Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - NICK n1 2k!

gAd

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: n1 2k4!
Admin banujący:  BOA DUPCZYCIEL KOBIETA=MAX60KG
Serwer: DD2
Data zdarzenia: 14.02.2024
Steamid:VALVE_0:4:437127402
Opis sytuacji: Wyraziłem swoją opinie nie obrażając nikogo. Powiedziałem prawdę w sprawie gracza o nicku "kamila:)". Wchodzi atencjuszka na serwer pieści się głosem jak niedowartościowana 14 latka i jak piszą do niej na serwie to tylko wyśmiewa się ludzi z graczem "Get Lucky", że kolejny koniobijca zwalił do rozmowy z nią. Nie trawie takich zachowań. Nie mam 15lat żeby tego wysłuchiwać w grze, gdzie chce się zrelaksować. Jak chce takiego poklasku to na Rokse. 

A co do admina rozważyłbym czy to odpowiednie miejsce dla niego na tej funkcji. Postronny i zwyczajnie się nie nadaje.  Dlaczego tak sądzę? Rozmawiałem przez telefon i w tle słyszałem odkąd wszedłem na serwer, że wyzywam atencjuszke i żeby mnie zbanował. Co zrobił? jedno moje zdanie w tej wypowiedzi i otrzymałem Bana. Coś tu jest chyba nie tak. 
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Nie leży to w mojej gestii. 

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Powiedziałeś że jest pasztetem którego pewnie nikt nie rucha coś w tym stylu więc obraza tyle ode mnie, dla mnie jest to obraza do tego spamowałeś mi na u@ że jest atencjuszką i coś tam jeszcze :) 

Zaraz jeszcze przejrzę demko co dokładnie jeszcze mówiłeś bo trochę grałem i trochę ogarniałem inne rzeczy i zbytnio nie słuchałem a wyłapałem tylko to o pasztecie :) 

10:11  Tutaj Kamila obraziła N1 słowami Bo on mnie obraża Frajer. Proszę o nadanie jej bana również 3h. Tylko nie mam jest ID, więc jak wam się nie uda to sam zbanuję jeśli pojawi się kolejny raz na serwerze.

13:00 - 13:06 Michał coś do mnie mówiłeś, a co znów robiła z siebie kretynkę dla poklasku. N1 obraża Kamile.

13:30 Pewnie zwykły pasztet którego nikt nie sadzi. Kolejna obraza Kamili przez n1. 

Ale jeśli piszesz mi coś na u@ to pisz konktretnie a nie coś w stylu Kamila to atencjuszka a ten get coś tam, to nie jest ani zgłoszenie ani nic...

Jeśli chcesz coś konkretnie zgłosić to pisz konkretnie kto co i dlaczego.

Edytowane przez BOA DUPCZYCIEL
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik
1 minutę temu, BOA DUPCZYCIEL napisał:

Powiedziałeś że jest pasztetem którego pewnie nikt nie rucha coś w tym stylu więc obraza tyle ode mnie, dla mnie jest to obraza do tego spamowałeś mi na u@ że jest atencjuszką i coś tam jeszcze :) 

Oczywiście. I to jest obraza? Zwyczajne stwierdzenie faktów. Dziewczyneczka się dowartościować próbuje,  a jej skargi w moją stronę były zanim się wypowiedziałem. A napisałem CI na u@, że jest taką osobą żeby zwrócić na nią uwagę. Albo grasz i dając info "zamknij ryj, zamknij morde" wychodzi wyłącznie od niej.

Gdzie wtedy jest admin? Sytuacja co najmniej ma miejsce od pół roku.  

• Dzięki 1
  • Użytkownik

gAd jak masz jakieś "ale" do Kamili to załatwiaj z nią to na priv. Serwer jest do grania, a nie oceniania innych osób. Jak mogłeś zauważyć kilka osób za swoją nagminną chamską kulturę zakończyło przygodę z naszym serwerem z permem. Nie będziemy tolerować takich zachowań. Ban jak najbardziej słuszny.

Co do Kamili:
@ BOA DUPCZYCIEL proszę również o zbanowanie Kamili na 3h jak tylko pojawi się na serwerze. 

• Lubię to! 2

ff.jpg.7880f419d0f5cfaa4f274277362c7558.jpg

ff2.jpg.e4395769291622c73f2001860cb5d789.jpg

• Użytkownik

GRACZ ZBANOWANY.png

ff.jpg.7880f419d0f5cfaa4f274277362c7558.jpg

ff2.jpg.e4395769291622c73f2001860cb5d789.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]