Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[OPIEKUN] - Raku

Raku

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Imię: Mateusz
Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Uważam że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko ponieważ bardzo dobrze dogaduje się z graczami na serwerze jak i resztą administracji.

Serwer stoi bez opiekuna a z tego co wiem przydałaby się pomoc przy nim więc chciałbym trochę odciążyć supporta z obowiązków.

Chętnie pomagam innym na serwerze i bardzo dobrze spełniam swoje obowiązki.
Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: OM#1
Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie, aczkolwiek posiadam spore doświadczenie w byciu adminem i nie mam trudności z przyswajaniem wiedzy.
Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8-7
Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak
Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/k2_/
Coś o sobie: W lutym kończę 17 lat, uczęszczam do technikum na kierunek Technik Logistyk, wolny czas spędzam głównie na różnych wyjściach ze znajomymi, słuchaniu muzyki

czy graniu w różne gierki(głównie CS2). Jeśli chodzi o zainteresowania, to jest to różnego rodzaju muzyka, fotografia oraz streetwear.

EDIT: @ retoryk  jeśli chodzi brak czasu to był to okres 2 dni bo wtedy miałem dużo spraw na głowie, jakbym nie miał czasu przez dłuższy okres to wziąłbym urlop.

@ LAN CIECHOCINEK 2K2  image.thumb.png.cc2ead67a0f70febc610d2a24ccc772d.png

• Lubię to! 1

obraz_2024-03-15_002634697.png.9e939e5aa0329c7dbdc02ff1def4bd12.pngimage.png.12d62ef3275b69edca2ac656af09fed4.png

image.png.12ede2e1ccb162a99c98987149eaf3ca.png

• Premium
Premium

jak jeszcze bylem opiekunem to jakos wiekszych problemow nie sprawiales tylko byl jeden ale to zasadniczy problem z toba a mianowicie: za bardzo fikasz a to moze byc przeszkoda do bezkofliktowej wspolpracy z adminami czy tez supportem, co do sm watpie ze masz te 8/10 wiec za lekkie przeklamanie dam +/- , kolejna sprawa to ze tez sie zalilesz na duzy brak czasu wiec nie wiem czy dasz rade wypelniac takze obowiazki opiekuna,

Jestem za mocnym okresem probnym

mam nadzieje ze sprostasz nowej roli

edit:

4 godziny temu, czvrnuch napisał:

Z ogarniętym to nie do końca, bo twoje relacje retorykiem są bardzo drastyczne i dziwne na DC,

@ czvrnuch  to co piszemy na dc to nic nie zmaczy mamy dobry konakt i sie po przyjacielsku wyzywamy, mi ani jemu to nie przeskadza wiec argument bez sensu

• Dzięki 1

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

• Użytkownik

znajomość AMXX/SMX/SourceMod + 

Doświadczenie +

Wiek - 

Mam w sumie takie same zdanie jak retoryk. - okres próbny

Powodzenia krabuś :PeepoPats:

• Dzięki 1
  • Trzymaj się 1

• VIP
VIP

Doświadczenie jakieś masz, podobno znasz panel na 8, więc to na plusik, wypowiedź retoryka mnie martwi a chodzi o to, że niby fikasz bo osobiście nie lubię takiego zachowania, ale jestem za OKRESEM PRÓBNYM! Zobaczymy czy się dogadasz i sprawdzisz w tej roli.

• Dzięki 1
  • Trzymaj się 1
  • VIP
VIP

+/wiek

+znajomość AMXX/SMX/SourceMod 

+doświadczenie

+/- podanie

+miły, ogarnięty

Posiadasz już admina,  więc jako tako doświadczenie masz , a nie ma chętnych na chwilę obecną na posadę OP.  Mało trochę informacji, mogłeś się postarać trochę, jestem za okresem próbnym ;)

• Dzięki 1
  • Trzymaj się 1
  • Użytkownik∙

Dobrze, no to tak

+wiek

+doświadczenie

+znajomość w AMX/SMX/SourceMod

+podanie

-/+ ogarnięty

+miły

Z ogarniętym to nie do końca, bo twoje relacje retorykiem są bardzo drastyczne i dziwne na DC, ale w CS2 to możliwe że możesz fikać z tego co on mówi.
P.S: Jeżeli to jest prawda albo kłamstwo :|

Moja ostateczna odpowiedź to TAK
Jestem za okresem próbnym
Powodzenia :like:

• Dzięki 1
  • Trzymaj się 1

• Użytkownik∙

na+:

-miły

-doświadczenie 

-chęci 

-znajomość w AMX/SMX/SourceMod

-wsparcie finansowe

na+-:

-podanie 

Witam jestem za OKRESEM PRÓBNYM życzę ,powodzenia :) 

• Dzięki 1
  • Trzymaj się 1

okSio.gif.bc9a4340b11c3255d74b23de7e0dfea6.gif

• Użytkownik

na +:

-chęci 

-sm

-wsparcie finansowe

na +-:

Moim zdaniem będziesz dobrym kandydatem na tą pozycję, daje na TAK i życzę powodzenia! :like:

• Dzięki 1

• Użytkownik

+checi
+znajomosc amx itd.
+wiek
+budzet
+- zachowanie

ogolnie wiem, ze jestes na sieci dlugo porowynwalnie tak jak ja bo 3/4 lata, ogarniasz cos. Byles kiedys adminem, opiekunem z tego co kojarze nie byles, wiec chetnie zobacze cie na tej roli. Jako iz sam mam admina wiem, ze sie spisywales wyrabiales godzinki itd i mam nadzieje ze na tej roli tez ci pojdzie zajebiscie.
Jestem na TAK.

• Dzięki 1

sygnatura.gif.b04c73fb3e439d129999119df32a2184.gif

• Użytkownik

+Wiek

+Wsparcie finansowe

+Znajomość sm

+Chęci

-/+Podanie

-Doświadczenie

Miałem okazję z Tobą współpracować jako admin i dobrze się spisywałeś. Mimo braku doświadczenia jako opiekun myślę, że podołasz temu zadaniu. Jako, że nie ma opiekuna oraz chętnych na to stanowisko, jestem za okresem próbnym. Powodzenia.

• Dzięki 1

sygnatura.gif.630f32a18fab12e10a4b52a1207ac4be.gif.9c6e88d78c2731f0488115e488a39fde.gif

• Zasłużony

+wiek 

+ Aktywność

+Chęci

+Admini są na tak 

Jestem na tak 

• Dzięki 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

W dniu 16.01.2024 o 16:19, Raku napisał:

Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Uważam że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko ponieważ bardzo dobrze dogaduje się z graczami na serwerze jak i resztą administracji.

Z kim? XD

image.png.4489bb3ddfbb977b4f78c59ac341cd02.png

Po co następny opiekun do martwego serwera? Jak dla mnie to powinnieneś się wykazać na adminie, że zasługujesz na opa poprzez zapraszanie ludzi na serwer i go w jakimś stopniu rozhuśtać, a nie tylko spróbować się pozbyć balastu nakazu grania na pustym serwerze (co samo z siebie jest kurwa śmieszne w chuj XD).

W dniu 16.01.2024 o 16:19, Raku napisał:

Serwer stoi bez opiekuna a z tego co wiem przydałaby się pomoc przy nim więc chciałbym trochę odciążyć supporta z obowiązków.

Jakich obowiązków? FTP jako opiekun i tak nie dostaniesz, a feedback apropo serwera to możesz dawać nawet jako zwykły gracz.

Nie to, że na opa byś się nie nadawał, ale przez to jak obecnie serwer wygląda to jestem na nie.

EDIT: @ Raku  wiem jak to wygląda (mindset na sieci ten sam) i dalej to co napisałem jest aktualne.

• Dzięki 1
  • Wow! 1
  • LEGENDA

Jeśli jeszcze jesteś chętny i nie przyjąłeś hot propozycji od @ LAN CIECHOCINEK 2K2 xD ;). To zapraszam po odbiór rangi i zgłoszenia się do mnie na pv dogadać co i jak. Przyjmuję na okres próbny.  

• Trzymaj się 1
  • WTF 1

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]