Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ARCHIWUM] WAŻNE INFORMACJE I ZMIANY! 2024!

MnX

Rekomendowane odpowiedzi

• VIP
VIP

664637878_Nowyprojekt(2).png.bebc89cf220f53f613ff1fd45d060078.png

Cześć! Na wstępie pragnę Wam podziękować za wszelkie uwagi oraz za taką aktywność pod serią :)

Z racji, że koniec edycji 2 zbliża się wielkimi krokami postanowiłem, że zmieni się trochę system w tej serii, ale to rozpiszę Wam na dole.

1. Do tej pory użytkownik, który wykonał pracę nie otrzymywał za to punktów ani nie mógł nabić punktów, dlatego postanowiłem, że użytkownik, który zrobił pracę automatycznie dostaje 2 pkt , lecz użytkownik, który sam zgłosi się do zabawy, sam zaangażuje się i wyślę otrzyma 3 pkt :) W ten sposób chcę wynagrodzić autorom ich starania i utratę punktów. Od następnej edycji już zamiast punktów będą dodane Zapis w regulaminie został już dodany, aby żadne z użytkowników nie miał pretensji :)

2. Zmiany zajdą też w punktacji i myślę, że to najważniejsza zmiana. Od teraz nie będzie już punktów liczbowych, lecz zostają utworzone "Pointsy" i będzie pokazane wszystko graficznie a obok ilość "Pointsów". Nie chcę, żeby były to takie proste liczby, lecz właśnie postanowiłem urozmaicić o "Pointsy". Na początku za zgadnięcie autora będzie można zdobyć 2 Pointsy, nie zrobiłem jeszcze graficznego, lecz jak już wystartuję edycja 3 wszystko Wam rozpiszę, lecz jest to bardzo proste i prawie identyczne jak system liczbowy.

274933633_Nowyprojekt(5).png.d0c27854bfef1466ce80832eb76b8a1d.png - 2 pkt (taki points dostaje użytkownik co zgadnie autora).

987997812_Nowyprojekt(6).png.9aea1e89b9828a75cb6d6bad35531c3b.png - + 1 pkt za dobre odgadnięcie bonusu.

1907725414_Nowyprojekt(4).png.04bfeba1f06d264f579b9ed5101da249.png - 1 pkt (reszta zgadnięć).

przykład:

@ Przyjaciel <3 wytypował dobrze autora i bonus jako pierwszy więc zdobywa

274933633_Nowyprojekt(5).png.d0c27854bfef1466ce80832eb76b8a1d.png987997812_Nowyprojekt(6).png.9aea1e89b9828a75cb6d6bad35531c3b.png 2 pointsy i ma tym samym 3 pkt.

3. Z wielką radością i chyba jako pierwszy pragnę Was poinformować, że od teraz wy będziecie mieli duży glos jakie będą nagrody w poszczególnych miejscach w kolejnych edycjach. Taka zmiana ma na celu integrację w życie serii. 

4. Jeśli chodzi o bonusy to możecie napisać co myślicie o tym, żeby nie dawać do zgadnięcia tylko loga, lecz może jakieś ciekawe pytania, zagadki. Żeby nie było cały czas to samo, raz do zgadnięcia logo, a raz np. pytanie i poprawna odpowiedź dostaje punkt.

5. Od następnej edycji nagrodę pocieszenia z punktacji zajmie miejsce losowy użytkownik i będzie miał do wyboru VIP - 3 DNI lub PREMIUM - 3 DNI, lecz VIP na serwer też jest możliwy. Gdy wylosuje użytkownika, skontaktuje się z nim i będzie miał właśnie do wyboru te 3 warianty.

6. Zmiana nastąpi także w tematach, od teraz zrobię wizytówkę serii, stworzę logo i ono będzie znakiem wodnym i nie będzie już innych, lecz w każdym temacie będzie widniało i poprostu co kilka edycji będzie zmiana.

Logo serii wygląda tak:

664637878_Nowyprojekt(2).png.bebc89cf220f53f613ff1fd45d060078.png

Jeśli macie jakieś sugestie/pytania możecie pisać pod tym tematem. 

Chciałbym podziękować @ Krip  za przyjęcie tej serii i danie mi możliwości rozwinięcia jej tutaj na forum! I myślę, że prowadzę ją bardzo dobrze :)

Pozdrawiam! 

• Lubię to! 1
  • Krzysiek odpiął/ęła ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]