Użytkownik michalllllllll Opublikowano 4 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 Nick z CS:Michal Admin banujący:Ax3! Serwer:dd2 Data zdarzenia:03.01.2024 - 19:02:51 Steamid:VALVE_0:4:1663961322 Opis sytuacji: Jest to 3 odwołanie, dostałem bana na ssy , wstawiłem ssy, wstawiłem ich 8 w paczce przez niewiedzę , te ktore zrobił admin oraz kilka poprzednich które miałem w folderze cstrike, po czym dostałem ub, na drugi dzień wbijam pograć i po poł h gry dostaje bana za grę na aktywnym banie. W amx Pisze, że ban za złe ssy. Wbijam na forum a tam patrze w strefie banow na ss jest ban gdzie wczesniej był ub, powód ? admin napisał że wstawiłem przerobione ssy i jakiegos randomowego typa, gdzie wcześniej dał ub a na drugi dzień bana, napisałem do niego na priv to napisał mi, że wstawiłem ss nie z tej godziny, owszem w paczce były 3 poprzednie ale reszta 5 była z godziny w której był ban, to zamiast nakierować i napisać żebym wstawił jeszcze raz poprawnie to w każdym odwołaniu pisał co innego, tu że przerobione ssy, tu że nie z tej godziny. Wstawiłem swoje ssy z tym że o 3 więcej niż zrobił admin przed banem, wrzucam jeszcze raz tylko 5 ssów które zrobił admin w momencie bana Link do Screenów:https://easyupload.io/ywbn9u Link do bana z amxbans https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 4 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 Żadne ze screenów które wstawiłeś nie są poprawne i nie tyczą twojego bana. Członek UBT się pomylił i cie odbanował, po czym zbanował cie ponownie, a ty wszedłeś później na serwer mimo aktywnego bana. W tym temacie również nie wrzuciłeś poprawnych screenów z 02.01, zatem czego właściwie oczekujesz, wrzucając nam randomowe screeny z gry zamiast poprawnych wykonanych przez admina? Dam ci godzinę na poprawę i wrzucenie screenów z 02.01, w przeciwnym razie ostateczny brak UB. Czas masz do 18:00. Odnośnik do komentarza
Użytkownik michalllllllll Opublikowano 4 Stycznia 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 Już wiem o co chodzi, na ssach data jest z 31.12, mam źle ustawioną datę na kompie, mam windowsa 7 , starego kompa którego używam tylko do cs i na noc wyłączam listwę z prądem i jest źle ustawiona data i godzina, automatycznie nie ustawia się , nawet mi to nie potrzebne. ssy są moje i są z momentu kiedy był ban, jeśli mi nie wierzysz zapytaj admina który je robił ," przyjaciel " , lub kogoś innego, nie kłamie i nie mam powodu a to że mam na kompie źle ustawioną datę to chyba nie jest zabronione? Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 4 Stycznia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 Jeśli rzeczywiście to jest możliwe to raczej clvr. Ss'y z tego co mi się kojarzy robiłem gdzieś w okolicach bombsite'u B. /edit1 Oczywiście, jeżeli wszedłeś potem na aktywnym czy coś rzeczywiście to z UB nic nie będzie. @ Axel @ JanuszHD Odnośnik do komentarza
Użytkownik michalllllllll Opublikowano 4 Stycznia 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 (edytowane) to sprawdzcie na demku ,tak ss z z górnego trupa przed B http://762494.hltv2.pukawka.pl/hltv-2401021924-de_dust2-1704219840-1704221100.zip Edytowane 4 Stycznia 2024 przez michalllllllll Odnośnik do komentarza
Użytkownik michalllllllll Opublikowano 4 Stycznia 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 (edytowane) 56 minut temu, JanuszHD napisał: po czym zbanował cie ponownie, a ty wszedłeś później na serwer mimo aktywnego bana. nie wszedłem ponowie mimo aktywnego tylko , na drugi dzień zbanował i to w tym momencie jak grałem i stąd pewnie wynika , że grałem niby na aktywnym banie, zobacz sobie pierwsze odwłoanie ssami kiedy było a kiedy admin je odrzucił i napisał że ban, dzień pózniej to w tym czasie jak grałem w csa Proszę tutaj na ss widać że @ Axel dodał Bana 22 godziny temu , i akurat w tym czasie grałem, wszedłem jak jeszcze z jego pomyłki miałem ub a nie grałem na aktywym banie jak piszecie, gdyby nie jego pomyłka i nie dał ub, tylko dał bana inapisał jak @ JanuszHD odrazu w czym rzecz , to było by to dwa dni temu wyjaśnione Edytowane 4 Stycznia 2024 przez michalllllllll Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 4 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 Rozumiem, że przez to, że ty masz zła datę ustawioną, to ja mam teraz poświęcić 25min swojego czasu na przeglądanie całego demka z HLTV żeby znaleźć moment w którym zostały zrobione ci screeny? Superancko. Ostatni raz skorzystamy z takiej przyjemności. Po sprawdzeniu - rzeczywiście screeny są z tej sytuacji. Tak jak wspomniałem, ostatni raz puszczamy taką akcję. Niezbyt nas obchodzi czy komuś poprawna data i godzina na komputerze jest potrzebna, to musi być przejrzyście ustawione, bo nie zamierzamy marnować swojego czasu bo komuś było zbędne ustawienie poprawnej godziny. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 4 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi