Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 5 Lutego 2024 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2024 Jaką masz propozycje?: Wyznania Strefowiczów Screenshot/Nagranie/Przykład: Na przykład jestem redaktorem, piszę do dowolnej osoby, proszę ją o wyznanie potem publikuje w odpowiednim dziale i daje tej osobie co pytałem, żeby wyznaczyła osobę która ma to samo zrobić, czyli "wyznać" co ją trapi, co nie pasuje, jaką ma sytuację życiową, kogo lubi z forum, z kim się poznała, ogólnie o całej sieci. Pozdrawiam ☕☕ @ Redaktor @ Redaktor FP Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 5 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2024 Co do propozycji sredni to pomysł jest, watpie aby ktos chcial wyznac swoja sytuacje zyciowa. ja jestem na nie Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 5 Lutego 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2024 Po pierwsze nie ten dział, bo od propozycji redakcji jest osobny https://strefaskilla.pl/forum/1814-propozycje-redakcji/. Po drugie słaby pomysł, ale naczelny podejmie decyzję @ FunnyPuma 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 5 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2024 Myślę, że nie trzeba zbyt dużo tu dodawać. Słaby pomysł i nie widzę sensu wprowadzania tego. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 5 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi