Sprawiedliwy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. -slajdEN Opublikowano 14 Stycznia 2024 Sprawiedliwy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 Cześć, co prawda mój prime na sieci już dawno minął, jednak to nie znaczy, że po rezygnacji nic nie robiłem. Udało mi się wystartować z projektem, który uważam za świeży. Narzędzie, którego brakowało mi jak jeszcze działałem jako admin/ubt dd2. Narzędzie, które mam nadzieję, że pomoże adminom w skuteczniejszym łapaniu haxów. https://cs-archive.vercel.app/ Często zaczynając proces sprawdzania gracza, kluczowym momentem okazuje się wrzucenie jego STEAM_ID w Google, żeby ocenić skalę jego przewinień. Jeśli już go ktoś wcześniej rozpisał na innej sieci, to istnieje duże prawdopodobieństwo, że prędzej czy później wróci do tego co wychodzi mu najlepiej - czitowania. Jednak wyniki z wyszukiwarki Google nie zawsze są jednoznaczne, a czasami nie pokażą nic. Żeby ułatwić proces sprawdzania gracza, napisałem stronę, która przechowuje aktywne bany graczy STEAM z najpopularniejszych sieci serwerów. Wszystkie bany za czity, spalone dema, niewrzucone ssy itd w jednym miejscu. Jak działa strona? Po uruchomieniu przechodzimy do sekcji "Sprawdź gracza". W polu wyszukiwarki wklejamy STEAM_ID gracza i voilà, mamy pełen podgląd na jego historię na najpopularniejszych sieciach. Sekcja banów prezentuje się w sposób zaprezentowany wyżej. Na samej górze znajdują się kafelki z sieciami zawierające status gracza w bansie danej sieci. Status "brak bana" mówi o tym, że gracz nie figuruje w bansie danej sieci. Status "aktywne bany" świadczy o nieuczciwości gracza, a szczegóły bana można podejrzeć po najechaniu na konkretny element. Na dolę strony znajdują się kluczowe informacje o koncie - datę jego założenia i status banów Steam. Możemy także podejrzeć ilość godzin rozegranych w CouterStrike'a. W przypadku ustawień prywatności, gra wraz z liczbą godzin będą zablurowane - dostęp do nich nie jest możliwy. Strona jest ciągle rozwijana, więc mogą zdarzać się na niej błędy. Jak napisałem wcześniej, nie jest to reklama konkurencyjnych sieci, a bardziej pomoc adminom w prześwietleniu gracza - sam termin uczciwej rozgrywki mimo wszystko powinien zrzeszać i jednoczyć wszystkie sieci bez wyjątku. Pozwolę sobie oznaczyć adminów, nie warnujecie. @ Admin CS 1.6 @ UBT CS 1.6 4 11 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 15 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 @ -slajdEN sprawdziłem pierwsze dwa zbanowane steamy na naszej sieci i nie pokazuje ich w Twoich wynikach Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 15 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 @ Nie umiem w te kąkutery to coś nie tak zrobiłeś widocznie bo sprawdziłem 3 osoby zbanowane na forum i normalnie pokazuje wszystkich, z innej sieci też sprawdziłem i też pokazywało te osoby Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 15 Stycznia 2024 Autor Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 (edytowane) @ Nie umiem w te kąkutery Aktualizacja graczy trafiających do mojej bazy odbywa się raz w tygodniu. Wyniki aktualizują się co tydzień - pracuję w tym momencie nad automatyzacją tego procesu, żeby aktualizacja bazy odbywała się częściej. Dla strefy stan banów to 11.01 godzina +-16, banów po tym okresie na razie nie ma. Racja, powinienem dodać informację o dacie ostatniej aktualizacji banów. Dodam, że warunek konieczny do pojawienia się w wynikach to gracz Steam + ban permanentny. Edytowane 15 Stycznia 2024 przez -slajdEN 2 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 16 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi