nie bedzie przez szkole, swoje obowiazki wypelniasz sumiennie, lecz tak jak juz wspomnialem w jednej serii redaktorow masz za 'miekkie' serce co tu moze tez byc przeskoda, wedlug mnie to jeszcze nie jest twoja pora na moda i na ten moment jestem NA NIE co nie znaczy ze w przyszlosci nie masz szans, kompetencje masz dobre tylko kilka rzeczy musisz podciagnac 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 1 Stycznia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 - Wiek - Doświadczenie + aktywność + staż i rozpoznawalność Na NIE, Uważam że wśród kandydatów są osoby bardziej zasługujące na moda. 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 1 Stycznia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Jeżeli chodzi o twoją aktywność na forum, jak i w dziale typera jest bardzo dobra. Niestety, ale patrząc na całokształt jesteś osobą niestabilną, jeżeli chodzi o rangi. Często pisałeś rezygnacje z danej rangi z powodu braku czasu lub wypalenia, dlatego w moim odczuciu nie jesteś na ten moment pewną osobą co do rangi moderatora. Ustabilizuj swoją aktywność co do rang i wtedy będzie o wiele lepiej. + podanie + aktywność na forum + chęci +/- wiek - doświadczenie - niestabilność jeżeli chodzi o byciu na danej randze Obecnie jestem na nie. 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 1 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Jestem przekonany, że masz duży potencjał i mógłbyś napisać lepsze podanie, niestety jednak nie zrealizowałeś tego w pełni. Nawet sam zauważyłeś w swoim podaniu, że nie jesteś idealnym kandydatem. Dlaczego więc nie postanowiłeś popracować nad tym, aby się polepszyć? Ostatnio awansowałeś na stanowisko naczelnego typerki, co było zasłużone, ponieważ sumiennie wykonywałeś swoje obowiązki. Dopiero co zrezygnowałeś z roli redaktora, argumentując to nadmiarem zadań/brakiem czasu, a teraz piszesz podanie o stanowisko moderatora? Uważam, że obecnie jeszcze nie nadszedł czas na podjęcie nowych obowiązków. Moim zdaniem powinieneś skupić się w pełni na obecnie zajmowanej roli. Jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 6 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 Brak spełnionych wymagań, na to można przymknąć oko - natomiast wiem, że każdemu czasem coś odwali, mimo wszystko wiek robi swoje. +/- Wymagania + Staż na sieci + Duża aktywność - Wiek - Doświadczenie - Skakanie po rangach Na ten moment na nie, ale nie poddawaj sie i wróć w ten dział kiedyś z podaniem 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 Na prośbę autora odrzucone. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi