Użytkownik∙ Łach Opublikowano 11 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Sygnatura Tematyka: Team Fortress 2 Kolorystyka: Dowolna Rozmiar: 500x200 Napisy: Łach, Admin Discord, Redaktor Format (png, jpg, gif): gif Dodatkowe informacje: Tak żeby było wszystko płynnie oraz dowolna postać Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): tak Wynagrodzenie: reputacja Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 11 Lutego 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 Niedługo wykonam i prześlę, mam problemy z programem @ Dudek P56 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 12 Lutego 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2024 (edytowane) Ogólnie to tak, znalazłem taką o to grafikę (LINK DO GRAFIKI) i delikatnie nadałem jej życia w kutasiarski sposób, dodając bajerancki wybuch godny hollywood. Pozdrawiam Kutas Kozła *Nie jestem autorem backgroundu jak wspomniałem wyżej. *Jakość nie powala gdyż format GIF ogranicza do 256kolorów RGB, przez co jak widać delikatnie pikseluje *Nie jestem grafikiem więc nie przypierdalać się XD Paint na więcej nie pozwala. Edytowane 12 Lutego 2024 przez Kutas Kozla 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Łach Opublikowano 12 Lutego 2024 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2024 Dzięki, nie zamykać mi tego proszę. chciałbym zobaczyć jeszcze grafikę od @ MnX i od @ Dudek P56 to wtedy wybiorę dowolną i potem temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 12 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2024 (edytowane) @ Łach Cos takiego? Edytowane 17 Lutego 2024 przez Dudek P56 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 17 Lutego 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Pracę wyślę PW Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi