Użytkownik gAd Opublikowano 14 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2024 Nick z CS: n1 2k4! Admin banujący: BOA DUPCZYCIEL KOBIETA=MAX60KG Serwer: DD2 Data zdarzenia: 14.02.2024 Steamid:VALVE_0:4:437127402 Opis sytuacji: Wyraziłem swoją opinie nie obrażając nikogo. Powiedziałem prawdę w sprawie gracza o nicku "kamila:)". Wchodzi atencjuszka na serwer pieści się głosem jak niedowartościowana 14 latka i jak piszą do niej na serwie to tylko wyśmiewa się ludzi z graczem "Get Lucky", że kolejny koniobijca zwalił do rozmowy z nią. Nie trawie takich zachowań. Nie mam 15lat żeby tego wysłuchiwać w grze, gdzie chce się zrelaksować. Jak chce takiego poklasku to na Rokse. A co do admina rozważyłbym czy to odpowiednie miejsce dla niego na tej funkcji. Postronny i zwyczajnie się nie nadaje. Dlaczego tak sądzę? Rozmawiałem przez telefon i w tle słyszałem odkąd wszedłem na serwer, że wyzywam atencjuszke i żeby mnie zbanował. Co zrobił? jedno moje zdanie w tej wypowiedzi i otrzymałem Bana. Coś tu jest chyba nie tak. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Nie leży to w mojej gestii. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 14 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2024 (edytowane) Powiedziałeś że jest pasztetem którego pewnie nikt nie rucha coś w tym stylu więc obraza tyle ode mnie, dla mnie jest to obraza do tego spamowałeś mi na u@ że jest atencjuszką i coś tam jeszcze Zaraz jeszcze przejrzę demko co dokładnie jeszcze mówiłeś bo trochę grałem i trochę ogarniałem inne rzeczy i zbytnio nie słuchałem a wyłapałem tylko to o pasztecie 10:11 Tutaj Kamila obraziła N1 słowami Bo on mnie obraża Frajer. Proszę o nadanie jej bana również 3h. Tylko nie mam jest ID, więc jak wam się nie uda to sam zbanuję jeśli pojawi się kolejny raz na serwerze. 13:00 - 13:06 Michał coś do mnie mówiłeś, a co znów robiła z siebie kretynkę dla poklasku. N1 obraża Kamile. 13:30 Pewnie zwykły pasztet którego nikt nie sadzi. Kolejna obraza Kamili przez n1. Ale jeśli piszesz mi coś na u@ to pisz konktretnie a nie coś w stylu Kamila to atencjuszka a ten get coś tam, to nie jest ani zgłoszenie ani nic... Jeśli chcesz coś konkretnie zgłosić to pisz konkretnie kto co i dlaczego. Edytowane 14 Lutego 2024 przez BOA DUPCZYCIEL 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik gAd Opublikowano 14 Lutego 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2024 1 minutę temu, BOA DUPCZYCIEL napisał: Powiedziałeś że jest pasztetem którego pewnie nikt nie rucha coś w tym stylu więc obraza tyle ode mnie, dla mnie jest to obraza do tego spamowałeś mi na u@ że jest atencjuszką i coś tam jeszcze Oczywiście. I to jest obraza? Zwyczajne stwierdzenie faktów. Dziewczyneczka się dowartościować próbuje, a jej skargi w moją stronę były zanim się wypowiedziałem. A napisałem CI na u@, że jest taką osobą żeby zwrócić na nią uwagę. Albo grasz i dając info "zamknij ryj, zamknij morde" wychodzi wyłącznie od niej. Gdzie wtedy jest admin? Sytuacja co najmniej ma miejsce od pół roku. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 14 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2024 gAd jak masz jakieś "ale" do Kamili to załatwiaj z nią to na priv. Serwer jest do grania, a nie oceniania innych osób. Jak mogłeś zauważyć kilka osób za swoją nagminną chamską kulturę zakończyło przygodę z naszym serwerem z permem. Nie będziemy tolerować takich zachowań. Ban jak najbardziej słuszny. Co do Kamili: @ BOA DUPCZYCIEL proszę również o zbanowanie Kamili na 3h jak tylko pojawi się na serwerze. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 14 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi