VIP MnX Opublikowano 6 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 Jaką masz propozycje?: Chciałbym wyjść z kolejną propozycją zabawy w dziale grafiki. Screenshot/Nagranie/Przykład: Tworzę temat Niewidzialne liczby #1, a w nim będzie do typowania 5 liczb z czego tylko 3 będą odkryte i pozostali będą musieli odgadnąć z napisanych pod spodem proponowanych 3 liczb Nagrodę sam "sponsoruje" w postaci kodu PSC lub np. przelew 20/30 zł oczywiście ta zabawa będzie pojawiać się jak wiadomo raz na 2 tygodnie/3 lub częściej jeśli będzie problem z zgadnięciem przykład: Prawidłowe zgadnięcie to: 4 6 10 25 30 - tego w temacie nie będzie to tylko przykład jak wygląda Liczby: 4 _ 10 _ 30 Liczby do wstawienia: 6, 8 , 25 2 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 6 Stycznia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 pomysl sam w sobie nie jest zly ale juz jest cos podobnego i jest to lotto ktorym zajmuja sie moderatorzy wiec nie wiem czy jest sens tworzyc 2 razy to samo poki co NA NIE 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 6 Stycznia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 Pomysł fajny, ale mam wrażenie, że powoli trochę robi się za dużo tego wszystkiego tutaj. Redakcja daje nowe serie, do tego jest dział typera, lotto i w dziale grafiki też już macie kilka rzeczy. Powoli sam nad tym nie nadążam, gdzie, co jest. 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Co za dużo, to nie zdrowo. Ostatnio weszło tutaj na forum tyle różnych konkursów, działów i tak dalej, że na ten moment kolejna "zabawa/konkurs" mogła by po prostu się już przejeść. Cieszy mnie to jak i innych, że jest tutaj ostatnimi czasy tyle pomysłów/propozycji, ale jak wiadomo przesadzać tez nie można W przyszłości nie wykluczam oczywiście, że coś takiego nie miało by tutaj prawa się pojawić - niemniej jednak na ten moment odrzucam tę propozycje. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi