Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Imię: Mateusz Wiek: 19 lat. Znajomość ortografii(0-10): 6/7 Doświadczenie: Kiedyś prowadziłem fanpage prywatnego serwera metin2. Czas jaki możesz poświęcić: Dużo czasu spędzam na fb, więc na pewno znajdę czas, aby prowadzić fanpage. Staż na forum: REJESTRACJA: 19.06.2018 W 2/3 zdaniach opisz siebie: Jestem miłym,sympatycznym oraz kulturalnym mężczyzną. Zawsze chętny do pomocy ? . Odnośnik do komentarza
Użytkownik Najka Opublikowano 20 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Według mnie osoba, które chce zostać Redaktorem powinna w większek stopniu mieć Znajomość na temat ortografii jak interpunkcji. Ogólnie nawet pełniąc funkcję moderatora, gdyż jest to jedna z najbardziej ważnych rang (funkcji). Co do podania. + Wiek - Ortografia - Podanie napisane słabiutko +/- Doświadczenie Na NIE 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 20 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Na TAK -+ Aktywność +Brak redaktora na fb +Orto +Wiek 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 20 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Jestem na tak, przyda się pomoc w prowadzeniu fp, doświadczony i ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `KenZi ? Opublikowano 20 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Na Tak + Wiek + Podanie + Staż + Odpowiedzialny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 20 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Na tak + brak redaktora + aktywny + ogarnięty + wiek 1 Odnośnik do komentarza
Donator TiG3R Opublikowano 20 Stycznia 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Jestem na Tak! +Wiek +Aktywność +Aktywny +Miły/Ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 21 Stycznia 2019 cannabis Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi