Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 5 Lutego 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2024 Cześć, wraz z wdrożeniem nowego stylu na forum pojawiło się wiele błędów, które są spowodowane min. dużym przeskokiem po aktualizacji silnika IPS. W tym temacie możecie zgłaszać wszystkie błędy które dojrzycie na nowej odsłonie sieci. Postaramy się wszystko naprawić, żeby było cacy, poniżej zostawiam wzór do zgłoszenia błędu. Opis błędu: Screen: Proponowane rozwiązanie: 2 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 5 Lutego 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2024 Opis błędu: Rozjeżdżające się nazwy tematów/działów, najeżdżające działy na widok ilości tematów, brak avatarow przy postach. Wersja mobilna. Screen: Proponowane rozwiązanie: Chyba wiadomo Jeden baner mniejszy, drugi większy. Najeżdżające na siebie i informację pod banerem. Informacje gdzieś uciekły. Anox, 10 Lutego 2024 Poprawione 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 5 Lutego 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2024 Opis błędu: Brak tagów trzeba dodawać ręcznie Proponowane rozwiązanie: Technik naprawi Screen: 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 5 Lutego 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2024 Opis błędu: Jak ktoś dodaje nowy temat, który wyświetla się na CB i po wejściu w niego zamiast mnie do niego przenieść otwiera mi nową kartę w przeglądarce. Powinno tak być? Screen: niżej Proponowane rozwiązanie: nie wiem Anox, 10 Lutego 2024 Poprawione Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik bojsiik Opublikowano 5 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2024 Opis błędu: Krzywe Ikony przy liście na wersji pc Screen: Proponowane rozwiązanie: Zwyczajnie je "naprostować" Opis błędu: Przejscie na profilu Screen: Proponowane rozwiązanie: Nie wiem czy tam wystaczy dodać podpisy czy coś ale aktulanie sa tam tylko numerki Anox, 9 Lutego 2024 Poprawione. [--- STEAM ---] -- https://steamcommunity.com/id/bojsiik/ -- [--- COŚ O MNIE ---] Mam na imię Tomasz,Mam 21 lat pochodzę z podkarpacia okolic stalowej woli w Cs'a gram od około 11 lat (licząc pierwsze kroki) Wszyscy kiedyś umrzemy- Może jedyne, co pozwala nam zmierzyć się z tym faktem, to świadomość, że tylko w ten sposób powrócimy do gwiazd. - Beth Revis, Cienie Ziemi Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 5 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2024 Opis błędu:brak muzyki na profilu „profil video” Screen: Proponowane rozwiązanie: skopiowanie kodu z starego stylu katalog profil video” Anox, 9 Lutego 2024 Poprawione Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 5 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2024 Opis błędu: 8 błędów opisane pod screenami, odrazu mówie że nie które błedy mógł już ktoś zgłosić/naprawić ale myśle że jest przynajmniej pare które jeszcze nie są naprawione. Screen: daje tu link bo nwm czemu nie moge wstawić do odpowiedzi żadnej grafiki https://imgur.com/a/Ukdnf7z Anox, 10 Lutego 2024 Poprawione prócz rang zmniejszonych. Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 5 Lutego 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2024 Opis błędu: Na samym dole forum mamy opcje typu powiadomienia, wiadomości itp. Zawsze było to tylko na górze. Nie wiem czy jest to celowo dodane na sam dół ale wydaję mi się że nie na samej górze wystarczy. Screen: Proponowane rozwiązanie: usunąć to z samego dołu Anox, 9 Lutego 2024 Jest to specjalnie zrobione Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 5 Lutego 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2024 Opis błędu: belka "inne grupy" za duży odstęp pomiędzy nazwą a rangą podrzędną + brak ramki dla zasłużonych screen: Proponowane rozwiązanie: nie wiem włóż do ryżu 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 5 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2024 (edytowane) Opis błędu: gdy ktoś doda posta/odpowiedź w temacie to @ StrefaSkilla.pl zalicza wpisy na sb jako "gość" screen: https://imgur.com/a/Qd5nZAG EDIT: nie wiem czy celowo czy nie ale nie pokazuje jeszcze czasu spędzonego na forum Edytowane 5 Lutego 2024 przez Raku Anox, 9 Lutego 2024 Idzie wyłączyć tylko całkowicie bota aby wcale nic nie wysyłał jak na obecną chwile. Statystyki ogarnięte. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 5 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2024 Opis błędu: Problem dotyczący dodawania notatek do postów Screen: Proponowane rozwiązanie: Nie wiem Anox, 9 Lutego 2024 Już działają, na razie nie dla każdej grupy bo każdej grupie trzeba osobno dodać permisje Ale ci co powinni mieć już otrzymali dostęp. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 5 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2024 (edytowane) Opis Błędu: Odznaki nie wyświetlają się na profilu/logo ze starego stylu na pasku kart w przeglądarce screen: https://imgur.com/a/rANUfat Edytowane 5 Lutego 2024 przez Raku Anox, 9 Lutego 2024 Już jest normalnie. Prodile na dniach ogarnę. Favikona musi trivor dodać. Anox, 11 Lutego 2024 favikona zmieniona Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Łach Opublikowano 6 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 Problem błędu jest tym że ikona discorda u raku dziwnie wygląda https://prnt.sc/_keJDTVHBe1a Te czerwone kółko co widzicie to po prostu je zaznaczyłem Krip, 9 Lutego 2024 Tak po prostu wygląda ta ikonka z kolorem na tym tle forum. Tutaj błędu żadnego nie ma u mnie wygląda, to normalnie jest ona po prostu podświetlona pod kolor tej grupy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 9 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 Opis błędu: Może nie tyczy się to stylu ale można dodawać więcej niż 3 emotki w jednym wpisie na chatbox oraz edytować wiadomości nie mając rangi vip/premium. screen: - Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 9 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 (edytowane) Opis błędu: brak ikonki w randze moderator chatboxa Screen: Proponowane rozwiązanie: Awans @ FunnyPuma na moda gdzie jest normalna ikonka Edytowane 9 Lutego 2024 przez Raku Anox, 9 Lutego 2024 Jest jakiś ogólny problem z ikonami na forum, na poprzednim stylu też tak było... Tak jakby jest za słaby refresz i nie ładuje każdemu. Pokminie coś na ten temat bo też go zauważyłem,ale nic nie obiecuje . Co do propozycji awansu pomyliłeś dział Także ostrzeżenie słowne (pisemne) Anox, 11 Lutego 2024 Poprawione. 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 10 Lutego 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2024 Opis błędu: Obramowania danych rang do naprawy nie są zgodne z kolorem rang swoich, naprawić to bo nachodzą na siebie i naprawić jak masz na czerwono Moderator on powinien być zielony. Screen: Proponowane rozwiązanie: - Anox, 10 Lutego 2024 poprawione Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 10 Lutego 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2024 Opis błędu: Podwójne bloki grup na profilu, zamienić to wyżej z muzyką a wywalić ten dół Screen: Proponowane rozwiązanie: - Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 11 Lutego 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 Temat zamykam, Proszę resztę zgłaszać w osobnych tematach w odpowiednim dziale na forum. Reszta która nie została zrobiona proszę o ponowne napisanie do tego tematu,bo mi się już to miesza co jeszcze trzeba zrobić a tak będę miał to posegregowane, dzięki Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 11 Lutego 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi