Użytkownik∙ Raku Opublikowano 16 Stycznia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 Imię: Mateusz Wiek: 16 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Uważam że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko ponieważ bardzo dobrze dogaduje się z graczami na serwerze jak i resztą administracji. Serwer stoi bez opiekuna a z tego co wiem przydałaby się pomoc przy nim więc chciałbym trochę odciążyć supporta z obowiązków. Chętnie pomagam innym na serwerze i bardzo dobrze spełniam swoje obowiązki. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: OM#1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie, aczkolwiek posiadam spore doświadczenie w byciu adminem i nie mam trudności z przyswajaniem wiedzy. Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8-7 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/k2_/ Coś o sobie: W lutym kończę 17 lat, uczęszczam do technikum na kierunek Technik Logistyk, wolny czas spędzam głównie na różnych wyjściach ze znajomymi, słuchaniu muzyki czy graniu w różne gierki(głównie CS2). Jeśli chodzi o zainteresowania, to jest to różnego rodzaju muzyka, fotografia oraz streetwear. EDIT: @ retoryk jeśli chodzi brak czasu to był to okres 2 dni bo wtedy miałem dużo spraw na głowie, jakbym nie miał czasu przez dłuższy okres to wziąłbym urlop. @ LAN CIECHOCINEK 2K2 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 16 Stycznia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 jak jeszcze bylem opiekunem to jakos wiekszych problemow nie sprawiales tylko byl jeden ale to zasadniczy problem z toba a mianowicie: za bardzo fikasz a to moze byc przeszkoda do bezkofliktowej wspolpracy z adminami czy tez supportem, co do sm watpie ze masz te 8/10 wiec za lekkie przeklamanie dam +/- , kolejna sprawa to ze tez sie zalilesz na duzy brak czasu wiec nie wiem czy dasz rade wypelniac takze obowiazki opiekuna, Jestem za mocnym okresem probnym mam nadzieje ze sprostasz nowej roli edit: 4 godziny temu, czvrnuch napisał: Z ogarniętym to nie do końca, bo twoje relacje retorykiem są bardzo drastyczne i dziwne na DC, @ czvrnuch to co piszemy na dc to nic nie zmaczy mamy dobry konakt i sie po przyjacielsku wyzywamy, mi ani jemu to nie przeskadza wiec argument bez sensu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Peace Opublikowano 16 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 znajomość AMXX/SMX/SourceMod + Doświadczenie + Wiek - Mam w sumie takie same zdanie jak retoryk. - okres próbny Powodzenia krabuś 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 16 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 Doświadczenie jakieś masz, podobno znasz panel na 8, więc to na plusik, wypowiedź retoryka mnie martwi a chodzi o to, że niby fikasz bo osobiście nie lubię takiego zachowania, ale jestem za OKRESEM PRÓBNYM! Zobaczymy czy się dogadasz i sprawdzisz w tej roli. 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 16 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 +/wiek +znajomość AMXX/SMX/SourceMod +doświadczenie +/- podanie +miły, ogarnięty Posiadasz już admina, więc jako tako doświadczenie masz , a nie ma chętnych na chwilę obecną na posadę OP. Mało trochę informacji, mogłeś się postarać trochę, jestem za okresem próbnym 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ czvrnuch Opublikowano 17 Stycznia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 Dobrze, no to tak +wiek +doświadczenie +znajomość w AMX/SMX/SourceMod +podanie -/+ ogarnięty +miły Z ogarniętym to nie do końca, bo twoje relacje retorykiem są bardzo drastyczne i dziwne na DC, ale w CS2 to możliwe że możesz fikać z tego co on mówi. P.S: Jeżeli to jest prawda albo kłamstwo Moja ostateczna odpowiedź to TAK Jestem za okresem próbnym Powodzenia 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ okSio Opublikowano 17 Stycznia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 na+: -miły -doświadczenie -chęci -znajomość w AMX/SMX/SourceMod -wsparcie finansowe na+-: -wiek -podanie Witam jestem za OKRESEM PRÓBNYM życzę ,powodzenia 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yuki. Opublikowano 17 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 na +: -chęci -sm -wsparcie finansowe na +-: -wiek Moim zdaniem będziesz dobrym kandydatem na tą pozycję, daje na TAK i życzę powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hadezbtw Opublikowano 17 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 +checi +znajomosc amx itd. +wiek +budzet +- zachowanie ogolnie wiem, ze jestes na sieci dlugo porowynwalnie tak jak ja bo 3/4 lata, ogarniasz cos. Byles kiedys adminem, opiekunem z tego co kojarze nie byles, wiec chetnie zobacze cie na tej roli. Jako iz sam mam admina wiem, ze sie spisywales wyrabiales godzinki itd i mam nadzieje ze na tej roli tez ci pojdzie zajebiscie. Jestem na TAK. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 18 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 +Wiek +Wsparcie finansowe +Znajomość sm +Chęci -/+Podanie -Doświadczenie Miałem okazję z Tobą współpracować jako admin i dobrze się spisywałeś. Mimo braku doświadczenia jako opiekun myślę, że podołasz temu zadaniu. Jako, że nie ma opiekuna oraz chętnych na to stanowisko, jestem za okresem próbnym. Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 18 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 +wiek + Aktywność +Chęci +Admini są na tak Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 18 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 W dniu 16.01.2024 o 16:19, Raku napisał: Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Uważam że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko ponieważ bardzo dobrze dogaduje się z graczami na serwerze jak i resztą administracji. Z kim? XD Po co następny opiekun do martwego serwera? Jak dla mnie to powinnieneś się wykazać na adminie, że zasługujesz na opa poprzez zapraszanie ludzi na serwer i go w jakimś stopniu rozhuśtać, a nie tylko spróbować się pozbyć balastu nakazu grania na pustym serwerze (co samo z siebie jest kurwa śmieszne w chuj XD). W dniu 16.01.2024 o 16:19, Raku napisał: Serwer stoi bez opiekuna a z tego co wiem przydałaby się pomoc przy nim więc chciałbym trochę odciążyć supporta z obowiązków. Jakich obowiązków? FTP jako opiekun i tak nie dostaniesz, a feedback apropo serwera to możesz dawać nawet jako zwykły gracz. Nie to, że na opa byś się nie nadawał, ale przez to jak obecnie serwer wygląda to jestem na nie. EDIT: @ Raku wiem jak to wygląda (mindset na sieci ten sam) i dalej to co napisałem jest aktualne. 1 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 18 Stycznia 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 Jeśli jeszcze jesteś chętny i nie przyjąłeś hot propozycji od @ LAN CIECHOCINEK 2K2 xD ;). To zapraszam po odbiór rangi i zgłoszenia się do mnie na pv dogadać co i jak. Przyjmuję na okres próbny. 1 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 18 Stycznia 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi