Użytkownik hadezbtw Opublikowano 26 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2024 Cześć Wszystkim. Chciałem poinformować o moim odejściu z sieci. Nie wiem kiedy wrócę czy w ogóle wrócę. To były naprawdę zajebiste 3 lata spędzone w tej społeczności. Cieszę się niesamowicie, że mogłem tu być i byłem, ta społeczność była częścią mojego życia. Wiele zajebistych osób tu poznałem za co też dziękuje. Największe podziękowania kieruje do starej administracji awp#2. Było zajebiście i cieszę się, że mogłem z wami być, gadać no i poznać was, bo każdy miał to coś zajebistego w sobie. Pozdrawiam też typerke i redakcje. Dziękuje, że mogłem wam pomóc i sprawdzić się na tej roli. Mam nadzieję, że nie byłem i wyłącznie przeszkodą. Dziękuje wam wszystkim. Życzę powodzenia osobom na rangach funkcyjnych i pozdrawiam całe forum, bo można czuć się tu jak w rodzinie. William Afton - "I always come back". 2 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 26 Stycznia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2024 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 26 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2024 Powodzonka i z farcikiem Strzała 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Krejzolek Opublikowano 26 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2024 3maj się ! 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 26 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2024 Trzymaj się, dzięki za pełnienie funkcji, było super wróć kiedyś do nas! 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 26 Stycznia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2024 Trzymaj, dziękuję za współpracę na obydwóch rangach, poświęcony czas na typerke/redakcję, życzę powodzenia w dalszej drodze. 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz Dance with devil Opublikowano 27 Stycznia 2024 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 27 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi