Użytkownik pvl Opublikowano 10 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Nick: pvl Z jakiej rangi rezygnujesz?: ADMIN CS2 OM#1 Powód rezygnacji: Zażenowanie metodą zapraszania ludzi do gry na serwerze, a raczej jej brakiem i motywowaniem adminów do robienia sztucznego tłumu metodą kija i marchewki aka graj albo minus i w końcu degrad, i brak jakiejkolwiek reakcji ze strony innych na tą karkołomną praktykę. Piszę to dopiero teraz, bo chciałem szczerze mówiąc sprawdzić, czy ktoś to w ogóle widzi, ale chyba wszyscy mają to w pompie Wiem, że to wszystko jest dobrowolne i nikt nie musi tutaj czuć się w żaden sposób do niczego zobowiązany, ale prowadziłem w życiu wiele rzeczy pro bono z okazjonalnymi grantami od sponsorów jako skutek uboczny, i nie wiem w jaki sposób karanie miałoby kogokolwiek motywować do działania. Nawet mając tą godzinę w tygodniu na cokolwiek. Przy okazji chcę podziękować wszystkim osobom, które poznałem na arenkach CS:GO tutaj, a z którymi miałem później okazję częściej grywać albo współpracować przy adminowaniu (Salmon, pienta i inni). Powodzenia wszystkim i do zobaczenia kiedyś tam. @ Admin CS 2 ONLY MIRAGE @ Opiekun CS 2 ONLY MIRAGE #1 3 4 1 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 10 Stycznia 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Powiedziałem, nikt nikogo na siłę tu NIE TRZYMA !. W CS:GO również była reguła aktywności adminów na serwerze i jako opiekun ci to nie przeszkadzało To co mamy ludzi nagradzać że jako admin nie spełniają wymagań ? xD żenada. Powodzenia. 1 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 10 Stycznia 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi