VIP MnX Opublikowano 2 Lutego 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Cześć! Na wstępie pragnę Wam podziękować za wszelkie uwagi oraz za taką aktywność pod serią Z racji, że koniec edycji 2 zbliża się wielkimi krokami postanowiłem, że zmieni się trochę system w tej serii, ale to rozpiszę Wam na dole. 1. Do tej pory użytkownik, który wykonał pracę nie otrzymywał za to punktów ani nie mógł nabić punktów, dlatego postanowiłem, że użytkownik, który zrobił pracę automatycznie dostaje 2 pkt , lecz użytkownik, który sam zgłosi się do zabawy, sam zaangażuje się i wyślę otrzyma 3 pkt W ten sposób chcę wynagrodzić autorom ich starania i utratę punktów. Od następnej edycji już zamiast punktów będą dodane Zapis w regulaminie został już dodany, aby żadne z użytkowników nie miał pretensji 2. Zmiany zajdą też w punktacji i myślę, że to najważniejsza zmiana. Od teraz nie będzie już punktów liczbowych, lecz zostają utworzone "Pointsy" i będzie pokazane wszystko graficznie a obok ilość "Pointsów". Nie chcę, żeby były to takie proste liczby, lecz właśnie postanowiłem urozmaicić o "Pointsy". Na początku za zgadnięcie autora będzie można zdobyć 2 Pointsy, nie zrobiłem jeszcze graficznego, lecz jak już wystartuję edycja 3 wszystko Wam rozpiszę, lecz jest to bardzo proste i prawie identyczne jak system liczbowy. - 2 pkt (taki points dostaje użytkownik co zgadnie autora). - + 1 pkt za dobre odgadnięcie bonusu. - 1 pkt (reszta zgadnięć). przykład: @ Przyjaciel <3 wytypował dobrze autora i bonus jako pierwszy więc zdobywa 2 pointsy i ma tym samym 3 pkt. 3. Z wielką radością i chyba jako pierwszy pragnę Was poinformować, że od teraz wy będziecie mieli duży glos jakie będą nagrody w poszczególnych miejscach w kolejnych edycjach. Taka zmiana ma na celu integrację w życie serii. 4. Jeśli chodzi o bonusy to możecie napisać co myślicie o tym, żeby nie dawać do zgadnięcia tylko loga, lecz może jakieś ciekawe pytania, zagadki. Żeby nie było cały czas to samo, raz do zgadnięcia logo, a raz np. pytanie i poprawna odpowiedź dostaje punkt. 5. Od następnej edycji nagrodę pocieszenia z punktacji zajmie miejsce losowy użytkownik i będzie miał do wyboru VIP - 3 DNI lub PREMIUM - 3 DNI, lecz VIP na serwer też jest możliwy. Gdy wylosuje użytkownika, skontaktuje się z nim i będzie miał właśnie do wyboru te 3 warianty. 6. Zmiana nastąpi także w tematach, od teraz zrobię wizytówkę serii, stworzę logo i ono będzie znakiem wodnym i nie będzie już innych, lecz w każdym temacie będzie widniało i poprostu co kilka edycji będzie zmiana. Logo serii wygląda tak: Jeśli macie jakieś sugestie/pytania możecie pisać pod tym tematem. Chciałbym podziękować @ Krip za przyjęcie tej serii i danie mi możliwości rozwinięcia jej tutaj na forum! I myślę, że prowadzę ją bardzo dobrze Pozdrawiam! 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi