Zasłużony Apple Opublikowano 30 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 Imię: Mateusz Wiek (dokładna data urodzenia): 21, 19.02.2002 Doświadczenie: Wydaje mi się, że ogromne, a to że zbudowałem typerke na strefie to szczegół. Dlaczego chcesz zostać typerem?: Chcę zostać Typerem, ponieważ wydaje mi się, że typerka zaczyna trochę podupadać. Dlatego wraz z @ NetaO , chcemy rozhuśtać i wnieść powiew świeżości do naszego kochanego działu. Osobiście chciałbym trochę zreformować swoje stare serie oraz dodać parę innych smaczków, które przyjdą z czasem. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: E-sport (cs2), Liga Mistrzów + Liga Europy oraz Freak Fighty. 2 2 1 2 1 4 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Łach Opublikowano 30 Stycznia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 Cześć, odniosę się do tego pytania jako że byłeś adminem i jesteś zasłużonym oraz Trivor cię zdegradował nie znaczy że już nie możesz mieć rang funkcyjnych drugi raz hehe (to wszystko nie ma znaczenia), nie ma co się patyczkować, widzę że szukasz roboty i nie chcę ci się nudzić, pozwól że podam wymogi które są dla ciebie istotne. +wiek +chęć pomocy +doświadczenie + już kiedyś udzielałeś się w typerce i robisz to ponownie +do tych kategorii wymienionych przez ciebie typerka zaczyna upadać Na TAK Jestem za okresem próbnym, mam nadzieję że do roli powróci twoja chęć jak za dawnych starych czasów, Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 30 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 Bez zbędnego gadania! + Wiek + Chęć pomocy + Doświadczenie Na TAK! 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 30 Stycznia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 +wiek +doswiadzenie - zbudowal ta typerka praktycznie od zera +lubiany i mily jedyny minus to aktywnosc w dziale typerki ale mysle ze sie to nadrobi nie ma co duzo mowic wracaj do nas japko jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ okSio Opublikowano 30 Stycznia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 na+: -wiek -Chęć pomocy -Doświadczenie -Staż -podanie -argumenty nie ma do czego się przyczepić JESTEM NA TAK życzę powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 30 Stycznia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 + Wiek + doświadczenie + chęć pomocy No co japko, byłeś już typerem i radziłeś sobie elegancko to grzechem by było dać na nie. Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 30 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 @ Typer Zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 30 Stycznia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 No co no, co by nie mówić to on tutaj robił największą robotę i najwięcej ,,szumu" wokół tego działu. Jeśli będzie potrzeba to i odstąpie miejsca. Ja bym dał szansę: + Doświadczenie + Wiek + Chęć do pomocy + Różnego typu pomysły by pchnąć to do przodu + Staż - Aktywność, ale nie brałbym tego specjalnie pod uwagę na tej randze, gdyż był na niej wcześniej wykazywał się to i teraz zakładam, że się porządnie wykaże i zaangażuje. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hadezbtw Opublikowano 31 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2024 +Wiek +Doświadczenie +Chęci Cieszę się, że wraca na to stanowisko osoba z długim stażem, która odwalała kawał dobrej roboty. Wierzę, że rozkręcicie tą typerkę. Powodzenia jabuszko na roli:D Jestem na TAK. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 31 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2024 Trzeba rozhuśtać tą typerkę, a ty się na tym najlepiej znasz . Miło, że wracasz Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 31 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi