Użytkownik Dresu1337 Opublikowano 7 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 (edytowane) Nick z CS: Kagura nie placz bidulku. Admin banujący: ' paczajonovicz ];-> Serwer: StrefaSkilla.pl [ONLY DD2 #1] [Darmowy SVIP o Godzinie][Nowo Powiekszony Ranking][Medale | RANGI CS:GO | Awanse][Skiny CS:GO][Stattrack][Wygraj SVIP | /konkurs][Leczenie][FreeVipSteam] link do bana: https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php Data zdarzenia: 07 lut 2024 - 21:35:52 Steamid: 'VALVE_0:4:273121141' Opis sytuacji: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.StrefaSkilla.pl [AMXBans] Reason: 'pov na forum' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_0:4:273121141' [AMXBans] Your IP: '83.28.210.137' [AMXBans] =============================================== [CSXGuard] MOTD: Blocked 'Kagura nie placz bidulku.' got banned permanent. Reason: 'pov Poprwaiam linki do dema ,ale nie wiem czy gi t i tak xd. : Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www.mediafire.com/file/ja5i7bgmfyjnhth/hltv-2402072108-de_dust2.dem/file O to chodzi ? Edytowane 8 Lutego 2024 przez Kagura nie placz bidulku. Poprawka dema Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 7 Lutego 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 @ paczajonovicz 24h @ Kagura nie placz bidulku. wstawiasz w ogóle jakieś demka inne, jeśli grasz bez steama to wstaw linka do hltv z godziny, w której mniej więcej dostałeś bana. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 7 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 Przede wszystkim wrzuć poprawnie demo. To nie jest czarna magia. Nie wrzucasz tego na stronę, tylko na hosting a tutaj link do pliku. Demo powinno się nazywać ,,StrefaSkilla_DemTrivor'' i zawierać rozszerzenie .dem. Wstrzymujemy przywołanie admina do czasu poprawienia. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dresu1337 Opublikowano 7 Lutego 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 Nie wiem chyba powinno być git , ale nie jestem pewien ,ok Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 8 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 @ paczajonovicz rozpiska z HLTV czeka, 24h. +Ostatni raz widzę ban z powodem ,,POV'' w przypadku NSa. Następnym razem takowy gracz dostanie od razu UB. 4 Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 8 Lutego 2024 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 (edytowane) na hltv mi sie nawet nie oplaca wchodzic bo tam nic nie widac, chlop twierdzi, ze nie ma dema nic nie poradze, ub, next bede nagrywal ;/ Edytowane 8 Lutego 2024 przez paczajonovicz 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 8 Lutego 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi