VIP MnX Opublikowano 27 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 Opis błędu: Dostałem odznakę za 666 postów mając 620 Miejsce występowania: Profil Rozdzielczość ekranu: Domyślna Screen/Nagranie: Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 27 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 Jak piszesz wiadomości PW też się zalicza , ale fakt jest to do naprawienia Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 27 Stycznia 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 5 godzin temu, Axel napisał: Jak piszesz wiadomości PW też się zalicza , ale fakt jest to do naprawienia Sprawdzałem, nie nalicza się dodana treść po wysłaniu pw. 6 godzin temu, MnX napisał: Opis błędu: Dostałem odznakę za 666 postów mając 620 Miejsce występowania: Profil Rozdzielczość ekranu: Domyślna Screen/Nagranie: Jest to spowodowane tym że jeśli dodasz zawartość w dziale w którym wyłączyliśmy naliczanie zawartości (gdzie można sobie pozwolić na "spam", np gry i zabawy czy offtopic) nie wzrasta ci licznik zawartości na forum, ale w bazie danych już tak, a wtyczka odpowiedzialna za rozdawanie odznak na forum bierze dane właśnie z niej, więc my raczej nic z tym nie zrobimy, tak wtyczka została napisana przez autora i musimy z tym funkcjonować . Np gdy ktoś ma na forum zawartości 100, a napisze sobie temat/komentarz w dziale offtopic to nadal zawartość będzie miał na forum 100, ale w bazie danych już 101 Postaramy się na nowym stylu to jakoś ogarnąć ale nic nie obiecuję. Można to sobie sprawdzić na przykładzie aplikacji : 3 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 27 Stycznia 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi