Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - kolno 3

Kolno

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick z CS: kolno
Admin banujący: bocian
Serwer: DD2
Data zdarzenia: 09 sty 2024 - 17:51:57
Steamid: ' STEAM_0 : 0 : 781216222 ' 
Opis sytuacji: -
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://easyupload.io/yejhoq

• Użytkownik

Po sprawdzeniu demka nie zaobserwowałem podejrzanych momentów, również przeskanowałem demo skanerem tg, lecz też nic nie wyszło. Jeśli ubt chce sprawdzić to zachęcam. Jak dla mnie clear należy się ub.

• Zasłużony

XDDD bez jaj hahahahahaah

Ban oczywiście zostaje @ Krip myślę że powinieneś się zainteresować sprawą pana Bociana

@ -slajdEN dzięki za pomoc 

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Użytkownik∙

Panie Slajden co do twojej teorii o kolno a paszka ze to te same osoby to masz racje mogę ci powiedzieć, że zmieniłem nick tylko dlatego, że na kilku większych dd2 jestem "znany" z tego ze podobno "czituje" znany powtarzający się schemat pierwszy ban w pierwszy dzień wstaw pov okazuje się czyste kilka dni później kolejny ban znów okazuje się, że nic nie ma i potem tydzień i nagle okazuje się, że jestem odpalony. Panie Slajden detektywie jeśli uważasz, że demo jest spalone weź mi je rozpisz i tak pewnie coś znajdziesz tak jak zawsze w powtarzającym się schemacie. [jeśli wam to jakoś pomoże mogę wstawić pova z programu który mi nagrywa csa "outplayed"] ale jak wcześniej nie pomagało to teraz raczej też nie pomoże. Co do naszej znajomości z bocianem tak znamy się kiedyś dużo grałem z nim fastcupów [taki faceit tylko że 1.6] i po prostu ostatnio wróciłem do 1.6 z 3 tygodnie temu i zobaczył, że jestem aktywny i się spytał gdzie gram i go zaprosiłem na wasze dd2, a co do zbanowania mnie przez niego domyślam się że zrobił to bardziej na żarty.   

• xD 2
  • Axel zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]