paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 28 Stycznia 2024 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2024 nie wiem co tu sie oddupca 1 primo - ptb zle rownowazy druzyny 2 primo - ptb blokuje mozliwosc dolaczenia do jakiejkolwiek druzyny, teraz jest 3 spec w tym ja gdzie nie moge ani przez menu adma ani normalnie dolaczyc do zadnej druzyny jak 2 pozostale osoby,... i primo ultimo trza wgrac inne ptb albo to poprawic 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 14 Lutego 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2024 Podesłałem ten temat, to do Trivora w tym momencie. (Przeoczyłem troszkę ten temat za co z góry przepraszam od razu ). Jak zostanie, to sprawdzone bądź ogarnięte, to info otrzymacie w tym temacie od niego. Póki co na dalsze info trzeba poczekać. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 21 Lutego 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 problem nadal wystepuje? Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 1 Marca 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 @ Trivor @ Anox @ Krip Co z tym? Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 2 Marca 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2024 W dniu 21.02.2024 o 17:52, Trivor napisał: problem nadal wystepuje? nikt nie pisze wiec chyba nie. zamykam 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 2 Marca 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi