Premium _sss_ Opublikowano 10 Stycznia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Nick: @ retoryk Z jakiej rangi rezygnujesz?: all Powód rezygnacji: Pełnienie funkcji na tych rangach nie sprawia mi już tyle frajdy co kiedyś... W końcu i ten dzień musiał nadejść... Chciałem Wam wszystkim bardzo serdecznie podziękować za te wszystkie wspólne chwile i doświadczenia. Po długich przemyśleniach podjąłem decyzję o zakończeniu mojej przygody tutaj. Przepraszam, jeśli moje krótkie zaangażowanie może wydawać się niezręczne, zwłaszcza że niedawno objąłem rolę opiekuna. To było trudne doświadczenie, ale naprawdę cenię każdą chwilę spędzoną z Wami. Była to dla mnie niezwykła podróż, a współpraca z każdym z Was była prawdziwą przyjemnością. Dziękuję za wsparcie i za to, że mogłem się od Was wiele nauczyć. Mam nadzieję, że nasze drogi się jeszcze kiedyś skrzyżują. 3 1 7 2 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 10 Stycznia 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Szkoda, dzięki za pomoc. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 10 Stycznia 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi