Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Witajcie! Jestem tutaj, by zapewnić Wam możliwość wyrażenia swojego zdania odnośnie nowych kategorii w elicie sieci. Wasze sugestie i pomysły są mile widziane, więc nie wahajcie się podzielić nimi tutaj! Za pomoc redakcja oferuję punkty, które później możecie wymieniać na nagrody --> Sklepik Redakcji! 2 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 7 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Może dodać kategorie Najlepszy gracz na serwerach? Największy donator? Największy zakupoholik na forum? - kto wymienia ciągle punkty w sklepie typera Spamer redakcji - użytkownik który ciągle spami odpowiedziami w redakcji Najlepsza sygnatura? Najlepszy Avatar? Najlepsza praca w dziale zlecenia? Jak będę miał jeszcze jakieś podeślę 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 7 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 (edytowane) Moja propozycja odnośnie elity sieci: Największy pijak sieci Najbardziej wpływowa osoba na sieci: Uzależniony/a od forum Osoba, która nie jest doceniona na sieci Najbardziej pomocny użytkownik na sieci: Największa maruda Użytkownik miesiąca Edytowane 7 Stycznia 2024 przez DeVoX 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ czvrnuch Opublikowano 10 Stycznia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Moja propozycja na temat elity sieci Największy spamer Discord? Najlepszy sponsor? Strefowicz miesiąca? VIP miesiąca? Premium miesiąca? Najlepszy nabijacz odwiedzin na profilu? 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 21 Stycznia 2024 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi