Użytkownik∙ Raku Opublikowano 18 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 Opis błędu: Wtyczka urodziny użytkowników prawdopodobnie zaniża wiek o rok ponieważ kończę 17 lat a pokazuje że 16 :p Miejsce występowania: forum, widżet urodziny strefowiczów Rozdzielczość ekranu: - Screen/Nagranie: Opis błędu: Ikony w rangach Support DC, Opiekun DC i Admin DC Miejsce występowania: forum Rozdzielczość ekranu: - Screen/Nagranie: Opis błędu: Brak Rangi Support DC w legendzie rang na forum Miejsce występowania: forum, legenda rang Rozdzielczość ekranu: - Screen/Nagranie: Anox, 22 Lutego 2024 Pisałem z autorem ale się nie dogadaliśmy. Sprawdziłem sobie to i brałem przykładowe osoby z tego wiggetu, i wszystkim się zgadza rok z ilością obchodzonych lat, tylko nie Tobie, więc temat uważam za zamknięty. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 21 Lutego 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 Grypy z dsc poprawione, dla legendy sup dodany, co do wtyczki dla urodzin, jestem w trakcie rozmów z autorem by ustalić przyczynę dlaczego tak się dzieje. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 21 Lutego 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi