Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 31 Stycznia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2024 Jak w tytule mam problem z otwarciem demka jedyne co mi się pokazuje to, to co na screenie może ktoś ogarnia i mógłby mi to pomóc naprawić, od razu zaznaczę że już próbowałem robic reinstall csa i windowsa mam również nowego (dziś instalowany na nowo z powodu właśnie tego błędu). Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 31 Stycznia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2024 Próbowałeś może z końcówką .dem lub zamiast viewdemo --> play demo 1234, 1234.dem? Ewentualnie nagraj swojego demko gdzieś i sprawdź gdzie Ci się zapisuje to demko, bądź spróbuj pobrać csa na nonsteamie, przenieś demko tam też i zobacz czy tam Ci się otworzy. @ BOA DUPCZYCIEL Czyli co demko też ci nie działa na nsie, które wstawił? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 31 Stycznia 2024 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2024 (edytowane) 6 godzin temu, BOA DUPCZYCIEL napisał: Jak w tytule mam problem z otwarciem demka jedyne co mi się pokazuje to, to co na screenie może ktoś ogarnia i mógłby mi to pomóc naprawić, od razu zaznaczę że już próbowałem robic reinstall csa i windowsa mam również nowego (dziś instalowany na nowo z powodu właśnie tego błędu). Tak próbowałem dodawać .dem na nsie sprawdzę i dam znać. Próbowałem na nsie swoje mogę odpalić a czyjegoś nie. Na steam też mogę swoje odpalić. @ Przyjaciel <3 Na nsie i steam działa tylko moje, próbowałem demka innych z odwołań dodawać i też to samo i to które wstawił też nie działa ani na nsie ani na steam... Przypomniało mi się że unreal demo scanner też tylko moje demka odtwarza a na innuch nie działa. Do zamknięcia problem rozwiązany. Edytowane 31 Stycznia 2024 przez BOA DUPCZYCIEL 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Łach Opublikowano 31 Stycznia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2024 Ja pobrałem to demko i mi działa normalnie, i chyba wiem o co chodzi. Po prostu zmień nazwę demka, bo cyfry nie zadziałają, ja to pobrałem i wpisałem np. "traper.dem" i dałem do folderu "cstrike" Wszedłem i wpisałem "playdemo oraz viewdemo traper" i mi zadziałało, po prostu zmień nazwę demka na liczby na cyferki nie zdziała. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 31 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi