Użytkownik enq Opublikowano 13 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 (edytowane) Twój nick:enq Nick oskarżonego:Axel Powód skargi: Moderator odrzuca mi odwolanie, mimo, ze nie ma ku tego racjonalnego powodu. Opis sytuacji: Skarga odnosi sie do tego tematu: I tego punktu w regulaminie: §1.12 Zabrania się umyślnego przeszkadzania graczom w rozgrywce bez uzasadnionego powodu. Zacznijmy od tego, ze sytuacja miala miejsce juz w sumie kilka miesiecy temu, ze mielismy zatargi z adminem @ TrY rzucalismy sie pakami, skakalismy sobie itp. itd.(sprawa nie zostala rozwiazana). Teraz postanowilem sobie chwile pograc i postanowilem mu chwile poskakac. Otrzymalem za to bana za ww. punkt regulaminu, ktory wedlug mnie nie zostal zlamany, bo mialem konkretny powod, by to robic(try wie dlaczego mu skakalem, bo sam prosil mnie zebym przestal). Prosilbym o wypowiedz kogos bardziej kompetentnego, bo jak widze takie cos, to az mnie krew zalewa. Pytanie do Ciebie @ Axel umiesz czytac ze zrozumieniem, czy sprawia ci to klopoty? Jezeli napisalem wyraznie, ze umyslnie przeszkadzalem tylko jednej osobie, z ktora mam kose(I JEST TO DOZWOLONE WEDLUG REGULAMINU NAPISANEGO PRZEZ GRZESIA), to po jaka cholere zamykasz ten temat i dajesz brak ub, mimo tego, ze na dobra sprawe temat nawet nie zostal wyjasniony. Data i godzina zdarzenia: - Miejsce zdarzenia: forum Dowody:wyzej Coś od siebie: Prosze o otwarcie tamtego tematu i przedstawienia mi dowodow, ze zlamalem regulamin. Edytowane 13 Stycznia 2024 przez enq 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 13 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 Właściciel serwera napisał że UB nie dostaniesz więc tam dużo wyjaśniać i tak nie trzeba było 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik enq Opublikowano 13 Stycznia 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 (edytowane) 7 minut temu, Axel napisał: Właściciel serwera napisał że UB nie dostaniesz więc tam dużo wyjaśniać i tak nie trzeba było Istnieje cos takiego jak domniemanie niewinnosci, wiec czekam az osoba, ktora mnie zbanowala pokaze czarno na bialym za co dostalem bana, bo wedlug mnie nie bylo do tego powodu. To, ze to jest jego serwer nie znaczy, ze nie moze sie pomylic, albo zrobic czegos pochopnie(grzesiu nie lubi naszej paczki i przyjebie sie do kazdego najmniejszego szczegolu, a ze dostalem bana za taki powod, to oczekuje wyjasnienia ze strony banujacego w ktorym momencie lamalem regulamin), takze dalej prosze o otwarcie tematu i udowodnienia mi zarzuconych czynow. Edytowane 13 Stycznia 2024 przez enq 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 13 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 @ MCk199 zapraszam do wypowiedzi. Najlepiej by było jakbyś pokazał dowody czy rzeczywiście ban od ciebie był nadany słusznie. (Najlepiej demko). Gracz ma prawo do odwołania się od decyzji jeżeli nie zgadza się się z końcowym werdyktem odwołania. W takim wypadku temat ogarnie resztę członków ubt + opiekun. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Siemson665 Opublikowano 13 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 Zakaz skakania na zm xpp 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik StaryNaWersalce Opublikowano 13 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 sam dostałem perma za nick a w regulaminie nic nie ma o nicku wiec ¯\_(ツ)_/¯ Odnośnik do komentarza
Użytkownik TrY Opublikowano 14 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 Zacznijmy od tego ze ta wojna była nie tylko miedzy nami a tez innymi graczami dziwie się ze takie cos odkopujesz i piszesz taki farmazon ze "sprawa nie została rozwiązana" bo chłopaki doszli do porozumienia i ta wojna się skończyła, była zgoda razem kampilismy a ty jakiś odklejony wbijasz na serwer i zaczynasz skakać utrudniając mi grę moim zdaniem słusznie postąpił mck dając ci bana bo sam bym ci go dał tylko się zastanawiałem na ile... nie pozdrawiam 1 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 15 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 Po konsultacji z właścicielem serwera (oraz po wypowiedzi admina wyżej) nie mogę przyjąć tej skargi (pomijając, że ta skarga jest na osobę która ogarniała ostatecznie odwołanie), ale tak czy siak nie mogę tutaj wyciągnąć żadnych konsekwencji, bo na jakiej podstawie miałbym, to zrobić. = Rozumiem możesz czuć się w tej sytuacji jako ten poszkodowany, ale nie lepiej by było zakopać jakiś wasz "topór wojenny" i spróbować się dogadać?. Osobiście nie grywam na ZM, ani nikt z obecnej ekipy UBteam tam nie gra, więc nasze pojęcie o tym modzie w skali 0-10 = 1 . Druga sprawa co się tam dzieje również nie wiemy i zielonego pojęcia nie mamy - dlatego tutaj swoje końcowe zdanie opieram głównie na wypowiedzi @ MCk199 oraz admina który wypowiedział się wyżej Jeżeli dalej masz jakieś "ale" odezwij się do mnie na pw - dodam do konwersacji właściciela serwera kilku obecnych adminów i jakoś obgadamy ten temat na privie. W dniu 14.01.2024 o 01:14, TrY napisał: bo chłopaki doszli do porozumienia i ta wojna się skończyła Jak widać chyba nie do końca Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 15 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi