Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Michal

michalllllllll

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS:Michal
Admin banujący:Ax3!
Serwer:dd2
Data zdarzenia:03.01.2024 - 19:02:51
Steamid:VALVE_0:4:1663961322
Opis sytuacji: Jest to 3 odwołanie, dostałem bana na ssy , wstawiłem ssy, wstawiłem ich 8 w paczce przez niewiedzę , te ktore zrobił admin oraz kilka poprzednich które miałem w folderze cstrike, po czym dostałem ub, na drugi dzień wbijam pograć i po poł h gry dostaje bana za grę na aktywnym banie. W amx Pisze, że ban za złe ssy. Wbijam na forum a tam patrze w strefie banow na ss jest ban gdzie wczesniej był ub, powód ? admin napisał że wstawiłem przerobione ssy i jakiegos randomowego typa, gdzie wcześniej dał ub a na drugi dzień bana, napisałem do niego na priv to napisał mi, że wstawiłem ss nie z tej godziny, owszem w paczce były 3 poprzednie ale reszta 5 była z godziny w której był ban, to zamiast nakierować i napisać żebym wstawił jeszcze raz poprawnie to w każdym odwołaniu pisał co innego, tu że przerobione ssy, tu że nie z tej godziny. Wstawiłem swoje ssy z tym że o 3 więcej niż zrobił admin przed banem, wrzucam jeszcze raz tylko 5 ssów które zrobił admin w momencie bana

Link do Screenów:https://easyupload.io/ywbn9u

Link do bana z amxbans https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):

• Użytkownik

Żadne ze screenów które wstawiłeś nie są poprawne i nie tyczą twojego bana. Członek UBT się pomylił i cie odbanował, po czym zbanował cie ponownie, a ty wszedłeś później na serwer mimo aktywnego bana.

W tym temacie również nie wrzuciłeś poprawnych screenów z 02.01, zatem czego właściwie oczekujesz, wrzucając nam randomowe screeny z gry zamiast poprawnych wykonanych przez admina?

Dam ci godzinę na poprawę i wrzucenie screenów z 02.01, w przeciwnym razie ostateczny brak UB. Czas masz do 18:00.

• Użytkownik

Już wiem o co chodzi, na ssach data jest z 31.12, mam źle ustawioną datę na kompie, mam windowsa 7 , starego kompa którego używam tylko do cs i na noc wyłączam listwę z prądem i jest źle ustawiona data i godzina,  automatycznie nie ustawia się , nawet mi to nie potrzebne. ssy są moje i są z momentu kiedy był ban, jeśli mi nie wierzysz zapytaj admina który je robił ," przyjaciel <3 " , lub kogoś innego, nie kłamie i nie mam powodu a to że mam na kompie źle ustawioną datę to chyba nie jest zabronione?

• Junior Admin
Junior Admin

Jeśli rzeczywiście to jest możliwe to raczej clvr. Ss'y z tego co mi się kojarzy robiłem gdzieś w okolicach bombsite'u B.

/edit1 

Oczywiście, jeżeli wszedłeś potem na aktywnym czy coś rzeczywiście to z UB nic nie będzie. 

@ Axel

@ JanuszHD

• Użytkownik
56 minut temu, JanuszHD napisał:

po czym zbanował cie ponownie, a ty wszedłeś później na serwer mimo aktywnego bana.

nie wszedłem ponowie mimo aktywnego tylko , na drugi dzień zbanował i to w tym momencie jak grałem i stąd pewnie wynika , że grałem niby na aktywnym banie, zobacz sobie pierwsze odwłoanie ssami kiedy było a kiedy admin je odrzucił i napisał że ban, dzień pózniej to w tym czasie jak grałem w csa

Proszę tutaj na ss widać że @ Axel  dodał Bana 22 godziny temu , i akurat w tym czasie grałem, wszedłem jak jeszcze z jego pomyłki miałem ub a nie grałem na aktywym banie jak piszecie, gdyby nie jego pomyłka i nie dał ub, tylko dał bana inapisał jak @ JanuszHD  odrazu w czym rzecz , to było by to dwa dni temu wyjaśnione 

ssssss.PNG

Edytowane przez michalllllllll
  • Użytkownik

Rozumiem, że przez to, że ty masz zła datę ustawioną, to ja mam teraz poświęcić 25min swojego czasu na przeglądanie całego demka z HLTV żeby znaleźć moment w którym zostały zrobione ci screeny? Superancko.
Ostatni raz skorzystamy z takiej przyjemności.

Po sprawdzeniu - rzeczywiście screeny są z tej sytuacji. Tak jak wspomniałem, ostatni raz puszczamy taką akcję. Niezbyt nas obchodzi czy komuś poprawna data i godzina na komputerze jest potrzebna, to musi być przejrzyście ustawione, bo nie zamierzamy marnować swojego czasu bo komuś było zbędne ustawienie poprawnej godziny.

• Lubię to! 2
  • Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]