Użytkownik bombel121 Opublikowano 27 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 Siemanko , kupiłem slota ale trzeba dalej czekać 30 min aż ktoś wyjdzie .. więc teraz nie wiem na co działa ten slot ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik f0e Opublikowano 27 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 W zasadzie to potwierdzam. Ze dwa dni temu postanowiłem też to zrobić, wrzuciłem symboliczną kwotę na slota na pare dni i zdziwienie... Zastanawiają mnie dwa wyjścia, albo rezerwacja slota nie działa albo każdy na serwerze ma go wykupionego. Ktoś mi na chacie napisał, że jak wykupię slota to przy stanie 31/32 wejdę a bez niego 30/32 ale to kłamstwo bo bez wykupionego też mnie wciśnie jak tylko zrobi się 31 luda. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 27 Stycznia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 Nie wiem jak wam, ale mi się wydaje, że gdyby były rezerwacje słota to przy stanie 31/30 na 32 graczy powinno wyrzucać (tych bez rezerwacji slota) z serwera z podpisem ,,Wyrzucony z powodu rezerwacji słota". Popraw mnie ktoś, jeśli jest inaczej lub jednak te rezerwacje są. @ Trivor @ Krip Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 27 Stycznia 2024 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 jest tak, ze slota sie wykupuje i mozna wejsc do gry jak jest 31/32, jak nie masz slota to wejdziesz na serwer dopiero jak jest 30/32.. zadnej filizofii, jest bardzo duzo ludzi ktorzy maja wykupione sloty, a jest tylko jeden do wykorzystania dlatego tyle czasu wchodzicie dalej, gdybyscie nie mieli to czas oczekiwania bylby o wiele dluzszy 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 27 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 3 godziny temu, paczajonovicz napisał: jest tak, ze slota sie wykupuje i mozna wejsc do gry jak jest 31/32, jak nie masz slota to wejdziesz na serwer dopiero jak jest 30/32.. zadnej filizofii, jest bardzo duzo ludzi ktorzy maja wykupione sloty, a jest tylko jeden do wykorzystania dlatego tyle czasu wchodzicie dalej, gdybyscie nie mieli to czas oczekiwania bylby o wiele dluzszy Lepiej się tego opisać już nie da 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 27 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi