Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Fallen Opublikowano 6 Lutego 2024 Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 (edytowane) Nick podejrzanego: mamucik ^.^ Serwer: only dd2 SteamID/IP: STEAM_0:0:158546053 Data i godzina: 5 luty godz. ok. 22 Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://megawrzuta.pl/download/2354c7e53e4c4709db9a9881579d86d0.html pov Podejrzane momenty, rozpiska: Facet według mnie na 100% się pali, ruchy celownika w wielu przypadkach są zbyt mechaniczne, nienaturalne czy jakkolwiek chcecie to nazywać, aim razem w pakiecie z no flashem, triggerem i wh, full pakiet, przy recoilu też na 100% było coś ruszane bo przy niedużym "wysiłku" spray z ak/m4 leci w praktycznie to samo miejsce 1:06 - jak na moje mega nienaturalny ruch celownika 1:14 - tutaj już perfidnie widać jak celownik zjeżdża i po chwili wraca na model 2:44 - po tej czasówce odechciało mi się już oglądać to demko, 3 locki w niecałe 3 sekundy, celownik lockuje się na modelu po środku żeby potem przeskoczył mu na model z prawej(tt jest za ścianą) żeby na końcu przeskoczył mu na chłopa na końcu tunelu z lewej strony jeszcze potem znowu widać przy strzałach z deagla że celownik sie lockuje na modelu [XDD] 5:36 - znowu celownik twerkuje, chłop chce strzelać w gościa, który wychodzi na rampe, a lockuje sie na bliższym typie za skrzynką 6:37 - za modelem przez smoka 7:04 - to niezły flick 7:33 - 100% flashed, ale triggerek robi swoje, [NA FLESHU] [NO FLASH] 8:12 - XDDDDDDDDDDDD????????? Kolejny który nie potrafi odznaczyć opcji "teammates" czy co na 1/4 widać jak 3 pestki lecą idealnie w łeb ctka z który zresztą jest w teamie, wgl jak oglądam teraz to na demku jest niby model TT (często się mieszają modele na demkach), więc chyba cheat kolegi też się pomylił i wypalił 8:30 - to samo co 7:33, full mleko, ale trigger robi robotę + tutaj jeszcze widać lekki ruch w kierunku głowy [NA FLESHU] [NO FLASH] 10:19 - i kolejny fajny flick 10:35- wsm dodam jeszcze jedną czasówkę bo widzę że nie każdy ogląda całe demko, zeskakuje na ct i wcelowuje się w przestrzał żeby potem wychylić na kucaku na gościa z prawej i zaczyna strzelać, ale niestety znowu pomylił modele tak jak w 8:12 i zaczął strzelać do swojego, wh przeszkadzało i nie mogłeś rozróżnić czy to Twój? Nie widze innego wyjścia żeby tyle czekał na chłopa z prawej żeby potem wychylać pod niego, kiedy jeszcze go nie widział, 100% wh mamucik nie rozróżnia modeli 15:35 - znowu celownik tańczy 16:01 - kolejny lock na model przez ścainę XDD Dla leniwych, do niektórych czasówek dodałem linki jak akcja wygląda na fleshu i no flashu czy z odpalonym wh możecie spokojnie kliknąć Podsumowując w czasówkę z 7:33 mógłbym uwierzyć że to fart pod warunkiem, gdyby rundę po nie wydarzyło by się to samo na gali, trochę dużo szczęścia jak na minutę grania, czasówek dało by radę znaleźć więcej wypisałem te najbardziej moim zdaniem oczywiste, lub te w których uważam że coś śmierdzi, celownik w wielu momentach przeskakuje zbyt szybko na drugi model i widać jak się na nim blokuje przez chwile, dziwi mnie jednak fakt że on gra tu tyle czasu i nikt się nim nie zajął, zresztą jak kolega sam twierdzi on był tu już rozpisywany 10 razy i jest czysty, może się mylę, ale jak dla mnie spalony, resztę zostawiam ubt, pozdrawiam //Edit1 Jezu i mnie prowokujesz, kłapiesz ciągle coś tym dziobem bo Ci sie dupa pali, jak Ci napisałem na steamie żebyś sie przyznał to było się przyznać nw. wystarczyło napisać "TAK KRÓLU FALLENIE PALE SIE JAK ZWYKŁA CIOTA", czy tak dużo oczekiwałem? No chyba nie, ale wolałeś iść w zaparte jak osioł to masz, a teraz waruj siad, nie szczekaj i czekaj //Edit2 Odpowiem na bardzo słabą rozpiskę drugiego z ubt, nie będę poruszał już wszystkich czasówek, tak więc 5:36: B-, ten rzekomy lock widać ładnie w pełnej prędkości - wychodzi, widzi typa, oddaje w niego strzał bo jest bardziej po lewo niż celownik był i wraca naturalnym ruchem na środek tam gdzie wcześniej trzymał. Przeciwnicy wybiegają mu po kolei, ale nie trafia żadnego strzału w głowe, tylko jeden w ciało. Clear. | Jak dla mnie jest to najbardziej spalona czasówka w tym demku, nawet bardziej niż ta z 7:04, która jest kosmiczna "Wychodzi, widzi typa, oddaje w niego strzał" - Jak Ty to demko rozpisywałeś? Widzi 1 TT,ka który mu wchodzi rampą I WIE TYLKO O NIM, widać jak oddciąga celownik w lewo na rampę, ale nie oddaje strzału w niego, przy strzale celownik leci na model, tt który jest za skrzynią + ruch celownika jest mega nienaturalny XD [LINK DO CZASÓWKI] 6:37: B-, wbiegł mu prosto pod celownik (1/4 rozwiewa wątpliwości co do strzału) + kraniec smoke'a, wszystko ładnie tam widać. "Wbiegł mu pod celownik" To już jest akurat jakiś prank z Twojej strony mi się wydaje, przecież widać jak to mamucik od lewej do prawej rusza celownikiem za modelem, którego nie widać bo jest smoke XD Tak to wygląda ze smokiem A tak bez smoka przecież widać, że chłop wychyla z granatem do prawej dostaje ciągle, ucieka za ścianę z lewej, wychyla zza ściany i znowu dostaje, mamucik ciągle jedzie celownikiem za nim, a Ty mi tu piszesz że on wybiega mu pod celownik? To serio żarty z Twojej strony bo nie widzę innego wyjścia 8:12: B-, to już nie można sobie dla sportu postrzelać w swojego? Btw stał w miejscu i pestkował, dlatego 3 kule lecą w łeb. No oczywiście że jak najbardziej można, ale można też obejrzeć całe demko i zobaczyć że takich czasówek było więcej. np tutaj. gdzie jeszcze wychyla pod swojego na kucaka XDD Znowu pomylił drużyny kolega gra chyba po prostu na wh i czasem nie rozróżnia modeli 10:19: B-, nic tu nie ma, sama trawa. Pozdro dla graczy Iverna. Wracaj grać w ligę, gdyby nie był noobem i nie strzelał by w biegu to by zabił tego chłopa, flick podobny do tego z 7:04 15:35: B-, te tańczenie celownika, o którym piszesz przez całą rozpiske, to zwykłę full-auto z próbą zachowania recoila w jednym punkcie. Gdyby to był aimbot/triggerbot, to miałbyś kilkanaście kul pchanych w jedno miejsce (w lepszych aimbotach), albo chociaż prosto w model z pominięciem recoila (leis dla biedaków). Clear. Za to co tutaj napisałeś dałbym Ci od razu degrada jakbym miał taką możliwość, co ma trigger do recoila? Odpowiedz mi proszę na to pytanie bo serio jest b. ciekawy zależności między trigerkiem a spreadem i dalej co ma do tego leis? Leis to był jeden z najlepszych cheatów pod granie klar jak ogarniałeś co i jak XD 0 wiedzy jakiejkolwiek o tym co piszesz, kompletne bzdury. Co do samej czasówki, nie wiem gdzie wasz UBT to widzi full auto, albo po prostu nie wie co to znaczy, ja tu widzę burstowanie Kolejny czysty ruch celownika wg waszego UBT 16:01: B-, przeciwnik był w innym miejscu za ścianą + strzał nie na poziomie głowy, imo clear. AHA czyli jak się nie trafi kogoś w głowę w ten sposób to się nie liczy? Mogę spokojnie wbić na serwer, i spamować ludzi w ciało na wh i wszystko będzie spoko do momentu aż nie zacznę strzelać po głowie? "przeciwnik był w innym miejscu za ścianą" To niezłe inne miejsce za ścianą celownik na modelu To chyba na tyle, nie chce mi się już wspominać o czasówkach na fleshu, gdzie chłop z ubt pisze o tym że mamucik buguje fleshe i tym go w jakiś sposób próbuje bronić ??, a sam mamucik pisze o tym że SŁYSZAŁ I MIAŁ INFO, polecam obejrzeć demko z włączonym voice chatem, no obu demkach (tym bez no flasha i tym odpalonym na czysto) widać że w 1szej czasówce jest full mleko co potwierdza no flash pokazując "100% flashed" a na kolejnej czasówce z gali mleko co prawda schodzi, ale nadal tam było chyba 90% flashed i mega szybka reakcja jak na to że flash mu zaczął schodzić, nie wiem to ustalcie sobie między sobą tzn Ty i mamucik, czy on słyszał kroki, czy miał info czy bugował flasha tabem, czy miał po prostu odpalonego no flasha/triggera. "No, cóż, nawet jak naciągnąłem abusowanie buga +tab to i tak nie ma 3 spalonych czasówek" Naciągałeś coś? Nawet jeśli jest tak jak pisałeś, chociaż w to wątpie, bo on pisze jedno a Ty drugie to jeśli Ty masz rację to raczej można to podpiąć pod regulamin serwera, który jasno mówi "2.2. Zakaz używania cheatów/skryptów typu: wallhack, aimbot, triggerbot, auto BH itd." co za tym idzie wg. taryfikatora 1. Używanie niedozwolonych skryptów typu BH, Czitowanie --> Ban permanentny. Kolejna jakaś głupota dla mnie to ta Twoja zasada "minimum 3 b+" na demku, dostałeś dwie obvius sytuacje, za które gość powinien wylecieć, a Ty mi tłumaczysz że to nic bo nie możesz doszukać się trzeciej akcji zasługującej na "b+" XD? Czyli wg Ciebie mogę wejść na Wasz serwer, odpalić sobie aima na dwie rundy a potem grać czysto, a przy rozpisce Ty mi dasz 2x b+ i jest wszystko ok, tak? Niesamowity jesteś przysięgam, to chyba oczywiste że jeśli ktoś się spalił to niezależnie od pozostałych czasówek powinien mieć bana XD A Ty mamucik się zdecyduj, czy gracz cały czas czysto, czy czasem grasz na settach a czasem czysto [czysty gracz] Oczywiście że tak to działa, możesz włączać i wyłączać kiedy tylko zechcesz, przestań udawać głupszego niż jesteś, nie dość że sie palisz jak kiep to w dodatku nie umiesz pisać co strasznie boli w oczy, wczoraj tłumaczyłeś się tym że słyszałeś kroki na tym fleshu dzisiaj jednak zmieniłeś zdanie po rozpisce janusza i jednak spamowałeś tab'a dodajesz jakieś głupie filmiki nie wiadomo po co, żałosny jesteś misiu Pozdrawiam Janusz 144p Edytowane 7 Lutego 2024 przez Fallen 2 3 4 1 1 2 1 Odnośnik do komentarza
mamut in the dark Opublikowano 6 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 (edytowane) czekam i po to mnie na steama zapraszałeś xD bo chciałeś wiedzieć ode mnie czy gram spalony na jakiś setach hahaha pzdr ziomek czekam aż jakiś ubt sprawdzi i cię wyśmieje xD aż sobie pamiątkę zrobię z tg no bo jaja to są jak nie wiem co Mordo jak starasz się o admina jakiegoś to lepiej odpuść sobie tak samo jakbyś o ubt składał papiery Dobra gościu jesteś skończony jak coś dzięki za twojego pova jak grałeś spalony już do odpowiednich osób to wysłałem gdzie chcesz niewinnych graczy oskarżyć xD https://streamable.com/u1ph9d a tutaj jego pov jak spalony grał i mnie nagrywał i chcę mnie wjebać w jakieś maliny https://banid.pl/kto?to=0:0:103653321 a to ten koleżka co mi z klipował akcję jak odpalony podobno grałem jak widać że na swoim povie grał spalony niestety mam tylko ten urywek co mi wysłał niestety xD Dodałbym jeszczę ss rozmów ale niestety koleżka mnie usuną i przepadły ale to co mi się udało uratować to ten pov jego przecież widać że to nie mój nawet jest XD A pro po gościu nie ma funkcji admina i widać że to nie jest mój pov tylko typa wrzuciłbym z miłą chęcią swój pov ale grałem next mapę i nie mam tg swojego pova z gry tylko next mapy 1.07 normalny strzał w glowę pozatym slyszę że gościu wbiega mi bramę b- 2.44 normalne fragi nie widzę tutaj żadnych prze skoków tkzw xD b- 7:07 widzę przecież kontem oka że gościu mi wbiegl na bs i dlatego ten Flick b- 7:35 no tutaj faktycznie ale to nic nie znaczy jeszcze zwykły fart b+/b- tu i może miałem flesha ale słyszałem tupnięcie że gość mi bramę wchodzi i dlatego to full auto xD w gościa 7:35/7:37 xD pozatym dostałem info wcześniej że mi wchodzi 3 mida na b xD 8.12 clear b- 8:37 nie tylko mleko tylko na pół mleku tak jak w przypadku moim zdaniem 7:35 było tylko coś się zbugowało zapewne b+/b- https://streamable.com/8jlyeh0.8 nawet tak od 0.7 bym powiedział więc go widziałem xD 11 przecież tutaj nawet mleka nie miałem całego to dobry full flash xD 10:22 zwykły Flick bez jakiegoś prze skoku radzę sobie sprawdzać wszystko w 1/4 klatkach 15.35 to niezłe tańczenie celownika xD b- 16.01 to niezły lock przez ścianę zwykły strzał w gracza nawet nie przez scianę b- Ja nie wiem co wy tam widzicie wszystko w 1/4 klatkach widać XD A te czasówki to możecie sobie wsadzić w 4 litery tak za przeproszeniem od tg jest ubt żeby sprawdzał demka a nie jakieś czasówki na czasówkach to tak może wyglądać ale nie koniecznie na demku a 2 sprawa mogę w każdym przypadku sie podać jakiemuś wargodowi i udowodnić ze gram caly czas klar i chciałbym żeby był bo tutaj to cała reszta by siedziała w zaciszu tkzw mi by nie zależało na tym bym się nawet nie starał bo wiem że gram clear jakbym cheatował i tyle mam od siebie do dodania niech będzię wargod to zobaczymy ile tutaj świętoszków gra ja tam nie mam nic do zarzucenia sobie bo bym dał się bez problemu wargodowi sprawdzić tyle od siebie Dobra coś dodam od siebie jak koleżka mówił że sie palę na jakiś setach albo mi celownik twerkuje xD i jakieś szejki mam niby to przedstawię wam pare filmików znanych ludzi kiedyś co byli topką i grali spaleni i przejrzycie na oczy u mnie na demku nie ma czegoś takiego jakbym grał na jakiś setach to takie headziki bym sobię strzelał i miałbym wyjebane xD a tutaj akcja była spalona na smoku i na fleshu pozdrawiam i może przejrzycie na oczy a i dodam taką jeszcze perełkę xD Hahaha gościu wrzucasz mi tutaj jakieś zdjęcie tak przyznam się grałem kiedyś spalony ale od kilku lat gram clear i nie boję się tego powiedzieć że grałem kiedyś spalony pozatym jakbym grał sobie na secikach jakiś to bym wyłapał Vaca na profilu bo wszystkie cheaty są wykrywalne od 2k11 XD a co mnie rozpisałeś na tym demku to wszystko jest clear jakbym chciał sobie na setach pograć to bym napierdzielał jak ci ludzie co dodałem ale już te haksy są wykrywalne mam ci wymienić adv hack wystarczy było zamienic pliki na 2k9 i śmigał w tych czasach ale jest detected hl1 to samo xD i inne między innymi "2.2. Zakaz używania cheatów/skryptów typu: wallhack, aimbot, triggerbot, auto BH itd." co za tym idzie wg. taryfikatora 1. Używanie niedozwolonych skryptów typu BH, Czitowanie --> Ban permanentny. Pajacu z Kielc bo tak ci muszę powiedzieć bo inaczej nie można cię nazwać ty myślisz serio że ja mam wallchacka jakiegoś lbo triggerbota czy aimbot xD zobacz sobie te filmiki a zobacz to demko moję jeszcze x człowieku nie mam tam jakiś twerkow ani szejków ani prze skoków tak jak ty to powiedziałeś więc ch......ja się znasz a tobię się nie zdarzyło nikogo nigdy na fleshu zabić? pozatym jak na tej gali co zabiłem to 1 miałem to szybko za skrzynką się zdarzyłem schować i akurat schodził mi flesh i szybko zabiłem gościa jakbym miał triggera gościu to na tym fleshu więcej bym zrobił często używam +tab ale ja nic nawet o tym nie wiedziałem że to pod błąd serwera jest nawet ;d olejna jakaś głupota dla mnie to ta Twoja zasada "minimum 3 b+" na demku, dostałeś dwie obvius sytuacje, za które gość powinien wylecieć, a Ty mi tłumaczysz że to nic bo nie możesz doszukać się trzeciej akcji zasługującej na "b+" XD? Czyli wg Ciebie mogę wejść na Wasz serwer, odpalić sobie aima na dwie rundy a potem grać czysto, a przy rozpisce Ty mi dasz 2x b+ i jest wszystko ok, tak? Niesamowity jesteś przysięgam, to chyba oczywiste że jeśli ktoś się spalił to niezależnie od pozostałych czasówek powinien mieć bana XD Ty myślisz człowieku coś jakbym miał aima odpalić to musiałbym całkowicie na nowo z cs wyjść xDD Więc pozdrawiam to tak mordo nie działa hahahaha pewnie aima pod przycisk sobie mana włącze kiedy chce XDDD to nie no steam haha gdzie sobie odpalisz wh albo aima pod przycisk jakiś XDDD 7:04 podobno spalona akcja i go nie widziałem xD no to macie ze kontem oka widziałem gościa jak mi przebiegł do bs po 2 fragu i automatycznie celownik przekierowałem na gościa https://imgur.com/a/EKE9UGr Experci od ubt pozdrawiam hahaha 1 osobą co się tutaj nadaję to jest sam janusz i tyle mam do powiedzenia xD Oczywiście że tak to działa, możesz włączać i wyłączać kiedy tylko zechcesz, przestań udawać głupszego niż jesteś, nie dość że sie palisz jak kiep to w dodatku nie umiesz pisać co strasznie boli w oczy, wczoraj tłumaczyłeś się tym że słyszałeś kroki na tym fleshu dzisiaj jednak zmieniłeś zdanie po rozpisce janusza i jednak spamowałeś tab'a dodajesz jakieś głupie filmiki nie wiadomo po co, żałosny jesteś misiu Nie mam słów na ciebe i tyle jak się palę to czekaj mordzia aż vaca wyrwę i zapisz sobie mój profil najlepiej na pamiątkę żebyś miał jak tu reszta nie rozumie że od 2k11 cheaty są detected ale no co ty możesz wiedzieć i reszta pobierz sobię najlepiej z gównianej strony po graj tydzień i zobaczymy a nawet mi się nie chcę dalej z tobą jakąkolwiek rozmowę wchodzić. Bo widzę że masz samych tutaj lizusów pod siebie co się nawet nie znają Edytowane 7 Lutego 2024 przez mamut in the dark 1 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 6 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 (edytowane) 2:44 +b 7:04 xDDD +B 7:33 xDD +B Reszta czasówek dość podobna, ale i zadziwiająca xD Nie chce mi się nawet reszty oceniać, bo te czasówki zdecydowanie mi wystarczą + ta perełka z 7:04 ! No geniusz kurła xDDDD @ Axel @ JanuszHD @ Przyjaciel <3 zerknijcie na drugą rękę, jak dla mnie PIEC Edytowane 6 Lutego 2024 przez Nie umiem w te kąkutery 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 6 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 (edytowane) Tutaj myślę, że najlepiej będzie jak wszyscy przejrzymy i podejmiemy wspólnie decyzję jako UBT. Wielokrotnie mi gracze na serwerze zgłaszali, nawet pewna osoba mi podesłała klipy wczoraj na steamie ale nic nie zwróciło mojej uwagi. Co do flashy - wiem że mamut wykorzystuje buga skracającego czas ich trwania (+tab itp), więc to jest inny temat. Jestem w pracy do 21, w domu koło 22:20 będę i sie zabiorę za demko. EDIT: 1:06: B-, nic nienaturalnego tu nie widzę. 1:14: B- clear. 2:44: B-, pierwszy frag wina recoila przy fullauto (=fart), drugi frag - jak wziął deagle w łapie to cały czas na poziomie głowy, normalny frag. 5:36: B-, ten rzekomy lock widać ładnie w pełnej prędkości - wychodzi, widzi typa, oddaje w niego strzał bo jest bardziej po lewo niż celownik był i wraca naturalnym ruchem na środek tam gdzie wcześniej trzymał. Przeciwnicy wybiegają mu po kolei, ale nie trafia żadnego strzału w głowe, tylko jeden w ciało. Clear. 6:37: B-, wbiegł mu prosto pod celownik (1/4 rozwiewa wątpliwości co do strzału) + kraniec smoke'a, wszystko ładnie tam widać. 7:04: B+/-, niby nie widział, ale w 7:07 w połowie spraya przy drugim fragu słychać kroki. 7:33: I tu pierwsza poważna wątpliwość. Tak, miał flasha. Tyle tylko, że ja wiem, że chłop abusuje buga +tab, który skraca mleko. Jednak wykorzystywanie błędów gry naciągnę pod podpunkt 3.4 regulaminu - wykorzystywanie błędów mapy. @ Krip na przyszłość - dorzuć tam te wzmiankę, czyli błędów mapy/gry żeby w przyszłości było jasno. Uznaję więc za B+. 8:12: B-, to już nie można sobie dla sportu postrzelać w swojego? Btw stał w miejscu i pestkował, dlatego 3 kule lecą w łeb. 8:30: Kolejny raz +tab abuse. Tak jak wcześniej - uznam za B+. 10:19: B-, nic tu nie ma, sama trawa. Pozdro dla graczy Iverna. 15:35: B-, te tańczenie celownika, o którym piszesz przez całą rozpiske, to zwykłę full-auto z próbą zachowania recoila w jednym punkcie. Gdyby to był aimbot/triggerbot, to miałbyś kilkanaście kul pchanych w jedno miejsce (w lepszych aimbotach), albo chociaż prosto w model z pominięciem recoila (leis dla biedaków). Clear. 16:01: B-, przeciwnik był w innym miejscu za ścianą + strzał nie na poziomie głowy, imo clear. No, cóż, nawet jak naciągnąłem abusowanie buga +tab to i tak nie ma 3 spalonych czasówek, zatem clear. @ Przyjaciel <3 określ się czy rozpiszesz demo na naszej grupie. Werdykt ostateczny podejmie @ Axel i @ Krip , bo na razie jest 1:1. Edytowane 6 Lutego 2024 przez JanuszHD 3 1 1 1 1 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 7 Lutego 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 01:08 - nic nadzwyczajnego -b 01:14 - ja na moje trochę dziwny ten pierwszy ruch +/-b 02:44 - dosyć dziwna ta akcja, jednak też dostał ten strzał z AK od przeciwnika, może fart, może coś pomogło +/-b 05:38 - strzał oddany w lewą stronę, a celownik przemieszcza się jak z automatu na model, dla mnie ta akcja +b 07:04 - no nie wiem czy na takie piksele w normalnej szybkości byłeś w stanie zobaczyć przeciwnika, podczas spraya na gościa na b było słychać jego kroki, może trafiłeś na wyczucie, nie jestem pewny co do tej akcji +/-b 07:33 - jakoś średnio mnie interesuje, że może używać tego "buga", bazuje na tym demku, więc +b 08:12 - dla mnie nic ciekawego -b 08:30 - tak jak w 07:33 +b 10:19 - ten ruch też nie do końca mi się wydaje naturalny, akcja na +/-b 10:38 - tu rzeczywiście biegnie, biegnie oponent, a Pan z demka jakby widział przez ściany i był przygotowany, a tu jednak teammate, moim zdaniem akcja na +b 15:35 - nie będę się na tym rozpisywał nawet, akcja do pieca w mojej opinii, +b 16:01 - ta akcja też dla mnie z lekka śmierdzi, nie będę szukał drugiego dna, +-/b Dla mimo wszystko coś tu nie pasuje, lecz decyzja ostateczna należy do was @ Krip @ Axel 4 1 Odnośnik do komentarza
mamut in the dark Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 2 minuty temu, Przyjaciel <3 napisał: 01:08 - nic nadzwyczajnego -b 01:14 - ja na moje trochę dziwny ten pierwszy ruch +/-b 02:44 - dosyć dziwna ta akcja, jednak też dostał ten strzał z AK od przeciwnika, może fart, może coś pomogło +/-b 05:38 - strzał oddany w lewą stronę, a celownik przemieszcza się jak z automatu na model, dla mnie ta akcja +b 07:04 - no nie wiem czy na takie piksele w normalnej szybkości byłeś w stanie zobaczyć przeciwnika, podczas spraya na gościa na b było słychać jego kroki, może trafiłeś na wyczucie, nie jestem pewny co do tej akcji +/-b 07:33 - jakoś średnio mnie interesuje, że może używać tego "buga", bazuje na tym demku, więc +b 08:12 - dla mnie nic ciekawego -b 08:30 - tak jak w 07:33 +b 10:19 - ten ruch też nie do końca mi się wydaje naturalny, akcja na +/-b 10:38 - tu rzeczywiście biegnie, biegnie oponent, a Pan z demka jakby widział przez ściany i był przygotowany, a tu jednak teammate, moim zdaniem akcja na +b 15:35 - nie będę się na tym rozpisywał nawet, akcja do pieca w mojej opinii, +b 16:01 - ta akcja też dla mnie z lekka śmierdzi, nie będę szukał drugiego dna, +-/b Dla mimo wszystko coś tu nie pasuje, lecz decyzja ostateczna należy do was @ Krip @ Axel https://imgur.com/a/EKE9UGr 7:04 no rzeczywiście go nie widziałem w 1.4 klatkach widać że po 2 fragu mi przebiegł xD beke mam z was 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 7 Lutego 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 1:06 -B normalna głowa 1:14 -B normalna reakcja na model + słychać jak biegnie to co miał sie w skrzynkę patrzyć? 2:44 Ewidetne przeskoki na drugi model to full auto nie miało prawa tak polecieć +B 5:36 Przeskok po pestce na drugi model +B 6:37 -B 7:04 było widać model mógł go zobaczyć -B 7:37 flash jeszcze nie zniknął już strzelasz +B 8:37 Flash juz zdazył trochę zniknąć wiec jest szansa że widział przeciwnika -B 10:08 przeskok celownika po zabiciu +B 15:37 Kolejny przeskok celownika po pierwszym strzale +B reszta czasów nie wydaję się podejrzana aczkolwiek to co tutaj mamy wystarcza na dodanie bana, ewidentne przeskoki po strzałach w przeciwnika. 7 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 7 Lutego 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi