Junior Admin Dusia Opublikowano 20 Stycznia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Dziś zadajemy pytania naszemu J@ @Ar0n Jeśli ktoś nie zna regulaminu proszę o zapoznanie się --> [P] Czego żałujesz w życiu? [P] Jakie masz marzenia? [P] Jakie masz plany na przyszłość? [P] Co Cię wkurza w życiu codziennym [P] Alko czy narko [P] Co jest twoją słabością? [P] Na jakie tematy nie lubisz rozmawiać? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 20 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 41 minut temu, Dusia⚝♡ napisał: [P] Czego żałujesz w życiu? [P] Jakie masz marzenia? [P] Jakie masz plany na przyszłość? [P] Co Cię wkurza w życiu codziennym [P] Alko czy narko [P] Co jest twoją słabością? [P] Na jakie tematy nie lubisz rozmawiać? [O] Niczego. [O] Dostać się do dobrej szkoły informatycznej. [O] Jeszcze nad tym nie myślałem. [O] To, że muszę chodzić do szkoły. [O] Ani to ani to. [O] Nieśmiałość. [O] Na temat przeszłości. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka LandrynCia Opublikowano 20 Stycznia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 [P] Czy jesteś dumny z siebie? [P] Czarny czy biały? [P] Jakich złych nawyków chciałbyś się pozbyć? [P] Jaka była Twoja ulubiona zabawka w dzieciństwie? [P] Bez czego/kogo nie mógłbyś żyć? [P] Czego chciałbyś się nauczyć? [P] Jak nie teraz to kiedy? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 20 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 2 minuty temu, LandrynCia napisał: [P] Czy jesteś dumny z siebie? [P] Czarny czy biały? [P] Jakich złych nawyków chciałbyś się pozbyć? [P] Jaka była Twoja ulubiona zabawka w dzieciństwie? [P] Bez czego/kogo nie mógłbyś żyć? [P] Czego chciałbyś się nauczyć? [P] Jak nie teraz to kiedy? [O] Nie za bardzo. [O] Biały. [O] Strzelanie palcami. [O] Samochód. [O] Bez rodziny. [O] Grać w cs'a [O] W przyszłości. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `KenZi ? Opublikowano 21 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 [P] Jak trafiłeś na sieć? [P] Ile masz lat? [P] Lubisz mnie? [P] Co sądzisz o mnie? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 24 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Dnia 21.01.2019 o 18:52, BORN2KILL. napisał: [P] Jak trafiłeś na sieć? [P] Ile masz lat? [P] Lubisz mnie? [P] Co sądzisz o mnie? [O] Po przez reklamę. [O] Wystarczająco. [O] Nie mam z tobą bliższego kontaktu, ani Cię praktycznie nie znam, więc nie mogę Ci tego powiedzieć. [O] Nie znam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 26 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi