LEGENDA Anox Opublikowano 27 Stycznia 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 Siemka, z racji z tego iż staram się być co roku wolontariuszem WOŚP tak jak w tym roku nim jestem, założyłem e-skarbonkę po to abym mógł ją udostępnić u nas na forum, ponieważ nie mam jak fizycznie postawić wam puszki oraz nagrodzić serduszkiem Nie jest to w żaden sposób obowiązkowe oraz nikt nikomu nie każe wpłacać, jest to dobrowolne dla chętnych, ale zachęcam do pomocy bo dobro wraca https://eskarbonka.wosp.org.pl/cycucafuzy Każdy kto wpłaci pieniążka może pod tym postem napisać że wpłacił a ja nagrodzę go serduszkiem (reputacją) Oczywiście wpłaty można sobie ustawić jako anonimową Za każdą wpłatę BARDZO DZIĘKUJE ! ~ Dla tych którzy myślą że to fake czy coś mogę podesłać legitymację (idyfikator) dla weryfikacji 3 2 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 27 Stycznia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 Poszło 2 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 27 Stycznia 2024 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 poszlo byku ! 2 2 Odnośnik do komentarza
Premium dope 333 Opublikowano 27 Stycznia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 A ja też się dorzucę. Pozdrawiam >D 2 3 Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 27 Stycznia 2024 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 2 3 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 29 Stycznia 2024 Autor LEGENDA Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 Dziękuje wszystkim którzy wpłacili Razem zebraliśmy 150zł W dodatku do fizycznej puszki udało się zebrać 857,40zł Dziękujemy ! 2 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 29 Stycznia 2024 Autor LEGENDA Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi