Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZAMKNIĘTY] #71 Wywiad z Hana_Montana

Przyjaciel <3

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

hana1.thumb.png.f54340f46faa930514fcc96b0fd5ed77.png

image.png.de529b827314c1e07550830d827575b5.png

Pytający - @ Przyjaciel <3

Odpowiadający - @ Hana_Montana

image.png.2c8ef4c5193f5e502b5a0fabd31574fc.png

Witam Cię bardzo serdecznie. Cieszę się bardzo, że zgłosiłeś się do wywiadu. Na samym początku opowiedz nam coś o sobie, przedstaw się.

Cześć, jestem Kacper i mam osiemnaście lat. Od kilku lat regularnie trenuję sztuki walki. To nie tylko moje hobby, ale również pasja, którą rozwijam przez wiele godzin praktyki każdego tygodnia.

Myślę, że sztuki walki to bardzo intrygujący sport. Chciałbyś powiedzieć coś na ten temat, rozwinąć to? Może konkretniej, co dokładnie ćwiczysz, co pożera najwięcej twojego czasu?

W rzeczywistości, w moim klubie preferowane są sztuki walki takie jak: boks, MMA, muay thai, brazylijskie jiu-jitsu oraz zapasy. Osobiście bardziej skupiam się na technikach stójki niż parteru, dlatego większość czasu poświęcam treningom związanych głównie z muay thai.

Dosyć ciekawy wybór, strzelałem bardziej w boks, bądź mma, a mam miłe zaskoczenie. Hmm... Masz może kogoś, kto zainspirował Ciebie do tego sportu albo masz jakiegoś idola, za którym chciałeś pójść w ślady muay thai?

Od dzieciństwa byłem zawsze tym "wariatem", więc wraz z kolegami postanowiliśmy zacząć trenować. Niestety, po roku oni zrezygnowali, a ja postanowiłem kontynuować. Dlaczego wybrałem muay thai? To dla mnie najbardziej wszechstronna dyscyplina sztuk walki. Wykorzystujemy w niej aż osiem "kończyn" - ręce, nogi, łokcie i kolana, co pozwala mi na naukę obrony w różnych sytuacjach. Gdy ktoś zaatakuje mnie łokciem, wiem, jak się obronić, a bokserzy nie.

Nie siedziałem nigdy w tym temacie, więc dla mnie to coś nowego i dla użytkowników pewnie też. Nauka, informacje przekazywane w tym sporcie na pewno przydadzą się w życiu codziennym. Mamy różnych ludzi, a jak nie to z własnej woli, pasji i chęci do dążenia bycia najlepszym. Teraz zmienimy trochę pytanie, a przechodząc do sedna to gdzie się uczysz, czym się zajmujesz, masz jakiś plan związany z tym na przyszłość?

Obecnie uczę się w czwartej klasie technikum o profilu technik informatyk z edukacją obronną. Nie żałuję decyzji o wyborze tej szkoły i tego kierunku, ponieważ planuję związać swoją przyszłość zawodową z wojskiem.

Godna decyzja panie moderatorze, powodzenia w spełnianiu swoich celów i życzę samych sukcesów. Słuchaj, jesteś już spory czas na dość wysokiej randze na naszym forum, jeśli dostałbyś opcje zostania nowym J@, to czy zgodziłbyś się na to bez większego problemu?

Osobiście uważam, że nie mam jeszcze dużego doświadczenia na randze moderatora. Jestem jeszcze raczkujący w tej roli. Gdyby jednak taka propozycja się pojawiła, zdecydowanie bym ją rozważył, ponieważ moim celem jest włączenie się w rozwój naszego forum i niesienie jak największej pomocy. Jednakże, uważam, że jeszcze nie zasługuję na taką wysoką rangę.

Cieszę się, cenie sobie szczerość w takich wypowiedziach. Myślę, że na każdego kiedyś przyjdzie pora i na pewno ktoś przekaże Ci tak ważne informacje, jak co funkcjonuje, działa. Przejdźmy z pracy na wakacje, a więc jakie są twoje wymarzone wakacje?

Moje wymarzone wakacje to podróż do Tajlandii, ponieważ to właśnie tam narodziło się Muay Thai. Jednakże, mimo że byłoby to dla mnie fascynujące miejsce, pewnie nie byłoby to typowe wakacje, gdyż prawdopodobnie spędziłbym większość czasu na treningach. Jeśli jednak chodzi o odpoczynek, to zdecydowanie wybrałbym Hiszpanię.

Pięknie! Na moje, trening to też forma odpoczynku, np. psychicznego, aby się wyciszyć i poniekąd wyrzucić z siebie emocje. Oba kraje piękne, z ciekawymi kulturami, tradycjami. Na pewno czasem dla odpoczynku zagrasz w jakieś gierki, jeżeli masz takie to możesz pochwalić się swoimi ulubionymi

Tak, rzeczywiście, trening potrafi być rewelacyjnym sposobem na oderwanie się od codziennych problemów i stresów. To moment, kiedy mogę skupić się wyłącznie na aktywności fizycznej i zapomnieć o innych kwestiach na chwilę. Jeśli chodzi o gry, to moje ulubione to FIFA, UFC, League of Legends i CS 1.6, ale w rzeczywistości wolę raczej spędzać wolny czas i skupić się na aktywność na forum, gdzie angażuję się w monitorowanie dyskusji, rozwiązywanie problemów czy też dodawanie treści w redakcji. To dla mnie nie tylko rozrywka, ale także zabawa :P.

Zdrowe podejście zawsze idzie w parze z sukcesami, bynajmniej ja jestem tego zdania. Gierki znane chyba każdemu wyjadaczowi gier komputerowych. A co w przypadku, gdyby na twojej drodze zabrakło redaktorki? Czy interesowała by Cię wtedy jakaś konkretna ranga na forum? Czy dalej konsekwentnie byś brnął w pozostałe rangi?

Gdyby nie rola redaktora, to inne rangi, którymi wcześniej się zajmowałem na forum, to: "typer", "admin jb", "admin aim/awp, admin dc, opiekum dc, support dc". Inne rangi nie, bo wiem, że się nie nadaję się do innych ról, dlatego nie próbuję na siłę zdobywać stanowisk, gdzie mógłbym jedynie przeszkadzać i tworzyć problemy.

Rozumiem Cię, dziękuję za rozwinięcie tego tematu. Chciałbyś pochwalić się z nami osiągnięciami/doświadczeniami z tego roku? Jesteś zadowolony z siebie?

Jakiś osiągnieć w tym roku nie ma oprócz tam 2 i 3 miejsc na zawodach. Nie jestem zadowolony z tego roku, bo żadne złoto nie wleciało na moje konto, a były 4 okazję :P. Natomiast za osiągnieć formułowych, to przyjęte w sierpniu podanie na moderatora.

Ej, rozumiem, że mierzysz wysoko i wierzysz w swoje umiejętności z całych sił. 2 oraz 3 miejsce to nie jest wcale słaby wynik. Na pewno zmieni się to w tym roku, a co do podania to nic tylko gratulować. Jest to mega ważna funkcja na tak wielkim forum. Porozmawiajmy jeszcze o życiu, a więc zadam tobie następne pytanko. Czy mógłbyś opisać swoją idealną drugą połówkę oraz wymienić cechy charakteru, które cenisz sobie w drugim człowieku?

Oczywiście, szczerość to cecha, którą szczególnie cenię. Dodatkowo, gdyby była jeszcze blondynka, pasjonująca się sportem, to dla mnie ideał.

Sportowe świry :D. Szczerość jest wg. mnie najważniejszą cecha ze wszystkich, bez tego ani rusz. Bez szczerości można powiedzieć, iż brakuje zaufania, a o to właśnie chodzi. Czy to znajomy, przyjaciel czy druga połówka. Chybaże rozmawiamy o połówce wiadomo czego, to takiej nigdy nie można zaufać :kekw:. Dobra koniec tych żartów. Czy twoim zdaniem aktualna rekrutacja na moderatora jest spowodowana ewentualnym zaplanowaniem degradacji, bądź natłokiem pracy na forum?

Ani to ani to. Krip wspominał, że awans dla kogoś się szykuje i Trivor kazał mu otworzyć rekrutację, więc będzie ciekawie.

Hmm, skoro rekrutacja została otworzona to w prawdzie najprawdopodobniejszą wersją będzie awans, któregoś z moderatorów na wyższą pozycję, zobaczymy po wywiadzie czy będę miał rację czy jednak nie. W każdym razie z góry gratuluję awansu anonimowej osobie. Dalej pociągnę temat forum. Nie zaglębiałem się nigdy bardziej w twoją historię. Jak trafiłeś na tę sieć, co skłoniło Cię do wyboru właśnie naszej Strefyskilla?

Przeniósł się na siec serwer jb, gdzie adminowałem, więc musiałem zarejestrować się na forum i jakoś tu zostałem, najpierw ranga admin dc, później opiekun i zostałem już chyba na zawsze.

Tego się trzymaj, jesteś natchnieniem tej redakcji i obyś został tu jak najdłużej się tylko da. Gdzie spędziłeś tegorocznego sylwestra?

Sylwestra spędziłem na wsi z rodziną. To była świetna decyzja, bo przez ostatnie 3 lata obchodziłem Nowy Rok w spokojny sposób. Postanowiłem się trochę rozerwać, więc bawiłem się świetnie i wróciłem do domu dopiero o piątej rano, więc było grubo.

Super, widzę że podobnie jeśli chodzi o godziny. Gustujesz w alkoholach? Jest coś, co lubisz tak bardziej?

Jedynie co to jakieś piwo smakowe, bo zwyczajnego nie lubię, a jak coś mocniejszego to jakaś czysta wleci, ale oczywiście jak jest tylko jakaś okazja.

Okazyjnie to na pewno zdrowiej. Osobiście mam dość czystej po sylwestrze i wstrzymuje się raczej na dłuższy czas haha. Jakie masz zdanie o aktualnej administracji?

Tutaj przede wszystkim trzeba pochwalić J@ Kripa i Anoxa. Krip robi w ch*j roboty i go podziwiam, a Anox robi wszystkie techniczne sprawy na forum style, itd. Podziwiam obydwóch chłopaków mam nadzieje, że zobaczę u nich niedługo czerwoną rangę, a nie niebieską :P.

Jasne, również życzę tego obojgu Panom i pozdrawiamy, jeśli to czytacie. Chciałbym wrócić do tematu bardziej prywatnego, a mianowicie nie pochwaliłeś się gdzie mieszkasz i czy masz rodzeństwo? Powiesz nam coś więcej?

Mój dom znajduje się w Elblągu, to małe miasto usytuowane niedaleko Gdańska. Choć samo miasto nie wyróżnia się szczególnymi atrakcjami czy zabytkami, to jednak jest dla mnie wyjątkowe ze względu na rodzinne więzi. Jeżli chodzi o rodzeństwo, to ja z tych co mają aż za dużo - mam aż trzy siostry oraz czterech braci. Ta duża rodzina sprawia, że nasze życie zawsze jest pełne ruchu i różnorodnych wydarzeń.

O matko haha. Tyle rodzeństwa, pewnie ciężko nie być zabieganym czy też w ruchu. Rodzina w końcu powinna łączyć, a nie dzielić. Udało Ci się w życiu zwiedzić już kraj zagraniczny?

Tylko byłem w górach we Słowacji, więc nie ma czym się chwalić niestety.

Zawsze coś. Ja nigdy nie miałem okazji by być za granicą, jedynie mogę policzyć starą wycieczkę szkolną do Czech, a konkretnie do Pragi. Wywiad powoli dobiega końca, aczkolwiek mam jeszcze dla ciebie pytanie związane z motoryzacją. Jakie jest twoje wymarzony motocykl, bądź samochód?

Jakimś dużym fanem motoryzacji nie jestem, ale na pewno nie będzie to audi XD. Wymarzony samochód, to może być BMW m2. Jakość nie jarają mnie samochody :P.

Haha, mówisz o bmce. Samochody cię nie jarają, a co jara Cię poza sztukami walki?

Można tak powiedzieć, że piłka nożna, lecz i tak sztuki walki na pierwszym miejscu.

Dobra, w takim razie to już ostatnie i cię nie męczę. Twój ulubiony piłkarz to...?

Nie można wybrać jednego Messi/Bellingham. Oba to duże utalentowane talenty.

Zgadzam się z tym, a tak poza tym to dobry wybór :P. Masz ochotę wziąć jeszcze udział w szybkich strzałach, to czy to?

Pewnie :P.

hana2.thumb.png.ca9ae956ecef0ef98f28273b4b632c35.png

Piwo czy wódka?

Wódka

Pieniądze czy szczęście?

Pieniądze, bo jak się ma hajs to też szczęście

Praca aktywna czy bierna?

Aktywna

Rap czy pop?

Rap

Więcej czasu spędzam z przyjaciółmi czy rodziną?

Z przyjaciółmi 

Święta Bożego Narodzenia czy sylwester?

Sylwester

Brak chęci czy brak snu?

Brak snu

Dobra to by było na tyle z dzisiejszego wywiadu oraz serii szybkich pytań. Jeśli masz ochotę - możesz kogoś pozdrowić.

Pozdrawiam całą redakcje oraz całą administracje forum.

Pozdrawiam cieplutko z tego miejsca także resztę użytkowników forum, tak samo jak i ciebie. Bardzo dziękuję za chęć wzięcia udziału w wywiadzie, który był prowadzony akurat przeze mnie.

Dzięki, miło było.

Do zobaczenia w następnych wywiadach!

• Lubię to! 2
  • Super 2
  • VIP
VIP

Fajnie się czytało! Świetny wywiad! <3

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Użytkownik∙

świetny wywiad <3 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

okSio.gif.bc9a4340b11c3255d74b23de7e0dfea6.gif

• Zasłużony
13 minut temu, Przyjaciel &lt;3 napisał:

Krip wspominał, że awans dla kogoś się szykuje

Bazowałem to tylko na swoich przypuszczeniach tak na prawdę, (racja mogłem trochę wprowadzić tą wypowiedzią na Czatboxie w błąd), więc jak będzie dokładnie, to czas pokaże co tutaj dużo mówić :P 

A wywiadzik bardzo spoko tak ogółem :) 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

spacer.pngspacer.png

• Użytkownik∙

super wywiad, pozdrawiam z rodzinkom

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

obraz_2024-03-15_002634697.png.9e939e5aa0329c7dbdc02ff1def4bd12.pngimage.png.12d62ef3275b69edca2ac656af09fed4.png

image.png.12ede2e1ccb162a99c98987149eaf3ca.png

• VIP
VIP

Świetny wywiad, bardzo fajnie się czytało 😁

Edytowane przez DeVoX
  • Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Zasłużony

Dzięki za super wywiad <3 

• Dzięki 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]