VIP MnX Opublikowano 7 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 A to moje skromnie, ale przytulnie 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 8 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 Skromne, mogłoby być większe biurko, ale to kwestia czasu 😁 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3X Opublikowano 12 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 (edytowane) A tu moje stanowisko, gdzie spędzam czas grając w gry oraz przeglądając internet Na pierwszy rzut oka może wydawać się, wszystko okej ale tak w rzeczywistości, mój komputer mógłby być nieco bardziej wydajny. Szczególnie podczas wymagających gier typu cp 2077, rdr2. Jeszcze jednym minusem jest to że po prawej stronie mam okno. W lecie, kiedy słońce świeci, czasami mam przerąbane z odblaskami na ekranie. Edytowane 12 Stycznia 2024 przez D3X 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi