Zasłużony Krzysiek Opublikowano 16 Lutego 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2024 Jaką masz propozycje?: Propozycja, by domyślnie tabela serwerów była schowana na urządzeniach mobilnych, bądź dodać opcje, którą będzie zapamiętana gdy użytkownik ja schowa, ułatwi to sprawę, bo aktualnie po wejściu na stronę główną jest trochę scrollowania na telefonie zanim się zobaczy shoutboxa. Screenshot/Nagranie/Przykład: Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 16 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2024 Ja jestem na nie do tej pory nikomu to nie przeszkadzało nie ma dużo scrollowania a wiekoszosc jestem na telefonie. dla mnie ta propozycja jest nie przydatna, ale nie wiem jak dla innych. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 16 Lutego 2024 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2024 1 godzinę temu, Dudek P56 napisał: Ja jestem na nie do tej pory nikomu to nie przeszkadzało nie ma dużo scrollowania a wiekoszosc jestem na telefonie. dla mnie ta propozycja jest nie przydatna, ale nie wiem jak dla innych. Nie ma dużo scrollowania? Co wejdziesz na główną to ładujesz na górze i musisz napierdalac w dół, jeszcze jak lecisz szybko trafisz na banery które nie pozwalają scrollowac, i trzeba trafić w Pixel jeśli akurat idealnie ci się wycentruja na środku telefonu. Dodatkowo jaki widzisz problem w dodaniu przycisku do chowania tabeli serwerów, którego pozycja zapisywała by się osobno dla konta? Czy tam w cookies? Kto będzie chciał sobie schowa, kto nie to będzie patrzył tysiąc razy na tabelkę i scrollowal, proste. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 16 Lutego 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2024 Wyłączyłem całkowicie na urządzeniach mobilnych, tabelka na smartfonach wyglądała brzydko w porównaniu jak wygląda na pc jeśli ktoś chce sobie ją włączyć należy przejść w pełną witrynę i obrócić ekran. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 16 Lutego 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi