Użytkownik∙ Kolno Opublikowano 9 Stycznia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 Nick z CS: kolno Admin banujący: bocian Serwer: DD2 Data zdarzenia: 09 sty 2024 - 17:51:57 Steamid: ' STEAM_0 : 0 : 781216222 ' Opis sytuacji: - Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://easyupload.io/yejhoq Odnośnik do komentarza
Użytkownik bocian Opublikowano 9 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 Po sprawdzeniu demka nie zaobserwowałem podejrzanych momentów, również przeskanowałem demo skanerem tg, lecz też nic nie wyszło. Jeśli ubt chce sprawdzić to zachęcam. Jak dla mnie clear należy się ub. Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. -slajdEN Opublikowano 9 Stycznia 2024 Sprawiedliwy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 (edytowane) Demo spalone, ale weźcie popkorn i zapnijcie pasy, bo mam dla was coś lepszegoXDDDD Czaicie, że te dwa łby, to koledzy? Zbanowane konto o nicku Kolno ma parę punktów zaczepienia - avatar, nick Tluszczu i znajomych. Spoiler Bocian aka admin dd2, aka nie wracam aka Konoszka, to jakiś stary znajomy typa z odwołania. Mają się w znajomych na różnych kontach, jeden drugiemu skomentował profil na długo przed dołączeniem na dd2. Spoiler Chuj wie kto to bocian, ale przeglądając jego listę znajomych można trafić na niezłe osobistości. Zajmowałem się przez długi czas haxami z dd2 i moją uwagę przykuł typo o nicku paszka. Kto to? Spoiler No dobra, ale jaki to ma związek z Kolno? Taki że paszka to Kolno XDDD Spoiler Czy można być głupszym? Oczywiście! Spoiler Edytowane 9 Stycznia 2024 przez -slajdEN 9 2 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 9 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 XDDD bez jaj hahahahahaah Ban oczywiście zostaje @ Krip myślę że powinieneś się zainteresować sprawą pana Bociana @ -slajdEN dzięki za pomoc 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kolno Opublikowano 9 Stycznia 2024 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 Panie Slajden co do twojej teorii o kolno a paszka ze to te same osoby to masz racje mogę ci powiedzieć, że zmieniłem nick tylko dlatego, że na kilku większych dd2 jestem "znany" z tego ze podobno "czituje" znany powtarzający się schemat pierwszy ban w pierwszy dzień wstaw pov okazuje się czyste kilka dni później kolejny ban znów okazuje się, że nic nie ma i potem tydzień i nagle okazuje się, że jestem odpalony. Panie Slajden detektywie jeśli uważasz, że demo jest spalone weź mi je rozpisz i tak pewnie coś znajdziesz tak jak zawsze w powtarzającym się schemacie. [jeśli wam to jakoś pomoże mogę wstawić pova z programu który mi nagrywa csa "outplayed"] ale jak wcześniej nie pomagało to teraz raczej też nie pomoże. Co do naszej znajomości z bocianem tak znamy się kiedyś dużo grałem z nim fastcupów [taki faceit tylko że 1.6] i po prostu ostatnio wróciłem do 1.6 z 3 tygodnie temu i zobaczył, że jestem aktywny i się spytał gdzie gram i go zaprosiłem na wasze dd2, a co do zbanowania mnie przez niego domyślam się że zrobił to bardziej na żarty. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 9 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi