Three Days Grace A3ro Opublikowano 17 Lutego 2024 Three Days Grace Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Opis błędu: No to tak, przepraszam za temat ale nie wiem gdzie indziej mogę go napisać. Chodzi o to że nie mogę wysyłać do nikogo żadnej wiadomości prywatnej ani nie mam okienka chatboxa. Miejsce występowania:moje całe konto Rozdzielczość ekranu:- Screen/Nagranie: Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 17 Lutego 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 pisać już możesz. Poka ss z tym chatboxem bo uprawnienia masz do chatboxa więc dziwi mnie że go nie widzisz wyślij scrina tutaj w temacie. Odnośnik do komentarza
Three Days Grace A3ro Opublikowano 18 Lutego 2024 Autor Three Days Grace Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 @ Anox Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 21 Lutego 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 Powinno już być git. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 21 Lutego 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi