Użytkownik tomori Opublikowano 10 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 (edytowane) @ czvrnuch [P] - Czy w przyszłości chciałbyś zostać redaktorem? [O] - W przeszłości byłem już redaktorem, lecz na ten moment nie myślę nad powrotem na tą rangę. [P] - Jakie gatunki piosenek lubisz najbardziej? [O] - Mam dość specyficzny gust muzyczny. Podobają mi się przyśpieszone piosenki tzw. "speed upy", nightcory oraz niektóre piosenki z amerykańskiego rapu. [P] - Co sądzisz o swoich kolegach w rolach typer? [O] - Bardzo ich lubię. Są to osoby, które są bardzo pomysłowe, miłe, można się z nimi dogadać. Cieszę się, że mogę z nimi współpracować oraz być ich naczelnym [P] - Jaki przedmiot szkolny był dla ciebie najgorszy? [O] - Miałem dużo takich przedmiotów ale jeśli miałbym wybrać jeden konkretny przedmiot to zdecydowanie fizyka. W podstawówce totalnie nic z niej nie rozumiałem i zdałem tylko dzięki temu, że nasza pani miała wyjebane na to czy ściągamy czy nie . Niestety fizykę mam też teraz w technikum i tak samo nic z niej nie rozumiem [P] - Jak się czujesz gdy cię nie ma w domu? [O] - Prawdę mówiąc nie rozumiem sensu tego pytania. Gdy nie ma mnie w domu to czuje się dobrze. [P] - Jakie gry lubisz, oprócz CS'a? [O] - Lubię takie tytuły jak: Osu, Minecraft, Lethal Comany, Fortnite, Rocket League. @ MnX [P] - Co sądzisz o obecnej pracy grafików? [O] - Uważam, że radzicie sobie wraz z D3X'em bardzo dobrze. Nie widzę żadnych wad w waszej pracy . [P] - Ulubiona marka samochodów? [O] - Chyba mercedes. [P] - Ulubiona potrawa? [O]- Uwielbiam sushi. [P] - Co lubisz robić w wolnym czasie? [O] - W wolnym czasie najbardziej lubię przeglądać forum, programować i grać z moimi ziomkami z dc . [P] - Jaki jest twój styl ubierania? [O] - Nie wiem czy to jest nazwa stylu, lecz przeważnie noszę ubrania typu oversize. [P] - Ulubiona marka ciuchów? [O] - Nie posiadam takowej. @ Paweł Szmit [P] Co sądzisz o związkach partnerskich dla osób heteroseksualnych jak i dla homoseksualnych? [O] - Ciężkie pytanie. Związki osób heteroseksualnych to całkowita normalność. Natomiast średnio jestem nastawiony do osób homoseksualnych. Nie chcę wyjść na homofoba ale takie wartości były mi wpajane od dzieciaka i nie wydaję mi się, że się kiedykolwiek zmienią. [P] Czy nowy rząd jest lepszy od poprzedniego? [O] - Mam dopiero 16 lat i średnio interesuję się polityką naszego kraju. Mam po prostu nadzieję, że będzie dobrze i nic nie zjebią . [P] Co lubisz robić, gdy inni nie patrzą? [O] - Oglądać anime [P] Lubisz mnie? [O] - Nie mam o tobie zdania, lecz słyszałem o paru krzywych akcjach jakie odwaliłeś w przeszłości. [P] Z kim z forum poznałeś się na żywo, a z kim planujesz się spotkać? [O] - Na ten moment nie spotkałem nikogo z forum. Mam w planach spotkać się w przyszłości z @ hadezbtw , @ whoislenia , @ okSio i może jeszcze z @ MnX z racji, że mieszkamy w tym samym mieście XD. [P] Czym się zajmujesz w życiu codziennym? [O] - Na co dzień jestem programistą na 2 roku w technikum. [P] Boisz się śmierci? [O] - Nie. [P] Na jakich serwerach naszej sieci można Ciebie spotkać? [O] - Głównie na serwerach cs2. Czasem wpadne na om1 i na dr, lecz jeśli pojawi się serwer only awp to najczęściej tam będę przesiadywał. [P] Co sądzisz o administracji wyższej? [O] - Sądzę, że to są osoby, które mają łeb na karku i odnajdują się w swoich rolach. @ Krip zawsze mi pomaga w wielu sprawach związanych z typerką a z @ Anox nie miałem jeszcze do czynienia. [P] Podoba Ci się nasze forum? Chciałbyś coś może zmienić? [O] - Podoba. Jedynie zmieniłbym styl na który zbiórka wystartowała w sierpniu tamtego roku. @ hadezbtw [P] Najbardziej zaufana osoba z forum? [O] - Ty, @ whoislenia , @ retoryk , @ okSio [P] Z kim byś poszedł na browca z forum? [O] - Z tobą, @ whoislenia , @ retoryk , cała redakcja i typerka (poza @ okSio bo jest za młody na piwo ) [P] Kiedy unreal w fortnite? [O] - Jak się nauczę grać w tą gre xD. [P] Jaki jest twój typ kobiety? [O] - Nie posiadam konkretnego typu. Ważne aby nie była fałszywa i kochała mnie za to kim jestem. [P] Wymarzony zawód? [O] - Programista @ retoryk [P] - Najgorszy z obecnych typerów według ciebie? [O] - Gdybyś dalej był w typerce to bym powiedział że ty . A tak serio to nie ma czegoś takiego jak "najgorszy typer". Wiadomo, że każdy może mniej ogarniać, lecz od tego jestem ja i inni typerzy i w każdej chwili możemy takiej osobie coś wytłumaczyć lub w czymś pomóc. [P] -Najbardziej zaufana osoba z forum? [O] - Ty, @ whoislenia , @ okSio [P] -Marka auta której nie trawisz? [O] - Fiat [P] -Dlaczego wybrałeś tą sieć? [O] - Na strefe trafiłem przypadkiem. Szukałem serwera awp po odejściu z innej sieci i wpadł mi w oko serwer awp2 na którym zacząłem starać się o admina. [P] -Ulubiony wykonawca muzyczny? [O] - The Weeknd, Yoasobi [P] -Masz kogoś na oku (oczywiście oprócz oksia )? [O] - Jak oprócz oksia to nikogo . A tak na poważnie to nikogo, na ten moment preferuje bycie singlem @ Hana_Montana [P] Jak znalazłeś się na strefie? [O] - Tak jak pisałem wyżej szukałem serwera awp i tak trafiłem tutaj. [P] Do jakiego kraju chciałbyś wyjechać? [O] - Chyba nikogo nie zdziwi to, że Japonia. Kocham ich kulturę, miasta i język. A propo języka to jestem w trakcie jego nauki . [P] Grasz w lola? [O] - Coś tam kiedyś grałem. Próbowałem się nauczyć ale jak zobaczyłem jak @ hadezbtw wnerwia się po deadzie to stwierdziłem że nie chce tak skończyć i ostatecznie odpuściłem . [P] Z kim na forum dogadujesz się najlepiej? [O] - Z byłymi adminami awp2, @ retoryk , typerka i redakcja. [P] Masz swój ulubiony owoc? [O] - Zdecydowanie mandarynka. [P] Ulubione warzywo? [O] - Ostatnio polubiłem bardzo marchew. [P] Co chciałbyś osiągnąć na strefie? [O] - Na pewno chciałbym spróbować swoich sił w moderacji forum oraz chciałbym dalej być naczelnym w typerce. [P] Masz swoje największe marzenie? [O] - Lot i studiowanie w Japonii. [P] Masz swoją drugą połówkę? [O] - Aktualnie nie, lecz miałem dziewczynę w podstawówce z którą byłem pół roku. [P] Uczysz się w liceum czy technikum? [O] - Technikum. [P] Chciałbyś mieć w przyszłości dzieci? [O] - Chciałbym mieć córeczkę, którą nazwałbym Emilka. [P] Twoją ulubiona seria redaktorska to? [O] - Chyba pytanie dnia i guess . [P] Co chciałbyś jeszcze wprowadzić w dział typerski? [O] - Na ten moment nie mam planów na kolejne zmiany, lecz jeśli tylko mi lub typerom pojawi się jakiś pomysł, dołożę wszelkich starań, żeby został on wprowadzony . [P] Szczera opinia o każdym typerze? (Wady i zalety) [O] - @ hadezbtw Zalety: - giga miły i pomocny - da się z nim dogadać - nie narzeka jak mu karzę coś zrobić Wady: - strasznie nerwowy i łatwo go zdenerwować - leniwy xD @ okSio Zalety: - Jak coś mu się karze zrobić to chwile ponarzeka ale ostatecznie się za to zabierze - Zawsze jest miły i komunikatywny Wady: - leniwy jak cholera - Niezbyt kreatywny jeśli chodzi o np. zmienianie wzorów w kolejkach - Czasem podchodzi do niektórych rzeczy na wyjebaniu przez co czasem średnio da się z nim pracować @ Przyjaciel <3 Zalety: - Gdy się go o coś poprosi to od razu się za to bierze za co mega szacun - pełen pomysłow czy to w redakcji czy w typerce Wady: Nic mi nie przychodzi do głowy. Do następnego Q&A nominuję @ hadezbtw Edytowane 10 Stycznia 2024 przez remiszef 4 2 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 10 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Można kiedyś się spotkać haha xD A tak ogólnie to dobra robota! 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hadezbtw Opublikowano 10 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 12 minut temu, remiszef napisał: [P] Szczera opinia o każdym typerze? (Wady i zalety) [O] - @ hadezbtw Zalety: - giga miły i pomocny - da się z nim dogadać - nie narzeka jak mu karzę coś zrobić Wady: - strasznie nerwowy i łatwo go zdenerwować - leniwy xD Do następnego Q&A nominuję @ hadezbtw TFFFF, ja leniwy!?!?!?!?!?!? no chyba nie.. chętnie wezmę udział w następnym Q&A 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 10 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Fajne odpowiedzi 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 11 Stycznia 2024 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 11 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 Spoko Q&A Fajnie się czytało te odpowiedzi 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 13 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi