Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

bombel121

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Siemanko , kupiłem slota ale trzeba dalej czekać 30 min aż ktoś wyjdzie .. więc teraz nie wiem na co działa ten slot ? 

• Użytkownik

W zasadzie to potwierdzam. Ze dwa dni temu postanowiłem też to zrobić, wrzuciłem symboliczną kwotę na slota na pare dni i zdziwienie...
Zastanawiają mnie dwa wyjścia, albo rezerwacja slota nie działa albo każdy na serwerze ma go wykupionego. Ktoś mi na chacie napisał, że jak wykupię slota to przy stanie 31/32 wejdę a bez niego 30/32 ale to kłamstwo bo bez wykupionego też mnie wciśnie jak tylko zrobi się 31 luda.

• Wow! 1
  • Junior Admin
Junior Admin

Nie wiem jak wam, ale mi się wydaje, że gdyby były rezerwacje słota to przy stanie 31/30 na 32 graczy powinno wyrzucać (tych bez rezerwacji slota) z serwera z podpisem ,,Wyrzucony z powodu rezerwacji słota".

Popraw mnie ktoś, jeśli jest inaczej lub jednak te rezerwacje są. 

@ Trivor  @ Krip

• paczaukowiec

jest tak, ze slota sie wykupuje i mozna wejsc do gry jak jest 31/32, jak nie masz slota to wejdziesz na serwer dopiero jak jest 30/32.. zadnej filizofii, jest bardzo duzo ludzi ktorzy maja wykupione sloty, a jest tylko jeden do wykorzystania dlatego tyle czasu wchodzicie dalej, gdybyscie nie mieli to czas oczekiwania bylby o wiele dluzszy

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Zasłużony
3 godziny temu, paczajonovicz napisał:

jest tak, ze slota sie wykupuje i mozna wejsc do gry jak jest 31/32, jak nie masz slota to wejdziesz na serwer dopiero jak jest 30/32.. zadnej filizofii, jest bardzo duzo ludzi ktorzy maja wykupione sloty, a jest tylko jeden do wykorzystania dlatego tyle czasu wchodzicie dalej, gdybyscie nie mieli to czas oczekiwania bylby o wiele dluzszy

Lepiej się tego opisać już nie da ;) 

• Lubię to! 1
  • Super 1

spacer.pngspacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]