Zasłużony Axel Opublikowano 19 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Awans/Degradacja:Degradacja Nick:czvrnuch Z rangi:ubt Na rangę: admin aim/awp Powód: usuwanie odwolan do kosza, banowanie uzytkownikow w ktorych demo nie bylo pewne 3 1 1 1 2 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 19 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Gratuluję mózgu 1 1 1 5 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 19 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Nie będę już zakładał nowego tematu tylko dopiszę, to co trzeba w tym. Razem z utraceniem ubteam tracisz również admina na serwerze. Powodem jest aktywny ban na serwerze naszej sieci co automatycznie pozbawia możliwości posiadania jakiejkolwiek funkcyjnej rangi na sieci. Trochę wyszło zamieszanie z tego wszystkiego, ale cóż tutaj głównie wina leży po mojej stronie, bo nie sprawdziłem dokładnie twojej zawartości jak chodzi o tematy na forum i przeoczyłem po prostu twojego bana z cod moda. 2 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi