Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZAMKNIĘTY] Ploteczki #10 LAN CIECHOCINEK 2K2

FunnyPuma

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

plotki.png

Pytający ---> @ FunnyPuma

Odpowiadający ---> @ LAN CIECHOCINEK 2K2

Pytania zadane:

1. Jakie masz zdanie na temat administratora @ Anox ? 

2. Co sądzisz o awansach na poszczególne stanowiska w ostatnim czasie? Co myślisz na temat osób awansowanych?

3. Jak Twoim zdaniem funkcjonuje aktualnie forum?

4. Jak oceniasz pracę UBT po Twoim odejściu?

5. Czy Twoim zdaniem obecna administracja dobrze wypełnia swoje obowiązki?

5. Jakie masz zdanie na temat skargi, którą napisał @ enq  na @ Axel 'a?

6. Czy uważasz, że nowy serwer JB będzie miał szansę się wybić i zdobyć stałych graczy?

7. Co myślisz o użytkowniku @ SQ_Secretive  i jego nagłym zniknięciu?

8. Jakie jest Twoje zdanie na temat powrotu @ retoryk , po niedawnej rezygnacji z powodu braku chęci do pełnienia swoich funkcji?

9. Uważasz, że @ DeVoX dobrze wykorzysta daną mu kolejną szansę powrotu na sieć?

10. Rozważasz kiedyś powrót na sieć?

11. Czy masz stały kontakt z osobą/osobami z tej sieci?

12. Czy jest coś związanego z forum/serwerami/społecznością, co byś od tak zmienił?

13. Jak wyglądają Twoje relacje z @ Trivor r?

14. Jaka jest przyczyna i od kiedy trwa kość niezgody między Tobą i @ Dusia ?

15. Szczera ocena naszej sieci (forum, styl, użytkownicy, serwery cs1.6 oraz 2).

16. Szczera opinia o: @ Raku , @ Krip , @ Axel

Jakie masz zdanie na temat administratora @ Anox ? 

Ani się nie cieszę ani mnie nie boli, że jest tutaj na sieci. Nie miałem za bardzo okazji z nim współpracować, bo się minęliśmy na rangach więc ciężko mi cokolwiek powiedzieć. Dużo o nim słyszałem (in minus), ale nie mi to oceniać :shrug:

Co sądzisz o awansach na poszczególne stanowiska w ostatnim czasie? Co myślisz na temat osób awansowanych?

Awanse są, ale sieć do przodu nie idzie. Z drugiej strony i tak chyba nie było nikogo lepszego do awansu. Więcej nie ma sensu pisać.

Jak Twoim zdaniem funkcjonuje aktualnie forum?

Forum zajebiście funkcjonuje jak na forum o cs'ie. Tylko no właśnie w tym jest problem. Podstawą tej sieci powinny być serwery skoro to jest "sieć serwerów cs'a", a nie forum ogólnotematyczne. Forum powinno być dla serwerów, a nie odwrotnie. 

Jak oceniasz pracę UBT po Twoim odejściu?

Pod względem odwołań to się nie wypowiem, bo nie śledzę. Pod względem zarządzania to jest chujowo. Przyjmowanie ludzi bez historii z ledwo co kupionym steamem (+ banem na jednym ze serwerów) jest śmieszne i zwiastuje potencjalne problemy. Chociaż tyle dobrego, że jakaś reflekcja była po jakby nie patrząc mojej interwencji i u Axela i u Kripa.

Czy Twoim zdaniem obecna administracja dobrze wypełnia swoje obowiązki?

Ani ty ani ja nie wiemy jakie dokładnie mają ustalone obowiązki przez Trivora więc jak mam to ocenić? Nie mogę porównać tego do moich obowiązków na tej randze, bo są one konkretne dobrane dla każdej osoby, bo nie każdy ma te same umiejętności.

Jakie masz zdanie na temat skargi, którą napisał @ enq  na @ Axel 'a?

Do wyjebania od ręki była. Axel ma prawo zamknąć odwołanie w końcu jest ubt. Właściciel serwera też jasno się wyraził więc jedyne co tam mogło być kontynuowane to płacz gracza.

Czy uważasz, że nowy serwer JB będzie miał szansę się wybić i zdobyć stałych graczy?

Nie. Denis trzeci albo czwarty raz próbuje serwer tutaj rozkręcić i po tym co widziałem na czatboxie to jego mental się nie poprawił. Daje max 3 miesiące temu serwerowi. Albo będzie chujowo zrobiony albo bez graczy albo to i to :KEKL:

Co myślisz o użytkowniku @ SQ_Secretive  i jego nagłym zniknięciu?

W sumie to nic nowego. Robi tak trzeci raz. Może wróci w przyszłości, a może nie. Śmieszy mnie tylko, że cały czas jest ktoś skłonny mu dać jakąś rangę.

Jakie jest Twoje zdanie na temat powrotu @ retoryk , po niedawnej rezygnacji z powodu braku chęci do pełnienia swoich funkcji?

Sadga to można podsumować jako brać chęci do robienia czegokolwiek dłużej niż parę tygodni. To co pytanie wyżej tylko zamiast znikać to pisze rezygnacje. Dosłownie tamta odpowiedź pasuje do obydwóch pytań.

Uważasz, że @ DeVoX dobrze wykorzysta daną mu kolejną szansę powrotu na sieć?

Średnio mnie to obchodzi, ale skoro osoba która dostała degrada z J@ na kreskę i tworzyła multikonta ma moda to tylko mogę to podsumować XD (osobiście do niego nic nie mam, oprócz tego, że wypytuje o mnie inne osoby zamiast samemu do mnie napisać). 

Rozważasz kiedyś powrót na sieć?

Jak Oskar babę zmieni lub będzie inny właściciel (nie licząc jego baby :Kappa: ) to moooże, ale póki co to nie mam ochoty wracać do uczestniczenia w życiu jakiejkolwiek sieci.

Czy masz stały kontakt z osobą/osobami z tej sieci?

Mam kontakt i z osobami które są na sieci i które na sieci były, ale z różnych powodów już nie są. 

Czy jest coś związanego z forum/serwerami/społecznością, co byś od tak zmienił?

Odpowiedziałem na to w pytaniach nr. 2, 3, 7 i 11. Jest jeszcze parę rzeczy co bym zmienił, ale nie będę pomysłów podsuwał :peepoLoser:

Jak wyglądają Twoje relacje z @ Trivor ?

Nie wyglądają, bo ich nie ma. Nie to, że jesteśmy pokłóceni tylko nie mamy wspólnych tematów do rozmów.

Jaka jest przyczyna i od kiedy trwa kość niezgody między Tobą i @ Dusia

Urojone fantazje. Ciągle mnie myliła z innymi osobami, które w jej mniemaniu zrobiły dużo negatywnych rzeczy na sieci. Odkąd zostałem J@ i miałem z nią kontakt "na codzień" to już ta niechęć była (cyt: "Byłam przeciwna twojemu awansowi, bo xxx, ale zostałam przegłosowana") więc co ja zrobię :shrug:. Ja mam dość bezpośrednie podejście (osoby, które ze mną współpracowały coś o tym wiedzą) i po prostu "spirala nienawiści" kręci się cały czas. Nie zamierzam wykonać pierwszego ruchu do pogodzenia się jak ktoś cały czas mnie bezpodstawnie krytykuje/atakuje itd.

Szczera ocena naszej sieci (forum, styl, użytkownicy, serwery cs1.6 oraz 2).

Forum okej. Styl dalej nie zmieniony mimo zbiórki x czasu temu. Użytkowników nie znam, a jeśli znam to i są osoby ogarnięte jak i te nieogarnięte tak jak na każdej sieci. Serwery 1.6 mogłby być lepsze (tak dust też, bo pomijając ilość graczy to technicznie jest dość słaby), a cs2 to wszędzie w dupie jest więc imo szkoda kasy trzymać mirka póki co.

Szczera opinia o: @ Raku , @ Krip , @ Axel

@ Raku - kto to?

@ Krip  - jak go znam prywatnie to trochę pozytywów jest tylko nie zapraszajcie go do grania rankedów w cs2, bo to jest sytuacja 4v5 od razu :KEKL: . Sieci jakoś nie śledzę to mogę tylko powiedzieć jak się sprawował na modzie i ubt i nie mam się do czego przyczepić. Nie licząc jednej sytuacji z bilardem i kebabem, ale nie ma co się rozpisywać, bo wie o co chodzi :kekw:

@ Axel - śmierdzący leń i inwalida w jakiejkolwiek grze do tego alkoholik. Abyś się chujcu zadławił tymi kosami co dropnąłeś. (ogólnie jest spoko, ale i tak walić go)

Edytowane przez FunnyPuma
  • Lubię to! 2
  • Super 1
  • Trzymaj się 1
  • Ha ha 1

sygnatura.gif.630f32a18fab12e10a4b52a1207ac4be.gif.9c6e88d78c2731f0488115e488a39fde.gif

• Użytkownik∙

Super się czytało :)

• Lubię to! 2

okSio.gif.bc9a4340b11c3255d74b23de7e0dfea6.gif

• Zasłużony
3 minuty temu, FunnyPuma napisał:

licząc jednej sytuacji z bilardem i kebabem

Kebab był wtedy pryma sort co jak co :D 

Wiem o którą sytuację chodzi i nie powiem po przeczytaniu tego aż śmiechłem do monitora trochę :kekw:

Trochę krótkie te ploteczki mogły by być ciut dłuższe no, ale cóż tak czy siak git :P 

• Lubię to! 2

spacer.pngspacer.png

• Zasłużony

Nie mam nic wspólnego z alkoholem brzydzę się :sadkek:

• Lubię to! 2
  • Ha ha 1
  • Wow! 1
  • xD 1
  • VIP
VIP

Super robota!

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Fajnie sie czytalo

ale dodam, ze drugi raz serwer tutaj postawilem „raz serwer mialem rozkrecony  byl to jb i dobrze o tym wiemy” 

• Lubię to! 1
  • xD 1

copy_88C6DF48-94A2-45E6-AD41-8C1.gif.812805b55f49b8f897efb4dd3c40404d.gif

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]