Junior Admin Dusia Opublikowano 20 Stycznia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Parę wierszyków dla Babci i Dziadka Dzień Babci- 21.01 Dzień Dziadka- 22.01 Siadaj Babciu, siadaj blisko. Zaraz ci opowiem wszystko. Prawie całą noc nie spałam, bo prezenty wymyślałam. Na kanapie się kręciłam, aż dla ciebie wymyśliłam: z lodu broszkę i korale i śniegowe cztery szale. Dziesięć czapek w śnieżną kratkę i lodową czekoladkę. Jak nie będzie Ci smakować, to mnie możesz poczęstować! Dziś dzień Babci - nie psocimy, tylko dobrze Ci życzymy. Ty wybronisz nas od draki, bośmy małe rozrabiaki. Całujemy Cię serdecznie, żyj nam Babciu długowiecznie. Na Ciebie zawsze można liczyć - w Dniu Dziadka chcę Ci życzyć zdrowia i siły do życia. Jest jeszcze tyle do odkrycia i jeszcze tyle do zrobienia - Niech zdążą się spełnić Twoje marzenia! Dziś mojej babci życzenia złożę, w wiązankę kwiatów serduszko włożę i wiem, że bardzo będzie się cieszyć, kiedy zobaczy, że do niej śpieszę. Moja babunia najlepsza w świecie, wszystkim wam powiem, bo wy nie wiecie. Ja babcię kocham, ściskam za szyję, niech będzie zdrowa i sto lat żyje! Dzisiaj mamy święto dziadka, okazja niezwykle rzadka. Ja dziadziusia kocham szczerze, w jego słowa zawsze wierzę. Mój dziadek ma swoje zdanie, budzi we mnie zaufanie. To naprawdę trzeba przyznać, dziadek fajny jest mężczyzna. Kiedy dzień dziadka zaświta, wiązanką kwiatów go witam. Bądź zdrowy dziadku kochany i bądź zawsze razem z nami. Drogi dziadziu powiem krótko, jak mnie mama nauczyła. Chcę byś sto lat żył dziadziuniu i bym z dziadziem zawsze była. Dziadku drogi, Dziadku miły, cóż Ci wnuczę Twoje powie?... Niech Ci Pan Bóg mnoży siły... Niech Ci dobre daje zdrowie... Żyj w szacunku, czci i chwale pośród wnuków swych... Kochany Dziadku, przyjmij te życzenia i wiedz że me serce nigdy się nie zmienia, a więc w Twe Święto, dniu pełnym radości życzę zdrowia, szczęścia, pogodnej starości. Życzę dziś Tobie, Babuniu miła, byś zawsze w życiu szczęśliwa była, życzę Babuniu życia najdłuższego, pociechy, szczęścia i zdrowia dobrego Babciu,babciu coś Ci dam, jedno serce tylko mam. A w tym sercu same róże, żyj sto lat, a nawet dłużej! Życzę Ci: Dużo zdrowia - "aż do bólu", słodkiego życia jak truteń w ulu, samych pomyślnych w życiu zdarzeń, realizacji wszystkich skrytych marzeń. Oraz: W dążeniu do celu wytrwałości, a od najbliższych dużo miłości. Choć Babcia z Dziadkiem lubią przesadzać próbując wnukom swoim dogadzać, to kocham ich za to ogromnie i za to, że zawsze są koło mnie, wtedy gdy ich potrzebuję, Babciu i Dziadku – dziękuję! 6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 20 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Dzięki wnusio moja kochana, dziadek jest szczęśliwy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 20 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Dobra robota. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 23 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi