paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 27 Stycznia 2024 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 (edytowane) Witam, nie wiedzialem w jakim dziale wiec pisze tutaj, sprawa wyglada nastepujaco i borykam sie z tym problemem juz jakis czas co bardzo mnie denerwuje, irytuje itd itp mianowicie podczas dead'ania w cs jak nacisne CTRL(W chyba tez wtedy mam wcisniete) w momencie padania badz kilka sek po, scina mi w cholere cs i nic sie nie da zrobic musze go wylaczyc z poziomu menadzera badz jak wyskoczy blad ze nie odpowiada i tyle, przerabial ktos temat, wie moze jak temu zaradzic, bylbym bardzo wdzieczny bo na prawde jest to uciazliwe Peace & love Edytowane 27 Stycznia 2024 przez paczajonovicz Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 27 Stycznia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 Mam dokładnie tak samo Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 13 Kwietnia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi