Użytkownik∙ Bstok Opublikowano 17 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 IP serwera: 193.33.177.170:27015 Mod: FFA+BF2 z tym że tutaj też jest kwestia dogadania się i rozmowy gdyż nie wiem czy było by lepiej Only DD2+BF2. Zauważyłem, że nie ma aż tak mega dużo Only DD2 (chyba, że się mylę) ale zawsze można coś pokombinować. Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.170:27015/ Wiek Właściciela: Skończone 30 lat Hosting: pukawka.pl Sloty: 25 Dlaczego akurat my?: 1. Jesteście siecią która zapewne jest na rynku już od dobrych kilku lat i prosperujecie w świecie Counter Strike 1.6 2. Jesteście siecią na której coś się cały czas dzieje i to jest bardzo interesujące i fajne (Obserwuję was od dłuższego czasu). 3. Posiadam serwer (Jak wcześniej wspomniałem) FFA+BF2 ale nie wiem czy bym wolał Only DD2+BF2 ale tutaj zawsze można się dogadać. 4. Nie dogaduję się zbytnio z siecią w której obecnie jestem. (Nie ma takich perspektyw i nic ciekawego się nie dzieje). 5. Jeśli chodzi o reklamę i dalszy rozwój serwera to wszystko jest po mojej stronie a tym bardziej kwestie finansowe. 6. Serwer który istnieje od 15.12.2023 do dnia dzisiejszego. Wcześniej miałem na 1s1k ale częste mieli jakieś awarie czy coś i przeniosłem się ostatecznie na pukawke. 7. Szukam stabilizacji i dalszego rozwoju serwera (interesuje mnie długa współpraca). 8. Serwer w rankingu Gametracker wynosi na ten moment 1822. 9. Posiadam Opiekuna serwera który jest mega ogarnięty (żaden małolat). 10. Polecił mi jeden dobry znajomy. 11. Potrzebuję wybicia serwera i dalszego jego funkcjonowania JESZCZE RAZ WSPOMNĘ (interesuje mnie długa współpraca). 12. Forum jest rozwinięte i takiego potrzebuję. 13. Nie posiadacie takiego serwera z modem BF2. 14. Zależy mi na rozwoju serwera gdyż wróciłem do CS 1.6 bo uważam, że to najlepsza gierka jaka istnieje jeśli chodzi o strzelankę. 15. Wpompowałem sporo kasy w serwer Jeśli chodzi o REKLAMY i sporo czasu aby to funkcjonowało, wiadomo, że początki są ciężkie ale z waszą pomocą myślę, że się uda. 16. Mógłbym tak pisać i pisać :p Mam prośbę do ADMINISTRACJI jak i reszty UŻYTKOWNIKÓW sieci Strefaskilla.pl O delikatną dyskrecję. W sensie, bo nie chcę palić za sobą mostów i nie kłócić się z poprzednią siecią (Jeśli mnie przyjmiecie). Mam swoje lata i doświadczenia życiowego i wiem jak to wszystko wygląda. Proszę o wyrozumiałość. Czekam na wasze Odpowiedzi. Życzę miłego i spokojnego wieczoru. Z wyrazami SZACUNKU 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 17 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 (edytowane) Jestem na nie -serwer słabo rozkrecony -nie dostosowywujesz sie do wymagan -tworzysz multi konto na sieci (jedno juz masz" dużo kasy powiadasz hmm stawka 5zl na dzień to dużo, bo nie wiem... Edytowane 17 Lutego 2024 przez Dudek P56 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 17 Lutego 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Jak byś dojebał z reklamą i faktycznie rozruszał ten serwer, to chętnie bym popykał na BF2 bo się przypominają stare czasy 1.6 Ale aktualnie jak na to, że serwer stoi od grudnia to widzę, nie bardzo go próbujesz rozkręcić, aż bym powiedział, że używasz chyba poradnika DarkGL Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Bstok Opublikowano 17 Lutego 2024 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 stawka jest zadana Master Boost 64zł reklamóje serwer itd ale cieżko. wiadomo. Dlaczego nie dostosowałem sie do wzoru? tamtego nicku juz nie uzywam i dlatego. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 17 Lutego 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Multi konto Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 17 Lutego 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi