Donator TiG3R Opublikowano 20 Stycznia 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 (edytowane) Imię: Kacper Wiek: 22 lata. Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chcę zostać Opiekunem raz z @Trivor @ArcyBM na tym Serwerze. Gdyby było dwóch Opiekunów to na prawdę byłby spokój. Bo czasami co się dzieję z Adminami to naprawdę jest inny wymiar. Nie którzy sobie to olewają, a nie którzy żeby była Ranga (Która świecie...) To nie na tym polega, Ranga: Admin. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Mówię o Serwerze #2 Only DD2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Oczywiście że Tak! Znajomość amxx i panelu (0-10): Uważam z ręką na sercu że 8/10. Wsparcie finansowe(TAK/NIE): Oczywiście że TAK, żaden Problem. Coś o sobie: Mam na imię Kacper i mam 22 lata. Mieszkam nie daleko Katowic, woj.. Śląskie. Jestem nie wysokim brunetem który ma 183cm. Myślę że większość mój charakter zna. dlatego nie będę na temat się rozpisywał. Swoją przygodę z Counter Strike 1.6 zacząłem w 2006 około. Obecnie Gram na Serwerze Only DD2 a także na #2 DD2. Bardzo fajnie mi się spędza czas na forum a także na Serwerach. I chcę zostać z wami na dłużej. To tylę/ Dziekuję Edytowane 20 Stycznia 2019 przez GameR'AjmeR Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 20 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi