Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przyjaciel <3 Opublikowano 1 Lutego 2024 Junior Admin Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 Witam bardzo, ale to bardzo serdecznie! W tym miesiącu wraz z redakcją przygotowaliśmy dla was kolejna odsłonę gazetki - styczeń. Zapraszam do czytania/przeglądania tej o to gazetki oraz wystawienia opinii o niej niżej w komentarzu. Użytkownik Miesiąca Statystyki forum Stan rekrutacji Piosenka miesiąca Film miesiąca Gra miesiąca Sala chwały statystyk serwera Ranking wpisów na StrefoBoxie Aktualna lista serwerów Awanse/Degradacje/Rezygnacje Elita Sieci Top Donatorów Konkursy Najaktywniejsi Humor Pytania do użytkowników W tym miesiącu użytkownikiem miesiąca zostaje @ Anox . Gratulujemy! Tak o to prezentują się obecne statystki forumowe. Tak wygląda aktualny stan rekrutacji. Mamy wiele wolnych miejsc na różnych rangach. Serdecznie zapraszamy do składania podań! Najlepszymi statystkami z mapy może pochwalić się @ hud_saytext . Gratulację! 1. @ FunnyPuma 2. @ MnX 3. @ DeVoX 4. @ Przyjaciel <3 5. @ Krip Awanse: @ FunnyPuma - Moderator Chatboxa / Redaktor Naczelny @ Krip - Administrator @ Anox - Administrator @ Hana_Montana - Junior Admin TEST @ Raku - Support DC @ DeVoX - Moderator Degradacje: @ Ichigo - Grafik @ SQ_Secretive - Ubt 1.6 Rezygnacje: @ HABUDDA - Ubt cs2 @ hadezbtw - Redaktor / Typer @ Duszek - Admin ZM + EXP @ Crunchy - Admin ZM + EXP @ pvl - Admin OM @ retoryk - Typer / Opiekun OM @ dope 333 - Ubt 1.6 / Admin DD2 @ TrY - Admin ZM + EXP @ remiszef - Naczelny Typer 1. Najlepszy administrator: @ Krip 2. Najlepszy moderator: @ Hana_Montana 3. Najlepszy UBTeam: @ Axel 4. Najlepszy właściciel serwera: @ D3X 5. Najlepszy opiekun serwera: @ Raku 6. Najlepszy admin serwera CS 1.6: @ Przyjaciel <3 7. Najlepszy admin serwera CS2: @ LN0 8. Najlepszy redaktor: @ FunnyPuma 9. Najlepszy grafik: @ MnX 10. Najlepszy typer: @ remiszef 11. Najbardziej aktywna osoba na forum: @ FunnyPuma 12. Największy leń: @ Trivor 13. Największy śmieszek: @ FunnyPuma 14. Największy spamer: @ FunnyPuma 15. Najbardziej zaufana osoba: @ Krip 16. Najbardziej kreatywna osoba: @ MnX 17. Największy no-life: @ MnX & @ LN0 18. Największa mądrala na forum: @ Torf & @ Hana_Montana 19. Największy lizus: @ Paweł Szmit & @ niktważny & @ DrwmX_ & @ Torf & @ LN0 & @ Krip & @ DORO & @ okSio & @ FunnyPuma 20. Pomocna dłoń: @ FunnyPuma & @ Anox & @ remiszef 21. Najmilszy: @ Przyjaciel <3 22. Najbardziej poważna/poważny: @ Anox 23. Największy napinacz na sieci: @ Błaszczyk & @ LAN CIECHOCINEK 2K2 24. Największy podrywacz: @ FunnyPuma 25. Najbardziej pracowity: @ Anox 26. Dama strefy: @ czerwonka 27. Gentleman strefy: @ Anox & @ Paweł Szmit 28. Najlepszy serwer na sieci: DD2 W tym o to miesiącu odbywają się dwa konkursy. Jednym z nich jest kontynuacja, bądź kolejna edycja turnieju w chińczyka. Zapraszam serdecznie do zapisów, które trwają do 10 lutego (czekają na was rozmaite nagrody). Nie może Cię zabraknąć! Rozpoczął się także drugi konkurs, tym razem od redakcji, w którym musicie wykazać się swoją kreatywnością, weną twórczą przy napisaniu nam swojego wiersza! Nikt nie zostaje bez niczego, każdy zostanie nagrodzony, a top3 zbierze największą pulę nagród. ,,Bitwa Poetycka" trwa do 11 lutego, serdecznie zachęcamy do brania udziału! Syn pyta ojca: - Tato, czy maliny są w czarne kropki i chodzą? - Nie synku, czemu pytasz? - O kurcze, znowu zjadłem biedronkę. Idą sobie Jaś i Małgosia przez las na mszę. A że czasu mieli dużo, więc się na chwilkę zatrzymali. Wreszcie doszli i w te pędy do konfesjonału. Jaś się spowiada: - Raz zgrzeszyłem z Małgosią, jak szliśmy przez las. Małgosia się spowiada (była druga w kolejce): - Zgrzeszyłam z Jasiem dwa razy. Ksiądz: - Dwa? on mówił, że raz. - Ale on zapomniał, że my jeszcze będziemy wracać. Zostało wysłane do użytkowników pytanie: "Jeśli mógłbyś/mogłabyś przekazać jedną lekcję, którą wyciągnąłeś/aś z pierwszego miesiąca tego roku, jaka to byłaby i dlaczego?" A to ich odpowiedzi! @ LN0 Nie odkładaj spraw na później bo może się okazać że będzie już za późno @ Krip Raczej nie mam żadnej takowej lekcji którą mógłbym wyciągnąć z pierwszego miesiąca tego roku. O to moja odpowiedź . @ hadezbtw Żyj swoim życiem i nie pozwalaj się wpierdalać trzecim osobom. @ paczajonovicz Najgorszym uzależnieniem i cichym zabójcą jest alkohol i trzeba go unikać. Cieszyć się życiem, starać się żyć szczęśliwym i nie zakrzątać sobie głowy głupotami, które tylko denerwują/stresują. @ MnX Nawet jeśli bardzo Ci się nie chce, to podnieś dupę i to zrób! Bardzo mi się nie chciało czegoś zrobić, ale zrobiłem i teraz nie żałuję. Nie można być leniem, podnieś głowę i lecisz do przodu! @f0e Dlaczego? Powiem bardzo skromnie, nie oddawać wiary w przesądy czy to noworoczne ani jakiekolwiek bo - i tutaj ulubiona część - nie znaczy że będziesz bogaty jak wdepniesz w gówno. @ Raku W styczniu przekminiłem se że ważne jest by zostać na ziemi i się nie podpalać, bo czasem jak wleci podpałka to można rozniecić całkiem wielki ogień, który niesie za sobą straty i zniszczenia. I tak o to doszliśmy do samego końca gazetki. Mam nadzieję, że spodoba się wam taki format, no i co zapraszamy do następnych. Dziękuję wszystkim, którzy dodali cegiełkę do tej gazetki . 3 7 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 1 Lutego 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 Pięknie 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 1 Lutego 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 fajnie sie czytalo 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 1 Lutego 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 Ale piękne grafiki 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hadezbtw Opublikowano 1 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 super! 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 1 Lutego 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 Sztos wyszło 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 1 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 Super! 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 1 Lutego 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 Napisze to samo co zawsze. Good job 😁 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 5 Marca 2024 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi