Użytkownik∙ kuleg Opublikowano 20 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 Nick z CS: kula Admin banujący: ALCMDZ Serwer: COD MOD 201 Data zdarzenia: 20.02.2024 - 15:30 Steamid: STEAM_0:1:813022101 Opis sytuacji: Gram sobie normalnie, pierwszy raz dziś wbiłem od kilku dni bo miałem problem z hasłem - nagle widzę że spada mi poziom na 1 i nagle dostaje bana z jakimś powodem "ab"? Ktoś się włamał na konto admina czy co xd Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=6328 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://easyupload.io/sgm4om (nagranie z mojego POV) Udało mi się jeszcze nagrać moment jak spada mi poziom na pierwszy i moment przed banem - wtf co to ma być? Czy to jakaś kpina czy żart? Nieprawdopodobna pomyłka xd Jeszcze jak grałem trochę więcej tydzień temu, to wrzucałem screeny i wszystko było w porządku, a co teraz zrobiłem takiego że mam wyzerowany lvl i zbanowane konto? Liczę na szybkie i profesjonalne wyjaśnienie sprawy. Kurwa chłopaki zachowujmy się jak ludzie, wytłumaczmy to sobie na spokojnie bo ewidentnie jest tu jakaś pomyłka i ktoś mnie w coś wrabia. Nie rozumiem tego screena, są tam jakieś aktywne bany, ALE JA TAKIEGO NIE MAM BO BYŁEM CZYSTY NA SCREENACH. Czy możemy to wszystko wyjaśnić normalnie dyskutując żeby dojść do prawdy? No bez jaj, że chłop daje screena do jakichś aktywnych banów i to już jest tyle? Ale jaki ja miałem wcześniejszy ban, skoro jest aktywny? No właśnie żadnego innego bana nie miałem, już tutaj jest jakaś pomyłka bo moje screeny były czyste bo nic nie mam na kompie do cholery jasnej Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kuleg Opublikowano 20 Lutego 2024 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 Skoro to takie trudne, żeby zrobić małą rozpiskę i sprawdzić dokładnie temat to sam od siebie nakreślę co w te 30 minut zdążyłem zauważyć przeglądając amx bans. Z tego co widzę, to podczas mojej nieobecności ktoś grał pod różnymi kontami podszywając się i dostawał bany na różnych nickach (w tym ktoś też podszywał się pode mnie!!!), widzę, że tamta osoba grała na non-steamie kiedy się podszywała, ja posiadam konto STEAM i jak widać w amx bans dostałem bana na STEAM, to już świadczy o tym że jestem inną osobą. Autentyczności dodaje też fakt, że jeszcze kilka dni temu wrzucałem screeny o unbana i byłem czysty - nie miałem i nie mam żadnego aktywnego bana, nigdy. Zostałem również pomówiony, że mam multikonto w poprzednim temacie, gdzie ktoś wczoraj założył konto z nickiem "kulaa". No bardzo ciekawe, po co miałbym robić 2 konto z takim samym albo podobnym nickiem? Skąd ALCMDZ nie mając odpowiednich uprawnień do przeglądania sesji na forum / ip na forum może takie pomówienia kierować w moją stronę? Z logicznego punktu widzenia widać, że ktoś próbuje się pode mnie podszyć, nawet nie tylko pode mnie bo widzę w amx bans dużą ilość podszywek ostatnio. Ale wiadomo że lepiej zbanować, zamknąć temat i jest cisza, a później oklaski że tak super i wszystko fajnie, szkoda że niewinni ludzie tacy jak ja nawet nie mają prawa wypowiedzi i jestem zmuszony założyć drugi temat, wstyd. Liczę na przeprosiny i zadośćuczynienie po wyjaśnieniu sytuacji. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 20 Lutego 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi