Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZAMKNIĘTY] #2 Streforandka - Przyjaciel <3

Hana_Montana

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

image.png.f39606c555d3462d4a22f4251707008f.png

Jak widzisz siebie za 10 lat?

Anonim 1: Ciężko jest mi  coś o tym powiedzieć. Ja nie wiem gdzie będę za rok czy za dwa, nie mówiąc o tak odległym czasie. Nie mniej jednak uważam, że uda mi się znaleźć w odpowiednim szczęśliwym miejscu.

Anonim 2: Chciałabym mieć spokojne życie, własną rodzinę i wymarzoną pracę.

Anonim 3:  Lekarz weterynarii w Hiszpanii albo innym kraju Ameryki Łacińskiej.

Anonim 4: Widzę siebie na pewno lepszą niż obecnie. W porządnej, dobrej i przyjemnej pracy. Mam nadzieje, że po prostu spełni się to co sobie zarzuciłam jako cel. 

Anonim 5:  Skończyłam szkołę filmową i uważam że jestem świetną aktorką, a na dodatek sądzę że miłość to coś pięknego dlatego widzę siebie jako topową aktorkę po*no razem z tobą na pierwszym planie . :peepoShy:

Anonim 6: Jak ja siebie widzę za 10 lat? Dobre pytanie na pewno chciałabym mieć już swojego jedynego, którym Ty możesz być :pepolove: , a oprócz tego mieć już dość solidną rodzinkę i być hot mommy! 

Jakimi wartościami kierujesz się w życiu?

Anonim 1: Najważniejsze wartości w moim życiu, którymi się kieruję to zdrowie, rodzina, sympatia, praca. Wartości materialne są również dla bardzo ważne.

Anonim 2: Dla mnie najważniejszymi wartościami są przyjaciele ,rodzina i oczywiście zdrowie.

Anonim 3:  Nie dać się osobom, które marzą o twoim upadku.

Anonim 4: Wartościami?? Hmm.. Chce po prostu być szczęśliwa. Chce żyć bez problemowo. Bardzo cenie szczerość, dojrzałość i odpowiednie podejście.

Anonim 5: Jak już wspominałam uważam że miłość to coś pięknego dlatego bardzo sobie ją cenie, cenie sobie również szczerość jak i zdrowie.

Anonim 6: Bardzo cennie zaangażowanie w związek, bo to najważniejsze, a oprócz tego, to czas spędzony razem w łóżku, bo to też priorytet. :peepoComfy:

Twoje wymarzone miejsce na ziemi? 

Anonim 1: Takiego miejsca na ziemi to nie mam. Jestem w stanie się odnaleźć w każdym miejscu. Jeżeli miałabym już wybrać to postawiłabym na Holandię. Kraj dosyć fajny i przyjazny do życia. Najważniejsze jest jednak, żebym otaczała się ważnymi dla mnie osobami i dla których również będę ważna.

Anonim 2: Zdecydowanie Malediwy ponieważ są tam przepiękne widoki, a także bardzo ciepły klimat. 

Anonim 3: Barcelona albo Sevilla. 

Anonim 4: Wydaje mi się, że moja odpowiedź jest dość prosta i logiczna i jest nią Raj. Jestem osobą wierzącą i tak jak każdy człowiek dążę do życia wiecznego, jeśli miałabym mówić o obecnej sytuacji. Po 18 chciałbym mieszkać poza Polską. Nie wiem gdzie na obecny moment, lecz chciałabym mieszkać w zadbanym, porządnym kraju :) . 

Anonim 5: Bezludna wyspa, wokół piękne morze, palmy, drinki, tylko ja i ty. :pepolove:

Anonim 6: W Twoim własnym warsztacie samochodowym, bo chce, żeby moja druga połówka była bardziej szczęśliwsza ode mnie. Wiem jestem idealną kobietą nie musisz mi to mówić . :3

Gdzie byś zabrał @ Przyjaciel <3 'a na randkę? 

Anonim 1: Na początek zabrałabym go na only dd2 na pojedynek na awp. Jeżeli by przegrał, wtedy bym go zabrała na prawdziwą randkę.

Anonim 2: Nie znam za bardzo przyjaciela ale myślę, że w jego typie będzie pójście do ekskluzywnej restauracji z widokiem na morze. Następnie zabranie go na spacer po plaży. Na zakończenie dnia leżelibyśmy na plaży przy zachodzie słońca.

Anonim 3: Hmm na starówkę do Warszawy nocą trzymając w ręku dobre jedzonko. 

Anonim 4: Na dusta II. A tak serio nie mam pojęcia osobiście wybrałabym jakąś kawiarnie, może po kawie i głębszych rozmowach skoczylibyśmy na łyżwy, ponieważ w zimę jest to super sprawa. A później przejść się po mieście, pooglądać gwiazdy na niebie razem wieczorem.

Anonim 5: Zabrałabym cię do Lizbony. Najpierw wzięłabym cię na poranny spacerek po Alfamie w której zjedlibyśmy dobre śniadanko w okolicznej kawiarni. Potem zwiedzilibyśmy Zamek św. Jerzego, następnie zabrałabym cię do okolicznej knajpy w której zjedlibyśmy dobry obiadek. Po obiadku wzięłabym cię na najpiękniejszą plaże na której byśmy się zrelaxowali i odpoczęli. Pod wieczór zabrałabym cię do lokalnej restauracji w której przy dobrym widoku zajadalibyśmy się świeżymi owocami morza degustując lokalne wino. A na sam koniec zabrałabym cię do apartamentu w którym nagralibyśmy swój pierwszy wspólny film. :pepoblush:

Anonim 6: Oczywiście byśmy zaczęli porannym se*kem, później byśmy wzięli wspólną kąpiel, a po kąpieli razem poszlibyśmy do kina na jakiś horror. Po kinie,  byśmy się wybrali na dobre jedzonko, bo lubię bardzo jeść. Po udanym obiedzie byśmy wyjechali na jakieś wsie i na jakieś pole rozłożylibyśmy jakiś kocyk i się przytulali, aż do nocy . <3 

Czy planujesz mieć dzieci jak tak to ile? 

Anonim 1: Planuję mieć dwójkę dzieci.  

Anonim 2: Tak, planuje mieć dwójkę dzieci.

Anonim 3: Nie planuje. 

Anonim 4: Jest to pytanie na, które obecnie nie potrafię dokładnie powiedzieć. Mam takie małe marzenie, by po ukończeniu 25-28 lat mieć dwójkę dzieci. Nie wiem czemu akurat taki wiek, ale wydaje mi się, że byłabym dobrym i odpowiedzialnym rodzicem.

Anonim 5: Raczej nie planuję mieć dzieci chodź wszystko się może zdarzyć, a jak tak bardzo chcesz zostać tatusiem to możesz zostać moim. :peepoShy:

Anonim 6: Ja ogólnie mamą, bym nie chciała zostać, lecz jak ty byś chciał zostać tatusiem, to byśmy mogli się pobawić w nocy w córkę i tatusia. :zakochany:

@ Przyjaciel <3  - Szczerze miałem wielki, ale to wielki problem z wyborem, mimo że jedna osoba od razu poszła do odstrzału, a zaraz po niej druga. Po dalszych namysłach największy problem był między wyborem kandydata/kandydatki nr 1 lub nr 2. Dwie wypowiedzi dwóch pierwszych osób najbardziej przypadły mi do gustu, jeden + czymś bardziej, a drugi w innym pytaniu czym innym. Ahh.. mimo sympatii do dd2, którego wręcz uwielbiam i jest dla mnie to bardzo przekonujące, tak ostatecznie wybieram osobę z numerkiem 2. Dla mnie były to bardziej przekonujące odpowiedzi. Widzę również, że mnie nie znasz, więc pewnie jest to ktoś kogo mniej kojarzę. W każdym razie wybór został podjęty, dziękuję i pozdrawiam.

Uczestnicy: 

Anonim 1: @ FunnyPuma

Anonim 2: @ okSio

Anonim 3: @ czerwonka

Anonim 4: @ hadezbtw

Anonim 5: @ Raku

Anonim 6: @ Hana_Montana

Dzisiejszą streforandkę wygrał @ okSio  Gratulację! 

Dziękuje wszystkim za wzięcie udziału otrzymujecie ode mnie po 15pkt redakcji! 

• Lubię to! 3
  • Super 3

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Junior Admin
Junior Admin

hahah, ale ze pume bym wybrał prawie :kekw:

A pierwszym odrzutem był nr 6 

• WTF 1
  • VIP
VIP

Super seria, aż fajnie poczytać haha

• Lubię to! 1
  • Super 2
  • Użytkownik

Nie spodziewałem się, że byłbym taką dobrą kobietą :tf:

• Trzymaj się 1
  • Ha ha 3

sygnatura.gif.630f32a18fab12e10a4b52a1207ac4be.gif.9c6e88d78c2731f0488115e488a39fde.gif

• Użytkownik∙
  • Super 1
  • Trzymaj się 2

obraz_2024-03-15_002634697.png.9e939e5aa0329c7dbdc02ff1def4bd12.pngimage.png.12d62ef3275b69edca2ac656af09fed4.png

image.png.12ede2e1ccb162a99c98987149eaf3ca.png

• Premium
Premium

jak to mowia wiezenie to tylko pokoj :xdd:

• Lubię to! 1
  • Ha ha 2

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

• Użytkownik∙

Super seria, nie spodziewałem się, że był bym dobrą kobietą :) 

• Super 2

okSio.gif.bc9a4340b11c3255d74b23de7e0dfea6.gif

• Stały Bywalec

Super seria, też chcę kiedyś wygrać w Streforandkę :D

• Lubię to! 1
  • Super 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• 5 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]