Użytkownik f0e Opublikowano 27 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 (edytowane) Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Avatar Tematyka: Chicano tatoo, rap, girls - ogólnie chicano style Kolorystyka: Element zaskoczenia choć bardzo lubię kolory elegancji, biały, czarny, czerwony lecz jestem otwarty na wszystko podobnoś dobry grafik Rozmiar: 150x150 Napisy: james0v Format (png, jpg, gif): jpg Dodatkowe informacje: Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): Tak Wynagrodzenie: +++++REP Edytowane 27 Stycznia 2024 przez james0v Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 27 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 @ james0v @ james0v edit 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik f0e Opublikowano 27 Stycznia 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 (edytowane) Trochę mega mi nie współgra napis na avatarze, tak jakby przeszkadzało jedno drugiemu natomiast zajebiście mi się podoba napis z 3 avatara Jest szansa żeby to ze sobą kolidowało jak np to?: ______________________ @EDIT No i lalunia, można zamknąć @ MnX Edytowane 27 Stycznia 2024 przez james0v Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 27 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi