Moderator Młodyy Opublikowano 20 Lutego 2024 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Sygnaturka Tematyka: Samotność, coś podobnego do tego co mam teraz Kolorystyka: Ciemne kolory, szary, czarny Rozmiar: 500x200 Napisy: niktważny Format (png, jpg, gif): PNG lub JPG, jak będzie wam wygodniej Dodatkowe informacje: - Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): Tak Wynagrodzenie: Reputacja Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 20 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 coś takiego przygotowałem na ten moment, coś dodać coś usunąć zmienić całkowicie? @ niktważny 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 20 Lutego 2024 Moderator Autor Moderator Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 Jak dla mnie bomba, zostawiamy tak bez żadnych zmian Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 20 Lutego 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 (edytowane) @ niktważny tak na szybko coś pokminiłem, jak co można coś z napisem pokminić bo wydaje mi się, że lekko za bardzo odważny jest czy jak to nazwac xd Edytowane 20 Lutego 2024 przez BAD ENGLISH 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 20 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi