Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Jak widzisz siebie za 10 lat? Anonim 1: Ciężko jest mi coś o tym powiedzieć. Ja nie wiem gdzie będę za rok czy za dwa, nie mówiąc o tak odległym czasie. Nie mniej jednak uważam, że uda mi się znaleźć w odpowiednim szczęśliwym miejscu. Anonim 2: Chciałabym mieć spokojne życie, własną rodzinę i wymarzoną pracę. Anonim 3: Lekarz weterynarii w Hiszpanii albo innym kraju Ameryki Łacińskiej. Anonim 4: Widzę siebie na pewno lepszą niż obecnie. W porządnej, dobrej i przyjemnej pracy. Mam nadzieje, że po prostu spełni się to co sobie zarzuciłam jako cel. Anonim 5: Skończyłam szkołę filmową i uważam że jestem świetną aktorką, a na dodatek sądzę że miłość to coś pięknego dlatego widzę siebie jako topową aktorkę po*no razem z tobą na pierwszym planie . Anonim 6: Jak ja siebie widzę za 10 lat? Dobre pytanie na pewno chciałabym mieć już swojego jedynego, którym Ty możesz być , a oprócz tego mieć już dość solidną rodzinkę i być hot mommy! Jakimi wartościami kierujesz się w życiu? Anonim 1: Najważniejsze wartości w moim życiu, którymi się kieruję to zdrowie, rodzina, sympatia, praca. Wartości materialne są również dla bardzo ważne. Anonim 2: Dla mnie najważniejszymi wartościami są przyjaciele ,rodzina i oczywiście zdrowie. Anonim 3: Nie dać się osobom, które marzą o twoim upadku. Anonim 4: Wartościami?? Hmm.. Chce po prostu być szczęśliwa. Chce żyć bez problemowo. Bardzo cenie szczerość, dojrzałość i odpowiednie podejście. Anonim 5: Jak już wspominałam uważam że miłość to coś pięknego dlatego bardzo sobie ją cenie, cenie sobie również szczerość jak i zdrowie. Anonim 6: Bardzo cennie zaangażowanie w związek, bo to najważniejsze, a oprócz tego, to czas spędzony razem w łóżku, bo to też priorytet. Twoje wymarzone miejsce na ziemi? Anonim 1: Takiego miejsca na ziemi to nie mam. Jestem w stanie się odnaleźć w każdym miejscu. Jeżeli miałabym już wybrać to postawiłabym na Holandię. Kraj dosyć fajny i przyjazny do życia. Najważniejsze jest jednak, żebym otaczała się ważnymi dla mnie osobami i dla których również będę ważna. Anonim 2: Zdecydowanie Malediwy ponieważ są tam przepiękne widoki, a także bardzo ciepły klimat. Anonim 3: Barcelona albo Sevilla. Anonim 4: Wydaje mi się, że moja odpowiedź jest dość prosta i logiczna i jest nią Raj. Jestem osobą wierzącą i tak jak każdy człowiek dążę do życia wiecznego, jeśli miałabym mówić o obecnej sytuacji. Po 18 chciałbym mieszkać poza Polską. Nie wiem gdzie na obecny moment, lecz chciałabym mieszkać w zadbanym, porządnym kraju :) . Anonim 5: Bezludna wyspa, wokół piękne morze, palmy, drinki, tylko ja i ty. Anonim 6: W Twoim własnym warsztacie samochodowym, bo chce, żeby moja druga połówka była bardziej szczęśliwsza ode mnie. Wiem jestem idealną kobietą nie musisz mi to mówić . Gdzie byś zabrał @ Przyjaciel <3 'a na randkę? Anonim 1: Na początek zabrałabym go na only dd2 na pojedynek na awp. Jeżeli by przegrał, wtedy bym go zabrała na prawdziwą randkę. Anonim 2: Nie znam za bardzo przyjaciela ale myślę, że w jego typie będzie pójście do ekskluzywnej restauracji z widokiem na morze. Następnie zabranie go na spacer po plaży. Na zakończenie dnia leżelibyśmy na plaży przy zachodzie słońca. Anonim 3: Hmm na starówkę do Warszawy nocą trzymając w ręku dobre jedzonko. Anonim 4: Na dusta II. A tak serio nie mam pojęcia osobiście wybrałabym jakąś kawiarnie, może po kawie i głębszych rozmowach skoczylibyśmy na łyżwy, ponieważ w zimę jest to super sprawa. A później przejść się po mieście, pooglądać gwiazdy na niebie razem wieczorem. Anonim 5: Zabrałabym cię do Lizbony. Najpierw wzięłabym cię na poranny spacerek po Alfamie w której zjedlibyśmy dobre śniadanko w okolicznej kawiarni. Potem zwiedzilibyśmy Zamek św. Jerzego, następnie zabrałabym cię do okolicznej knajpy w której zjedlibyśmy dobry obiadek. Po obiadku wzięłabym cię na najpiękniejszą plaże na której byśmy się zrelaxowali i odpoczęli. Pod wieczór zabrałabym cię do lokalnej restauracji w której przy dobrym widoku zajadalibyśmy się świeżymi owocami morza degustując lokalne wino. A na sam koniec zabrałabym cię do apartamentu w którym nagralibyśmy swój pierwszy wspólny film. Anonim 6: Oczywiście byśmy zaczęli porannym se*kem, później byśmy wzięli wspólną kąpiel, a po kąpieli razem poszlibyśmy do kina na jakiś horror. Po kinie, byśmy się wybrali na dobre jedzonko, bo lubię bardzo jeść. Po udanym obiedzie byśmy wyjechali na jakieś wsie i na jakieś pole rozłożylibyśmy jakiś kocyk i się przytulali, aż do nocy . Czy planujesz mieć dzieci jak tak to ile? Anonim 1: Planuję mieć dwójkę dzieci. Anonim 2: Tak, planuje mieć dwójkę dzieci. Anonim 3: Nie planuje. Anonim 4: Jest to pytanie na, które obecnie nie potrafię dokładnie powiedzieć. Mam takie małe marzenie, by po ukończeniu 25-28 lat mieć dwójkę dzieci. Nie wiem czemu akurat taki wiek, ale wydaje mi się, że byłabym dobrym i odpowiedzialnym rodzicem. Anonim 5: Raczej nie planuję mieć dzieci chodź wszystko się może zdarzyć, a jak tak bardzo chcesz zostać tatusiem to możesz zostać moim. Anonim 6: Ja ogólnie mamą, bym nie chciała zostać, lecz jak ty byś chciał zostać tatusiem, to byśmy mogli się pobawić w nocy w córkę i tatusia. @ Przyjaciel <3 - Szczerze miałem wielki, ale to wielki problem z wyborem, mimo że jedna osoba od razu poszła do odstrzału, a zaraz po niej druga. Po dalszych namysłach największy problem był między wyborem kandydata/kandydatki nr 1 lub nr 2. Dwie wypowiedzi dwóch pierwszych osób najbardziej przypadły mi do gustu, jeden + czymś bardziej, a drugi w innym pytaniu czym innym. Ahh.. mimo sympatii do dd2, którego wręcz uwielbiam i jest dla mnie to bardzo przekonujące, tak ostatecznie wybieram osobę z numerkiem 2. Dla mnie były to bardziej przekonujące odpowiedzi. Widzę również, że mnie nie znasz, więc pewnie jest to ktoś kogo mniej kojarzę. W każdym razie wybór został podjęty, dziękuję i pozdrawiam. Uczestnicy: Anonim 1: @ FunnyPuma Anonim 2: @ okSio Anonim 3: @ czerwonka Anonim 4: @ hadezbtw Anonim 5: @ Raku Anonim 6: @ Hana_Montana Dzisiejszą streforandkę wygrał @ okSio Gratulację! Dziękuje wszystkim za wzięcie udziału otrzymujecie ode mnie po 15pkt redakcji! 3 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 hahah, ale ze pume bym wybrał prawie A pierwszym odrzutem był nr 6 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 7 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Super seria! 1 2 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 7 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Super seria, aż fajnie poczytać haha 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 7 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Nie spodziewałem się, że byłbym taką dobrą kobietą 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hadezbtw Opublikowano 7 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 super seria! szkoda ze nie bylbym baba w twoim stylu haha @ Przyjaciel <3 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 7 Stycznia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Aha @ Przyjaciel <3 1 2 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 7 Stycznia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 jak to mowia wiezenie to tylko pokoj 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ okSio Opublikowano 7 Stycznia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Super seria, nie spodziewałem się, że był bym dobrą kobietą 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 7 Stycznia 2024 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Super seria, też chcę kiedyś wygrać w Streforandkę 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 19 Czerwca 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi