Użytkownik Rarytasek Opublikowano 11 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 Nick z CS: Rarytasek Admin banujący: Nie wiem Serwer: DD2 Data zdarzenia: Wczoraj/Dzis Steamid: Opis sytuacji: Wczoraj wieczorem grałem normalnie na serwerze,a dziś rano nie mogę wejść. Nawet nie wczytuje mi serwera tylko pojawią się od razu w konsoli "You have Bern banned grom this server." Link do bana z amxbans: nie mogę siebie znaleźć nawet na stronie tej.. (https://amxbans.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 11 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 Spróbuj zrestartować modem/router i daj znać czy pomogło, a jeżeli nie pomoże, to musisz odczekać dłuższą chwilę. Jest też opcja, że za dużo razy próbowałeś wbić na serwer gdy był po prostu full. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rarytasek Opublikowano 11 Stycznia 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 (edytowane) Już "przyjaciel" też pisał. Robiłem to. Ale grałem wczoraj wieczorem normalnie ,jeszcze SVipa kupowałem ,a dziś rano to co opisałem wyżej.. Już minęło tak naprawdę z 7h odkąd próbowałem wbić rano. I po za tym wczoraj zakupiłem svipa ,a on chyba ma slota również jak dobrze kojarzę.. Edytowane 11 Stycznia 2024 przez Rarytasek Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 12 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 w GT widać że udało ci sie później wbić na serwer więc uznaje temat za rozwiązany Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 12 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi