Użytkownik yuki. Opublikowano 19 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2024 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): sygnatura Tematyka: kakegurui Kolorystyka: czarno/czerwona Rozmiar: pasujący Napisy: nick + ranga Format (png, jpg, gif): gif Dodatkowe informacje: - Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): tak Wynagrodzenie: reputacja Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 20 Lutego 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 Dwie wersje, jedna z sparklesami druga bez. Zapisałem sobie surowy plik z AAE więc jak coś poprawić/dorzucić daj znac Ps. nie mogę dodać obydwóch w poście bo max 4.88mb więc wersje bez sparklessów masz na priv (Teraz zwróciłem uwagę, że chybą tą samą scene wziąłem tej laski ) 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yuki. Opublikowano 20 Lutego 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 jest git można zamykać 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 20 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi