Użytkownik PedroCS Opublikowano 18 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 (edytowane) Witam. Piszę ponieważ grając dziś na serwerze doświadczyłem dziwnego błędu. Mianowicie flashe niemal od razu przestają działać po około 3 sekundach a nie tak jak było to wcześniej. Dobrze byłoby się temu przyjrzeć. @ NetaO Flash jest za krótki, zdecydowanie za krótki. @ Przyjaciel <3 O 1 sekunde mógłby być dłuższy @ Krip 4-5 sekund jest okej @ MnX Ale nie tak mocno skrócić, nie przesadzajmy. Edytowane 18 Stycznia 2024 przez PedroCS Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 18 Stycznia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 @ PedroCS Czas trwania fleszy został skrócony ponieważ był on za długi. @ PedroCS inni pisali że jest okej. @ Trivor @ Krip Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 18 Stycznia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 Nikt inny mi się nie skarżył, na początku był jeszcze krótszy, ale poprosiłem Trivora żeby go przedłużył o pół sekundy czy jedna i to zrobił. Róbcie co chcecie, ale żeby nie było znowu narzekania, że za długo trwa ;). Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 18 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 Za długo źle, za krótko źle ludziom, to jednak nie dogodzi za chiny Większość ludzi jest zadowolona z tego co słyszałem i ma lepsze odczucia z gry niż przedtem gdy cały cza się wkurzali gdy mieli full mleko przez ponad 5 sekund (lub dłużej) @wgl. Możesz w tym temacie wyrazić swoją opinie: 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 18 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 Zostawcie te flesze w spokoju, kiedyś było przez dobre 25 s mleko, teraz jest idealnie i nie widzę sensu zmieniać... A gdy znowu zmienią to później będzie że za długi 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 26 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2024 Sprawę dogadamy w tamtym temacie jak coś. Ten temat zamykam. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 26 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi