Użytkownik hud_saytext Opublikowano 6 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 (edytowane) 1. Twój nick: hud_saytext 2. Co chcesz zmienić: Typ Smoke'a, bardziej sprawiedliwy. 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Bo jak widzę jak niektórzy bija z awp przez smok'a i piszą mi że wszystko widzą, to lepiej zrobić to w ten sposób. 4. Link do pluginu (opcjonalnie): Brak ale napewno da sie znaleźć: niżej zdjęcie o jaki smok'e mi chodzi. 8 minut temu, Dudek P56 napisał: Jestem za dobry pomysl i napewno ludziom bedzie lepiej sie gralo Otóż to gra 75% typów z awp, na galę wejść to cud. Edytowane 6 Lutego 2024 przez hud_saytext 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 6 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 Nie no tylko nie te czarne gówniane smoke...... Zostańmy przy tych, które aktualnie są na serwerze. Odnośnik do komentarza
Użytkownik gAd Opublikowano 6 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 Na początku zapewne będą narzekać, taka mentalność ludzka. Na tydzień próbnie jestem ZA. A jeśli się sprawdzi, ZOSTAWIĆ! Osoby raszujące będą zadowolone Pozdrawiam n1 2k4! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 6 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 Jestem za dobry pomysl i napewno ludziom bedzie lepiej sie gralo 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik sin2Lcos2L1czaisz Opublikowano 6 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 Na nie, po co zmieniać coś co działa dobrze, jeszcze smoke w 1.6 to klasyk i musi byc bialy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 7 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 Na NIE. Wystarczy odpowiednio sie poruszać po mapie i zginiesz może raz na 50 rund. 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 7 Lutego 2024 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 (edytowane) Na TAK lecz bez zmiany koloru smoke na czarny. Poprawiłbym gęstość smoke np. coś tego typu —-> smoke i przetestował na serwerze czy każdemu odpowiada. Edytowane 7 Lutego 2024 przez iksiu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik f0e Opublikowano 7 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 (edytowane) Ludzie dzielą się tu na "Nie" i "Tak", jedni to snajperzy a drudzy przebiegający przez galę Faktem jest, że przy skupieniu można zabijać przez smoke'a ale moim zdaniem ten czarny dym mega słabo wygląda. Nie wiem czy jest to możliwe ale jeżeli już coś poddawać zmianie to myślałbym o zagęszczeniu koloru standardowego (czyt. białego) jak w CS:GO (choć lagi będą niesamowite podejrzewam kiedy na raz będzie leżało z 10 smoke'ów). Jeśli to nie jest możliwe można wrzucić czarnego smoke'a na próbe ale wątpie żeby to przeszło naprawdę wygląda to mega słabo natomiast nie neguję prób załatania tej "dziury" jaką jest widoczność przez smoke'a można byłoby coś z tym zrobić. Edytowane 7 Lutego 2024 przez f0e Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcelkko Opublikowano 7 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 Jestem na nie, fakt że te smoke co są teraz nie za dobre, ale te czarne wyglądają moim zdaniem jeszcze gorzej. Też ludzie nie tylko z awpy widzą przez smoke bo z aka też są przypadki. Może zmiana na bardziej gęstego smoke by coś dała 2 Odnośnik do komentarza
Strefowicz Dance with devil Opublikowano 7 Lutego 2024 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 Jak dla mnie może zostać tak jak jest. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Łach Opublikowano 7 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 22 godziny temu, hud_saytext napisał: Otóż to gra 75% typów z awp, na galę wejść to cud. To bez sensu, raz grałem na serwerze innym i tam można lagi złapać przez tego smoka, przez co admini będą wywalać graczy z klatkami/pingami i itp. właśnie przez smoke i potem będzie "wyjebać tego smoka i dawać normalny" Moim zdaniem niech zostanie tak jak jest 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Krejzolek Opublikowano 8 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Ja jestem na TAK, irytuje mnie to i to nie pierwszy raz że ja gościa nie widze po swojej stronie a on po swojej mnie widzi w magiczny sposób. Jeśli nie ten czarny to chociaż gęstszy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik s1OBEKcat1g Opublikowano 8 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Aktualnie dział dobrze ja bym nic nie zmieniał. Cs1.6 to klasyk za dużo tych modyfikacji. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Suaby. Opublikowano 8 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 z tego co widzę nie gracie w to od wczoraj, więc nie wiem w czym problem... Bardziej bym się skupił na plugin'e wyrzucających z respa TT z automatu po określonym czasie.. [ wiadomo CT lubi rasz, więc jakieś ograniczenie ] . Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 8 Lutego 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 To wygląda jak jakaś czarna breja moim zdaniem I koło smoka, to chyba to nie stało zbytnio, ale to tylko moja opinia. Nie ma co aż tak kombinować, więc zostajemy przy tym co obecnie mamy na serwerze. 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 8 Lutego 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi